עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by srulikg,

שלום. יש לי את המדפסת המשולבת HP Deskjet Ink Advantage 4645 וכשאני סורק, חלק מהדפים יוצאים ישר וחלק יוצאים עקום. הסורק קיבל מכה קטנה כשסגרתי את המכסה. יכול להיות שמשהו נדפק?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Dano,

אני רוצה מארז טוב לא צריך יפה מדיי עם ספק רק שיהיה נחמד וMidi Tower שיתאים ללוח GIGABYTE K8NF-9 ושיהיה ספק כוח מספיק לGIGABYTE 6600GT PCI-E וזה הכל וכמובן שאתם יודעים שהוא טוב ושהוא יהיה מKSP בבקשה תודה!!! אפשר לקנות מארז לבד+ספק לבד זה לא משנה לי

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. הי, קיבלתי שובר מתנה לבאג על סך 650 שקל וחשבתי שזו הזדמנות טובה להתחדש באזניות (היום אין לי כלום). אני יודע שאלחוט זו מילה גסה בגיימינג אבל אני הכחדתי כל חוט או כבל מעמדת העבודה שלי ולכן מעוניין רק באלחוטי. אשמח להמלצה על אזניות איכותיות (מבחינת שמע ונוחות) מבאג עם עדיפות למיקרופון מובנה. אני ממש לא בעניינים בתחום הזה כך שאפילו המלצה על יצרן מסוים תעזור לכוון אותי למקום טוב יותר. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Haflo,

אני זקוק לנפח על השרת בשביל לאחסן קבצים (משהו כמו 100GB), ויש לי מספר התלבטויות: 1. האם לקנות דיסק אחד גדול, אם כן איזה? 2. במידה וזה דיסק אחד יש חשש גדול יותר לאובדן חומר, אז האם לא עדיף מבחינת גיבוי לקנות שני דיסקים של 40GB או 60GB ? 3. מה בנוגע לביצועים ואיזה דגמים מומלצים? (אני מעונין יותר באמינות ויציבות - ובלי רעשים מפחידים כמו שיש ל Seagate) דעות בבקשה....

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. היי, יש לנו וידאו והרבה קלטות. המטרה להעביר את הסרטים למחשב, לאו דוקא לצרוב ישירות לDVD. ראיתי שני מוצרים שנראים רלונטים: 1. Diamond VC500 שנמכר בארץ ב200 שקל 2. AverMedia EZmaker 7 שנמכר באייבורי ב290 שקל מתלבטים מה לבחור. יש המלצות? משהו אחר אולי? חשוב לי שיעבוד חלק כי יש לנו הרבה קלטות.. האם התוכנה שמגיעה עם הכרטיס צריכה להוות שיקול או שאפשר להשתמש בכל תוכנת לכידה עם כל כרטיס? האם הכרטיסים האלה יכולים גם לשמש ככרטיס טלויזיה? (לחבר ממיר רגיל של יס ולצפות בטלויזיה במחשב) תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by 34N1A1N79,

היי, עשיתי סקר מקיף על מדפסות שונות בחברות שונות ואני משתפת את מי שמעוניין לרכוש וגם למי שמוכן להוסיף ולתת טיפים או מידע על מדפסות הכי מומלצות ועוד קנון מספקת את המדפסות דיו האיכותיות ביותר, המדפסות עצמן לא יקרות אבל הדיו שלהן מאוד יקר, היא מתאימה בעיקר לאנשים שרוצים להדפיס תמונות והדפסות צבע גבוהות, למי שאין לו צורך בזה היא לא משתלמת לטווח הרחוק, גם לא עם רכישת ראשי דיו תואמים רוב הדגמים שלה מאותה סדרה זהים עם הבדלים כאלו ואחרים מינימליים שמשפיעים על המחיר של המדפסת, לכן סוג אחד של דיו יתאים להרבה מהמדפסות מכל משפחה למשל פיקסמה או MG.... ההבדלים יכולים להיות: מדפסת אלחוטית או לא דופלקס משולבת או משולבת חלקית(בלי פקס או עם פקס) מדפסת נטו זה ההבדלים העיקריים שמשפיעים…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by AMD2002,

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by THELAD,

שלום חברים, אני מעוניין להקליט שיחה למחשב, רציתי לשאול אם יש מתאם שיכול להתחבר ליציאה של ה-Line IN בכרטיס קול או לכל דבר אחר, אולי באמצעות תוכנה מסויימת. מישהו יודע ? ???

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by ratzabi,

מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה ולה לא לקנות אותו? הזמנתי מחשב מ-IVORY ובמארז שלהם היה ספק 350W והוא הגדיל לי את זה לספק אלומיניום 500W. מה האלומיניום נותן לי? ואיך אני יודע שזה לא ג'נרי? תודה לעונים זה דחוף.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. יש לי כבר מחשב חזק מאוד, לצרכי עריכת וידאו.בו יש מארז של 900 שקל,(מיותר להגיד מה הוא כולל) אני קונה עכשיו מחשב שני. המפרט- לוח-asus p4p800 e delux כרטיס מסך- asus radeon 9600 xt מעבד- פנטיום 2.8 זיכרון- 512 קינגסטון 400 מגהרץ. הוא ישמש לי ל- אינטרנט, קצת משחקים, ומעט עריכת וידאו ( "לעזור" למחשב השני מפאת חוזר זמן ) אני רוצה מארז, לא יקר ולא מיוחד,ולא מגושם. ספק- אני מניח שכל ספק יחזיק את המערכת הנל, אז לא מוכן להשקיע. רצוי אם -יהיה ריבוי מיקום למאווררים (מוציאים ומכניסים אויר), יהיה חלון צד שקוף, יראה טוב ולא משעמם. תקציב- אני חושב ש 300 שקל מספיקים בהחלט למארז... תודה.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. קראתי ביקורות ברשת על ה-TRIGGER. לפיהן, היא אחת המקלדות המכניות הנוחות בשוק. הבעיה היחידה עם הדגם הזה שמאוד מפריעה לי היא החיבור הבעייתי של הכבל. אשמח לשמוע פרטים מדוייקים יותר מאנשים שיש להם את המקלדת. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Dragongk,

המחיר של שניהם שווה ואני מתלבט אם להשקיע יותר במארז או בספק אני יודע שהAMG נחשב הרבה יותר אבל אני לא יודע בדיוק למה ועד כמה הספק שלו חזק... תעשו לי פה איזה השוואה בין 2 האפשרויות בבקשה עריכה : ראיתי עכשיו גם את הAMG1080... איך הוא נכנס בהשוואה ? תודה

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by LaCostE,

הספק http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4011 יחזיק AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 3800 DFI NF4 ULTRA INFINITY A-Data\Samsung 1024 DDR 400 MHz WD 80GB 7200RPM 8MB SATAI LG GSA-4167B GF 6500 ________________________________ עוד משהו שרציתי לשאול מה ההבדל בין http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4014 לזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4011 או הספק,מחירים שונים.. לראשון יש PFC או משהו?

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Blue Cheese,

אני חושב לקנות אחד מעכברי הגיימינג של רייזור,השאלה היא האם חווית השימוש באחד מעכברי הגיימינג האלו תשתפר אם אני אקנה לו עוד פאד? או שזה לא ממש רצוי עד כדי כך?אשצח לשמוע מאנשים שיש להם עכבר של RAZOR.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. חיפשתי פה בפורום וראיתי שמומלץ על Razer Deathadder השאלה שלי זה אם יש מישהו שממליץ על משהו אחר, או שכדי ללכת עליו? אולי הG5, אולי משהו אחר...

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by giliboy,

אני מעונין לקנות דיסק SCSI עכשיו אני יודע שצריך גם לקנות בקר. איך אני יודע איזה בקר אני צריך ועל מה אתם ממליצים? ומה האבדל במספר PIN?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by avi03,

היי אני צריך מפלונטר עכבר ומקלדת,אין לי מושג מה התקציב של ציוד איכותי. בכל מקרה התקציב הוא בין 200-300 תודה.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by untitled,

יש לי קו ISDN (כלומר קו ISDN כפול המכיל 2 קווים, קו ראשי וקו משני, להלן קווים 1 ו 2). עד לפני שבועיים, השתמשתי בקו 2 ע"מ לגלוש באינטרנט ובקו 1 על מנת לנהל שיחות טלפון.... אבל לאחרונה, נראה כי אני מצליח לבצע תקשורת לאינטרנט דרך קו 2. אני מסוגל להתחבר לרשת רק על ידי קו 1. כל קונפיגורציה שאני מבצע - הן פיזית (חיבור כבל הISDN לשקע השני ביחידת ה NT) והן בתוכנה (הגדרה להשתמש ב ISDN - Line 02 או 01....) מסתיימת בזה שהמחשב עדין מתקשר דרך קו אחד... האם למישהו יש הצעת פיתרון? או מושג היכן יכולה להיות הבעיה? בתודה, untitled

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by e-r-a-n,

צורב של LG במהירות 24x10x40 עדיף מאשר ה plextor 24x10x40 ?? כי יש בניהם הבדל מחירים של 150 ש"ח!! והצורב LG יש 2 סוגים אחד LG 24x10x40 Retail - 111$ ו LG 24x10x40 OEM - 106$ מה ההבדל בניהם בכלל ? מה זה ה OEM וה RETAIL ?.. ה retail אני יודע שזה כאילו בא בקופסא אם החוברת וכל הדברים הללו

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. מישהו יכול להסביר לי לאן נעלם הצבע?

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by ykantor,

מדפסת לייזר שחור לבן oki b2200 נראית לי מכיון שיש לה אחריות ארוכה של 3 שנים, וטונר ראשוני של 2000 דף (אם הבנתי נכון). מצד שני אין לה דרייבר של וינדוס 7, והיא צורכת לא מעט חשמל במצב סטנד ביי. דרך זאפ הגעתי לאתר מכירות זה עם נתוני המדפסת. האם מומלצת? אני מדפיס מעט, ואיני רוצה לקנות מדפסת דיו מכיון שהדיו מתיבש אם לא מדפיסים מדי פעם. האם יש מדפסות לייזר אחרות במחיר דומה עם אחריות ארוכה וטונר ראשוני גדול? תודה יהודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  22. Started by ELiA,

למה זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2687 יותר יקר מזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4852 ?? תודה לכל העונים

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by borat1924,

שלום לכולם, ברשותי אוזניות g930 של לוגי'טק. לאוזניות האלו יש סוללה כזאת: http://www.ebay.com/itm/Battery-for-LOGITECH-G930-Headset-G930-Gaming-Headset-G930-Canada-seller-/370740591090?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item5651dc79f2 השאלה שלי היא האם אני יכול להשים את הסוללה הזאת: http://www.ebay.com/itm/Battery-for-Logitech-MX1000-cordless-mouse-2000-mAh-/370420040757?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item563ec14435 יש לה אותו המתח, ויש לה 2000MAH. למקורית יש 600MAH. יש להן אותו החיבור, אולי הסדר שונה, אבל זאת לא בעיה לשנות. האם אני יכול להשים את הסוללה הזאת? (יש מקום באוזניות, יש רווח בין הפלסטיק למקום של הסוללה עצמה)

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. המלצה לעכבר, פאד ומקלדת: 1. תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית העכבר): 500 2. חריגה מקסימאלית (החריגה המקסימאלית - התקציב המקסימאלי אותו אי אפשר יהיה לעבור): אין! 3. כיצד אתם מחזיקים את העכבר? - כדי שנדע לתת לכם את המוצר הנוח ביותר לכם, סמנו את הצורה בה אתם מחזיקים את העכבר: Claw אבל גם Palm 4. מה השימושים של הציוד שתרצו לקנות: גיימינג קל וכבד. הקלדה רבה(פחות חשוב), אני אשמח אם יהיו כפתורי מולטימדיה(אני משתמש בזמן משחק להעברת שירים וכו'...) יש צורך בכיתוב בעברית. PAD: שיתאים לעכבר.. ואם אפשר בבקשה לינקים לZAP או לחנויות שמוכרות בזול אני אשמח. תודה (עדיפות לKSP כדי שאני אוכל לקנות על המקום)

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שלום לכולם אני גיימר שמשחק הרבה יחסית ואני רוצה לקנות פד טוב לעכבר.. אני מתלבט בין 2 פדים והם: FUNC http://www.func.net או RATPADZ http://www.ratpadz.com מה אתם חושבים שיותר טוב? וד"א אל תתיחסו למחיר... תודה לכל העונים!

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים