ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אנ מדבר על אחד במיוחד בשביל גיימרים, הכוונה למדויק מאוד. אחד שיתאים ב- 100% למנוע של ה- MX500. אני רוצה אחד יפה, אך לא יקר. מומלץ מחומר איכותי, ולא סתם כרית ספוג כמו של הפשוטים. התקציב הוא עד 150 ש''ח, בערך. ולעת עתה, מה אתם אומרים על אלו? - http://www.pch.co.il/docs/pi-1697526790.htm נראים איכותיים ונכנסים במדויק לתקציבי. תודה לעוזרים
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי לאן נעלם הצבע?
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי סט אלחוטי wireless laser desktop 5000 והתקנתי כפי שמוסבר בחוברת. העכבר עובד והמקלדת גם אך כשאני נכנס לוורד או באינטרנט ורוצה לכתוב אז זה מקפיץ לי כל מיני חלונות. גם המספרים שבמקלדת לא מגיבים: לא ב-NUMPAD ולא בשורת המספרים שמעל האותיות. וידאתי שה-NUM LOCK במצב ON וכמו כן הורדתי את הגרסה האחרונה של התוכנה שמגיעה עם הסט. אין לי אפשרות "לעצב" את המקשים של האותיות אלא רק את מקשי המועדפים ומקשים נוספים. מה צריך לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות מחשב כף יד שישמש אותי אך ורק בתור GPS, אני לא רוצה משהו יקר מידי אני צריך משהו פשוט שיהיה לי רק בשביל זה ואני ממש לא מתמצא בכל מה שקשור לזה... אז אם יש מכשיר שהוא יעודי לדבר כזה שאתם מכירים אני ישמח לקבל המלצה
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני חושב לקנות מצלמת אינטרנט ורציתי לקבל המלצות מה לקנות איזה פרטים צריך לדעת לפני שקונים, רזולוציה וכו'. ראיתי שהרבה אנשים פה מעלים תמונות כמו מודינג למשל, גם אתם משתמשים במצלמת אינטרנט? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
צריך ספק של 430W חוות דעתכם בבקשה... <בלי פרסומות חינם, במיוחד כשזה לא רלוונטי במיוחד>
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נרכשה לפני קצת פחות משנה וחצי, קיימת אחריות לשלוש שנים, אני משתמש בראשי דיו מקוריים, לאחרונה שליחה להדפסה (לא משנה אם מהאינטרנט, קובץ Word, קובץ PDF וכו') מפיקה התנהגות מוזרה, המדפסת מתחילה להדפיס, ואז באמצע הדף מפסיקה, מוציאה דך רק חצי מודפס, מנסה להדפיסו שוב, מוציאה דף רבע מודפס וכך הלאה, עד שנמאס לה או עד שהיא מצליחה להוציא דף מודפס באופן תקין, ובין לבין היא גם מוציאה דפים ריקים. במעקב בזמן ההדפסה מול תוכנת המדפסת, אני רואים שהיא משנה אתה סטטוס מ Printing ל Printer not responding, ואז חזרה ל Printing ולעיתים פתאום Offline ואז שוב Printing וחזור חלילה. נראה שיש סוג של חוסר תקשורת רגעי (אבל כזה שחוזר על עצמו במהלך ההדפסה) בין המחשב למדפסת, שאולי גורם לתופעה הנ"ל (אם באמצ…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המקלדת G19 ומחפש שותף שרוצה גם לקנות מוצר שונה במחיר דומה שנעשה חצי חצי אני מאזור המרכז
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מארז חדש יחד עם המחשב החדש גם כן... אני מתכוון ללכת על מארזשל חברה ידועה (אנרמקס, אנטק, צ'יפטק וכו'...) ולא על מארז ג'נריק, מידי טאוור או פול טאוור, זה לא משנה עכשיו. השאלה היא מה הקריטריונים? אני מניח שבכולם יהיו כפתורים להדלקה\כיבוי ונורות LED בחברות ידועות כאלה איכות הפלסטיק\חומר אחר שהמארז מיוצר ממנו יהיה איכותי, לא יהיו פינות חדות? מה שחשבתי עליו הוא המשקל. מארזים כמו הENERMAX 710B כבדים מאד, בגלל החומר ממנו הם מיוצרים. מישהו מכיר מארזי אלמיניום שנמכרים בארץ? הם אמורים להיות הרבה יותר יקרים? ועוד משהו, למה המארזים של ליאן-לי כל כך יקרים?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה מארז טוב לא צריך יפה מדיי עם ספק רק שיהיה נחמד וMidi Tower שיתאים ללוח GIGABYTE K8NF-9 ושיהיה ספק כוח מספיק לGIGABYTE 6600GT PCI-E וזה הכל וכמובן שאתם יודעים שהוא טוב ושהוא יהיה מKSP בבקשה תודה!!! אפשר לקנות מארז לבד+ספק לבד זה לא משנה לי
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בקרוב יהיה לי ADSL אבל עדיין אין לי. ויש לי רשת ביתית בין שני מחשבים. השאלה שלי היא כזאת: האם אני יכול לגרום למחשב שלא מחובר לאינטרנט להשתמש בחייגן של המחשב השני שכן מחובר לאינטרנט? אני מחוברה לאינטרנט זהב. אז כאילו אני שואל אם זה אפשרי לגרום למחשב השני להשתמש בחייגן של המחשב הראשון או שפשוט המחשב הראשון חייב להיות מחובר לאינטרנט בשביל שגם המחשב השני יוכל להיות מחובר.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חיפשתי פה בפורום וראיתי שמומלץ על Razer Deathadder השאלה שלי זה אם יש מישהו שממליץ על משהו אחר, או שכדי ללכת עליו? אולי הG5, אולי משהו אחר...
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי אוזניות g930 של לוגי'טק. לאוזניות האלו יש סוללה כזאת: http://www.ebay.com/itm/Battery-for-LOGITECH-G930-Headset-G930-Gaming-Headset-G930-Canada-seller-/370740591090?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item5651dc79f2 השאלה שלי היא האם אני יכול להשים את הסוללה הזאת: http://www.ebay.com/itm/Battery-for-Logitech-MX1000-cordless-mouse-2000-mAh-/370420040757?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item563ec14435 יש לה אותו המתח, ויש לה 2000MAH. למקורית יש 600MAH. יש להן אותו החיבור, אולי הסדר שונה, אבל זאת לא בעיה לשנות. האם אני יכול להשים את הסוללה הזאת? (יש מקום באוזניות, יש רווח בין הפלסטיק למקום של הסוללה עצמה)
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מתאם : 1. חיבור DVD של מחשב כך שאוכל לחבר אותו ב USB (מתח חיצוני) - חשוב שאוכל לבצע התקנה של WINDOWS ופירמוט מדיסק דרך USB. אשמח להמלצה לאחד מאיפה לקנות כולל EBAY. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נשברה לי אחת הרגליות. פניתי ליבואן, אין לו כזו. חיפשתי ברשת, לא מצאתי. פניתי לכמה חנויות גדולות שמתעסקות עם מחשבים, לא מתעסקים עם זה בכלל. הצילו!!!
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חברים, אני זקוק למדפסת חדשה למשרד - מדפסת בלבד, ללא שום פונקציה אחרת. אני מנסה למצוא מדפסת עם היחס הכי משתלם בין עלות הטיונר להספקו. לא אכפת לי לשלם קצת יותר על המדפסת בקנייה הראשונית, בהנחה שההשקעה העתידית בטונרים תהיה הגיונית יותר. ניסיתי לחפש השוואות ולקרוא ביקורות, אך האמת היא שלא הצלחתי להסיק מסקנות כלשהן לגבי דגם ספציפי, ולכן אני פותח את הדיון הזה. להלן כל מה שהצלחתי להעלות על הדעת שיכול לצמצם את החיפוש: 1. צבע/שחור לבן: שחור לבן בלבד. 2. מספר דפים ממוצע ליום: 50 3. הדפסה דו-צדדית: לא יכול להזיק, אך לא על חשבון המחיר ומאפיינים אחרים. 4. לייזר/דיו: רק לייזר. 5. התוכן המודפס: בעיקר טקסט פשוט. 6. חיבור רשת/וויפי: חיבור רשת …
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם קיים איזשהו מוד אשר מאפשר שמיעת רדיו דרך המחשב? אם לא קיים- האם אפשרי בכלל הדבר? כלומר באמצעות אנטנה (אם יש צורך...) והכל... לא דרך אתרי אינטרנט מסויימים שמפעילים רדיו. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, קראתי את המאמר ב-Xbitlabs על הסלרון והחלטתי גם לקנות אחד ולעשות לו המהרה, ועכשיו אני רק צריך לוח אם אז הגעתי לפי השיקולים שלי שה-Abit ST6 הוא הבחירה הכי טובה, אז עכשיו אני רק צריך לדעת איפה יש אותו בארץ. מי שיודע אז בבקשה שיכתוב.
-
היי יש לי מדפסת HP 1410 ואני רוצה לסרוק כמה מסמכים באותו קובץ כPDF איך אני עושה את זה בבקשה? תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למען שמו באהבה מה עושים אם אבד משדר של מקלדת ועכבר אלחוטיים שבאו כסט? מדובר בעכבר ומקלדת של teac.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
לכרטיס מסך שלי יש יציאה לטלוויזיה (GE -force 3 128MEGA) השאלה היא איפה ההבדל שאני אשים לב אליו כשאני אחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה? בקיצור השאלה היא מה ההבדל בין מסך מחשב לטלוויזיה (במשחקים, באינטרנט, ב WORD, בסרטים וכו') תודה מראש
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי אפסון R200 ואני מרוצה ממנה. שקטה,איכותית וטובה. נחמד שיש 6 ראשים נפרדים לצבעים-חסכוני. בדרייברים יש סטטוס המראה מצב של כל ראש בניפרד. יש לי אותה 3 ימים, השימוש שלי הוא בנתיים רק לעטיפות לסרטים שאני מכין (דף ל DVD). הדפסתי משהו כמו 7-10 דפים, וכבר הסטטוס מראה שהכחול עוד מעט בחצי, והאדום ב 3/4. הגיוני? אמרו לי פעם, שהראשים במגיעים עם מדפסת חדשה היום, הם "לא מלאים" למטרת רווח של החברות. האם זה נכון? אם כן, זה אמור להיות ככה, או שהסטטוס הזה משקר...? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אין בארץ עדיין את ה8850. הלוואי שהיה. (לי במקרה יש). מה אתם חושבים?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כבר מחשב חזק מאוד, לצרכי עריכת וידאו.בו יש מארז של 900 שקל,(מיותר להגיד מה הוא כולל) אני קונה עכשיו מחשב שני. המפרט- לוח-asus p4p800 e delux כרטיס מסך- asus radeon 9600 xt מעבד- פנטיום 2.8 זיכרון- 512 קינגסטון 400 מגהרץ. הוא ישמש לי ל- אינטרנט, קצת משחקים, ומעט עריכת וידאו ( "לעזור" למחשב השני מפאת חוזר זמן ) אני רוצה מארז, לא יקר ולא מיוחד,ולא מגושם. ספק- אני מניח שכל ספק יחזיק את המערכת הנל, אז לא מוכן להשקיע. רצוי אם -יהיה ריבוי מיקום למאווררים (מוציאים ומכניסים אויר), יהיה חלון צד שקוף, יראה טוב ולא משעמם. תקציב- אני חושב ש 300 שקל מספיקים בהחלט למארז... תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-