פורסם 2015 בנובמבר 309 שנים אהלן. אני צריך לכתוב תוכנית שמקבלת 4 מספרים ומחזירה פלט של שני המספרים האמצעיים. ניסיתי משהו די פשוט שנראה לי חביב למרות שהוא לא פועל:לוקח את 4 המספרים ומכניס אותם לרשימה. עובר על כל אחד מאיברי הרשימה ובודק אם הוא גם קטן מהערך המקסימלי וגם גדול מהערך המינימלי...הבעיות שאני נתקל בהן:1.הקוד רץ. אבל אין אחידות אפילו בשגיאה בפלט: כשאני מכניס את המספרים 1 2 3 ו-4, הפלט הוא [2,3,4] כלומר הרשימה עם שלושה איברים בכלל...אבל כשהקלט הוא למשל 100, 88, 6 ו-5 - הפלט שמתקבל הוא בכלל רשימה עם שני איברים - [100,88]... 2.מהבעיה הזאת עולה אצלי החשד שכנראה יש בעיה עם התנאי. אבל אני לא יודע... בכל מקרה, ניסיתי לפשט את זה יותר ולכתוב תנאי אחד: "אם i קטן מהמקסימום וגם גדול מהמינימום" - ואז אני בכלל מקבל הודעה שגיאה trackback: line 22, in <module> if i >> min(List) and i<<max(L):ValueError: max() arg is an empty sequencea=(input('enter first num:'))b=(input('enter second num:'))c=(input('enter thirs num:'))d=(input('enter forth num:'))[SIZE=4][COLOR=#ff0000]אשמח לעצה. תודה! [/COLOR][/SIZE]##a=float(a)##b=float(b) ##c=float(c)##d=float(d)List=[a,b,c,d]L=[]for i in List: if i >> min(List): if i << max(List): L.append(i)print L
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.