עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by 1nstall,

היי לפני חודש (אחרי הרבה זמן שחיכיתי) קניתי את הספק butterflt, לפי הביקורות שקראתי זה ספק מעולה (ויפה)! הוא מחזיק לי את כל המחשב (מפרט בסוף) + 7XSF2,שזה יפה מאוד! לאומת הספק ג'נרי הקודם שלי. אבל המתחים ממש לא טובים, עם הספק ג'נרי הם יותר טובים, האם המתחים נורמלים?, איך אפשר לשפר אותם? התמונה הראשונה המתחים שלי התמונה השניה המפרט שלי [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  2. שלום, אולי כאן יוכלו לעזור לי. יש לי ספק טרמלטק: Thermaltake W0008R 420W Purepower + Active PFC + Dual fan http://www.thermaltake.com/purepower/w00089.htm האם הספק הזה יכול לתמוך ולהפעיל בצורה טובה את הרכיבים הבאים: http://ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=2488 http://ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=2631 כרטיס מסך MSI GeForce FX5900 VIVO 128MB שמצריך AGP ? ואם לא אז איזה ספק יכול להתאים לדרישות? (עד 600-700 ש"ח) תודה!

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  3. Started by demultiplexer,

מי יודע פרטים על הגי פורס 3 הנמכר בשמיר מחשבים ? איזו חברה וכו ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by NaNdoS,

כיום יש לי במחשב שני ארד-דיסקים וCD שהם מסודרים ככה: primary master : HD 40G primary slave : HD 20G secondary master : CD secondary slave : none עכשיו, ביום ראשון אני מקבל צורב ורציתי לדעת איפה כדאי לשים אותו... במקום הcd ולהעביר את הcd לsecondary slave? לשים אותו כ primery master? או שזה בכלל לא משנה? ???

5. Started by AndreY`,

60% משחקים ו40% שירים D: אוזניות עם מיקרופון בבקשה איך ה Logitech Precision ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. למישהוא יש מושג למתי מתוכננים להגיע לארץ הכרטיסים ati radeon 8500 all in wonder או ati radeon 7500 all in wonder ואולי משהוא על מחירים ?

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  7. Started by MYST,

AMD OR INTEL?

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  8. Started by nutty,

לפי המפרט מחשב הנוכחי שלי ניתן לראות שיש לי את המחשב הכמעט הכי גרוע ביחס לאנשים האחרים בפורומים פה... דרך אגב - יש לי כונן קשיח Western Digital 8.4GB ועד עכשיו הוא לא עשה לי בעיות! בקיצר, האם לדעתכם כדאי לשדרג רק חלק מהמחשב - הוספת זיכרון, החלפת כרטיס מסך ואם כן לאיזה, הוספת כונן קשיח, או להחליף אותו לגמרי?!

• 8 תגובות
    • 827 צפיות
  9. Started by bah10,

אני חושב לקנות מצלמת אינטרנט ורציתי לקבל המלצות מה לקנות איזה פרטים צריך לדעת לפני שקונים, רזולוציה וכו'. ראיתי שהרבה אנשים פה מעלים תמונות כמו מודינג למשל, גם אתם משתמשים במצלמת אינטרנט? תודה

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by ofir667,

אני לא מצליח להתקין את המדפסת על המחשב, המדפסת מחוברת למחשב בUSB

11. Started by +Eliran+,

בגלל שלא רציתי לערבב בין הנושאים אז חשבתי שיהיה יותר כדאי לפתוח נושא חדש. בדיון הקודם על המשולבת נאמר שהיא זוללת צבע, אז חשבתי אולי כדאי לקנות מדפסת טובה ואיכותית שלא זוללת צבע, ובנפרד לקנות פקס שהוא גם מכונת צילום וסורק.(כי השימוש במדפסת הוא יותר תדיר) אם כן אז יש המלצות על מכשיר פקס משולב כזה? וסליחה על כל הבלבול מוח, פשוט זה הוצאה די גדולה ואני לא רוצה להידפק בסוף....

12. Started by yair_gobani,

שלום יש לי זיכרון שלא בשימוש {64M} של חברת: UNIQ רציתי לשאול אם משהוא מכיר את החברה והאם היא טובה או לא

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  13. Started by Jack_g,

אני חושב על להזמין מתאם מחיבור של בקשר של XBOX ל USB של מחשב. רציתי לשאול אם זה בכלל כדאי? ואיך זה עובד, האם כל המשחקים מזהים את הבקר כמו נגיד בקרים של לוג'יטק והאם הרטט וכל הכפתורים האחרים של הבקר מתקפדים כמו שהם מתפקדים ב XBOX עצמו? תודה.

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  14. Started by 888,

איזה מארז יותר טוב? LANMOTO Aluminum VA1000RWA או ANTEC PLUS 1080 AMG Metallic Gray SOHO file server איזה יותר טוב?

• 48 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. Started by nils,

שלום לכולם ! אני מחפש כבל לחיבור הUPS החדש שלי למחשב. הבעיה שעל הUPS יש רק חיבור COM (9 פינים) ובגלל אילוצי מקום וכו' החיבור היחיד שיכול להתחבר למחשב הוא USB. שאלתי היא: האם קיים כבל שכזה בכלל? איפה ניתן להשיג? ??? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  16. Started by Lahad,

http://pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=6467 הרבה זמן שאני מחפש כבר תחליף ל MX518 ,לא בגלל שהוא רע ,אלא בגלל שבאלי על חדש .. האם העכבר הזה שאני מציג פה באמת טוב יותר בהרבה מה MX? תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by someone,

Creative Inspire 5200 Creative SBS LX520 E Logitech Z-640 Logitech X-530 מה מהם הכי עדיף? בעיקר למשחקים ולסרטים אני פתוח להצעות נוספות עד 550 שקל בערך.. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  18. Started by nsheep,

מישהו הצליח להתקין את המדפסת הזו בויסטה ? כרגע לחברת HP אין דרייברים מתאימים.

19. Started by BmsKlane,

לאחי יש מצלמה די טובה לא יותר מזה והיע עולה 700 שח אני לא רוצה או יכול להוציא יותר מ350 גג 400 ואם אפשר פחות חשוב שהמצלמה תשב טוב על המחשב(IBM T43) כי ניסתי מצלמה שמתימה לLCD וכל הזמן החליקה מהמחשב *ואם משהוא יכול להמליץ על סט עלחוטי עד 300 תודה

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  20. Started by apolo1,

אני מחפש מארז למחשב משהו בסביבות ה 300 שקל +/- שיהיה בו מקום ל 4 מאווררים (1 דלת, 1 קדימה ו 2 אחורה) רצוי 90-120 מ"מ בנוסף אני רוצה לרכוש ספק מתח PURE POWER מחברה עם שם של 450W ומעלה בסביבות מחיר 400 שקל תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  21. Started by snoopdogg,

שלום אני מחפש ספק כח חזק לאוברקלוקינג למערכת : AMD 64 3200 6800GT Crucial Ballistick pc4000 512MB * 2 הבחירה המועדפת היא OCZ אבל מה לשעות ואין בארץ..(מישהו יודע מתי?) ראיתי שיש בפנדה TAGAN 480 והנתונים שלו נראים טובים מאוד איך הוא בהשוואה לOCZ או ENERMAX495 ? אגב יש את טאג'ן בעוד חנות חוצ מפנדה?

• 8 תגובות
    • 755 צפיות
  22. Started by shlosi,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש בשעה טובה ומוצלחת. המחשב מזהה שהמדפסת מחוברת, אבל לא מאפשר לי להדפיס שום דבר. ניסיתי להוריד דרייבר מהאתר של בראד'ר והעלתי חרס בידי. חוץ מזה, יש לי במחשב חיבור e-sata. חברתי את ההארד דיסק החיצוני שלי בחיבור הזה, ההארד דיסק נדלק (נדלקו האורות והוא רעד בצורה נורמלית), ושם זה נגמר. כשחיברתי אותו דרך יואסבי הוא עבד בלי בעייה. כשאני מחבר אותו ללפטופ דרך הe-sata אז אין בעייה בכלל. חשבתי שאולי בדיסק ההתקנה של לוח האם יש איזושהי אופציה של e-sata שפספסתי אבל לא מצאתי דבר כזה, וגם באתר של גיגבייט לא מצאתי. צרפתי קובץ של הmanage כדי שתראו מה העניין בדיוק. כל הפותר הבעייה הרי הוא ישובח. החלקים הם: מדפסת Brother MFC5440 הארד דיסק חיצוני Seagate freeagent xtre…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by galCool,

שלום, אני מחפש מארז+ספק ב500 שקל מהחנויות זיגזג או לוגיק. יש לי מעבד 820 ו6800GS. אני אהבתי את הcooler master 532+380W תודה מראש..

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  24. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_1132_1446&products_id=8737 עדיף את זה, אני חושב שאני גם אזמין את זה. איזה משחקים אפשר לשחק עם פאד?

• 54 תגובות
    • 6.7k צפיות
  25. Started by TUCG,

אני מתלבט בין שני המארזים הבאים: HEC Compucase CI-6A21 400W HEC Compucase CI-69U6 400W והייתי רוצה לדעת מה ההבדלים ביניהם. ההבדל במחיר ביניהם הוא רק 10 ש"ח. באתר של קומפיוקייס אין את ה-69U6 (כנראה דגם קצת מיושן), מה שמקשה עלי לדעת אם הוא שווה את ה-10 שקל האלו. אז חוץ מזה שהוא יפה יותר, מה יש בו שאין ב-6A21?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.