ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
ממה זה ואיך מסדרים.? ביי תודה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני צריך מפלונטר עכבר ומקלדת,אין לי מושג מה התקציב של ציוד איכותי. בכל מקרה התקציב הוא בין 200-300 תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מארז ואני מתלבט בין אלה: http://www.mtr.co.il/Product.asp?Pid=2073&Cat2Cat1ID=7500&Cat2ID=0 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=3857 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4643 בעיקרון אל תמליצו לי בהקשר למחיר אלא רק מבחינת איכות, נוחות ומה שבא לכם תודה לעונים ד"א נכון הקישור הראשון, פשוט מארז יפהפה????
-
- 31 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למדפסת לייזר משולבת ביתית שחור-לבן בתקציב של עד 1000 ש"ח. יש עדיפות למדפסת אלחוטית. חג שמח!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש במדפסת משולבת סורק - hp deskjet f2483. לאחרונה המדפסת התחילה להדפיס דפים ריקים. החלפתי לטונר חדש (גם שחור וגם צבעוני). עשיתי הדפסה של test page - יוצא לבן (ריק). ניסיתי לעשות ניקוים למיניהם של ע"י התוכנה של HP אבל עדיין המדפסת מדפיסה דפים ריקים בלבד. מה יכולה להיות הבעיה? תודה,
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כי רק עכשיו גיליתי בעזרת סנדרה שהלוח אם שלי הוא מהם... מישהו יודע מה כתובת האתר שלהם?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בקרוב יהיה לי ADSL אבל עדיין אין לי. ויש לי רשת ביתית בין שני מחשבים. השאלה שלי היא כזאת: האם אני יכול לגרום למחשב שלא מחובר לאינטרנט להשתמש בחייגן של המחשב השני שכן מחובר לאינטרנט? אני מחוברה לאינטרנט זהב. אז כאילו אני שואל אם זה אפשרי לגרום למחשב השני להשתמש בחייגן של המחשב הראשון או שפשוט המחשב הראשון חייב להיות מחובר לאינטרנט בשביל שגם המחשב השני יוכל להיות מחובר.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לכרטיס מסך שלי יש יציאה לטלוויזיה (GE -force 3 128MEGA) השאלה היא איפה ההבדל שאני אשים לב אליו כשאני אחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה? בקיצור השאלה היא מה ההבדל בין מסך מחשב לטלוויזיה (במשחקים, באינטרנט, ב WORD, בסרטים וכו') תודה מראש
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני חושב לקנות מצלמת אינטרנט ורציתי לקבל המלצות מה לקנות איזה פרטים צריך לדעת לפני שקונים, רזולוציה וכו'. ראיתי שהרבה אנשים פה מעלים תמונות כמו מודינג למשל, גם אתם משתמשים במצלמת אינטרנט? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://blog.logitech.com/2011/06/09/introducing-the-logitech-optical-gaming-mouse-g400-2/ http://www.logitech.com/en-us/gaming/mice-keyboard-combos/devices/optical-gaming-mouse-g400
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה ולה לא לקנות אותו? הזמנתי מחשב מ-IVORY ובמארז שלהם היה ספק 350W והוא הגדיל לי את זה לספק אלומיניום 500W. מה האלומיניום נותן לי? ואיך אני יודע שזה לא ג'נרי? תודה לעונים זה דחוף.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי. הייתי רוצה לרכוש מקלדת חדשה, המקלדת שיש לי כרגע (logiech media keyboard 800) עבדה מצוין מבחינתי עד שהחלטתי לנקות אותה, הוצאתי את כל המקשים, ועכשיו יש כמה מקשים שהמערכת שמחזיקה אותם במקום נשברה והם כל הזמן יוצאים החוצה. אני בכוונה לא מציין פה תקציב כרגע, כי אני בכלל לא יודע האם כדאי לי מקלדת רגילה או מכנית? כעיקרון, הייתי מרוצה מהמקלדת הזו שהיא כמובן לא מכנית, מבחינת הרעש שהיא עושה היא הייתה דיי רועשת בשבילי והבעיה היא ששמעתי שמקלדות מכניות הן הרבה יותר רועשות, אז זה משהו שיכול להפריע לי. מצד שני, הבנתי גם שמקלדות מכניות הרבה יותר נוחות. יש לציין לא הרגשתי באי נוחות מסוימת עם המקלדת שלי. אז מה אתם ממליצים? האם כדאי לי בכל זאת לנסות מכנית? האם יש מכניות שלא יותר רועשות…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חיפשתי פה בפורום וראיתי שמומלץ על Razer Deathadder השאלה שלי זה אם יש מישהו שממליץ על משהו אחר, או שכדי ללכת עליו? אולי הG5, אולי משהו אחר...
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה מארז טוב לא צריך יפה מדיי עם ספק רק שיהיה נחמד וMidi Tower שיתאים ללוח GIGABYTE K8NF-9 ושיהיה ספק כוח מספיק לGIGABYTE 6600GT PCI-E וזה הכל וכמובן שאתם יודעים שהוא טוב ושהוא יהיה מKSP בבקשה תודה!!! אפשר לקנות מארז לבד+ספק לבד זה לא משנה לי
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי קו ISDN (כלומר קו ISDN כפול המכיל 2 קווים, קו ראשי וקו משני, להלן קווים 1 ו 2). עד לפני שבועיים, השתמשתי בקו 2 ע"מ לגלוש באינטרנט ובקו 1 על מנת לנהל שיחות טלפון.... אבל לאחרונה, נראה כי אני מצליח לבצע תקשורת לאינטרנט דרך קו 2. אני מסוגל להתחבר לרשת רק על ידי קו 1. כל קונפיגורציה שאני מבצע - הן פיזית (חיבור כבל הISDN לשקע השני ביחידת ה NT) והן בתוכנה (הגדרה להשתמש ב ISDN - Line 02 או 01....) מסתיימת בזה שהמחשב עדין מתקשר דרך קו אחד... האם למישהו יש הצעת פיתרון? או מושג היכן יכולה להיות הבעיה? בתודה, untitled
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התקנתי את הדרייברים החדשים של אינטל להתקן ה-ATA100, וכשאני נכנס למחשב שלי הסידירומים לא מוצגים. יש לציין כי ישנו שיפור משמעותי במהירות, אבל זוג הסידירומים שלי פשוט נעלמו. נראה לי שהוא לא מזהה אותם כהתקני ATA 100, ופשוט לא מציג אותם, איך אפשר לתקן זאת ?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מקלדת ששימושה העקרי יהיה הקלדה. היום אני משתמש במקלדת של מחשבי הנייד ומרוצה מאוד. בחנתי כמה מקלדות ישנות ונחרדתי ממגושמותם. בקשר לתקציב, איזור המאה שקל נשמע לי כסביר ביותר. תקנו אותי אם אני טועה. מכיוון שאין לי שום הבנה והתמצאות בתחום (יש כזה בכלל?) אין לי שום כיוון או פרמטרים מיוחדים, חוץ ממה שלמדתי מהמקלדות (הישנות) שבחנתי וזה עניין המקשים הבולטים - במחשבי הנייד כל המקשים בגובה שווה וקלים ללחיצה מה שאין כן בשאר המקלדות (=מקשים גדולים, קשים ובולטים). לצורך הפרוטוקול אומר שאני לא מעוניין במקלדת אלחוטית. יש לכם המלצות למקלדות ספציפיות או כל דבר שיהיה לי לעזר? מקווה שהבהרתי את עצמי. תודה!
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, קראתי את המאמר ב-Xbitlabs על הסלרון והחלטתי גם לקנות אחד ולעשות לו המהרה, ועכשיו אני רק צריך לוח אם אז הגעתי לפי השיקולים שלי שה-Abit ST6 הוא הבחירה הכי טובה, אז עכשיו אני רק צריך לדעת איפה יש אותו בארץ. מי שיודע אז בבקשה שיכתוב.
-
שלום. קיבלתי אתמול את המצלמה plympus d-360L עכשיו הכל טוב ויפה... מצלמה סבבה... רק שיש בעיה - היא מחסלת בטריות יש אפשרות לחבר אליה שנאי (ac Adapter) שאין ברשותי, ואין לי מושג איפה אפשר לקנות כזה בארץ נראה לי אני צריך שנאי dc 6v אבל אני לא סגור על זה. קיצר איפה לעזאזל אני יכול למצוא כזה בארץ? וכמה בערך זה צריך להעלות? (זה בטוח שווה מלפרק מאות שקלים על בטריות)
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
צורב של LG במהירות 24x10x40 עדיף מאשר ה plextor 24x10x40 ?? כי יש בניהם הבדל מחירים של 150 ש"ח!! והצורב LG יש 2 סוגים אחד LG 24x10x40 Retail - 111$ ו LG 24x10x40 OEM - 106$ מה ההבדל בניהם בכלל ? מה זה ה OEM וה RETAIL ?.. ה retail אני יודע שזה כאילו בא בקופסא אם החוברת וכל הדברים הללו
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות עכבר ומקלדת חדשים והשימוש העיקרי שלהם הוא לגיימינג (rpg, fps) רק שאני לא מבין גדול בציוד היקפי. לגבי עכבר שמתי עין על cm storm havoc שנראה נחמד ובמחיר סביר http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SGM-4002-KLLN1 אשמח לשמוע חוו"ד עליו או לחילופין המלצות אחרות במחיר דומה. לגבי מקלדת ממש אין לי מושג איזו לקנות אז אשמח לשמוע המלצות בעניין, תקציב נע בין 250 ל- 300 ש"ח. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות ספק ומארז והארד דיסק בערך ב1000 ש"ח עכשיו המארז שאני רוצה זה raidmax scorpio (עולה בערך 400) (בצבע שחור,אבל זה לא חשוב) והארד דיסק לא חשוב לי בדיוק,רק שיהיה לפחות 40 ג'יגה וספק אמין כלשהו (אני לא משהו מבין בספקים...) עכשיו מצאתי את המארז שאני רוצה+הארד דיסק של 80+ספק כוח של HEC בבערך 950 בפנדה,אבל שמעתי שזאת לא חנות מאוד טובה האם אתם ממליצים לקנות ממנה? או שיש לכם רעיון לחנות יותר טובה? כל עזרה תתקבל בברכה תודה מראש
-
- 33 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני מחפש עבר לגיימרים ופאד מתאים. האמת אין לי מושג כמה זה אמור לעלות ככה שזרקתי מספר שנראה לי הגיוני (400 שקל) - אם אפשר בפחות אז כמובן שטוב, ואם צריך להוסיף קצת אז גם בסדר. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם יש מישהו שהעכבר נמצא אצלו בשימוש כבר מספר חודשים ויכול להצביע על יתרונות וחסרונות של עכבר זה ל - FPS
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-