עבור לתוכן

החלפה של U2414h עם בעייה בחיבור DP (עדכון: בעייה נפתרה)

Featured Replies

פורסם

יש לי את המסך כבר שנה וחצי, REV00, מחובר דרך DP. מלכתחילה הייתה לו את הבעיה הידועה שהוא לא היה מתעורר מpower save mode יחד עם המחשב, זו בעייה שמתועדת בכמה ביקורות והפתרון הפשוט אך המעצבן זה לכבות ולהדליק אותו מחדש. לא מזמן קניתי כרטיס מסך חדש (gtx970) והחלטתי לעדכן את הדרייבר בתקווה שהבעייה תיפתר, מה שבאמת קרה, אלא הבאג הפך לצפרדע: כבר פעמיים אחרי שכיביתי את המחשב ללילה והדלקתי אותו בבוקר המסך לא ישן אלא היה מכובה לגמרי. כאשר הדלקתי אותו הוא נכנס ישר לשינה והפתרון הפשוט מקודם כבר לא תפס. בפעם הראשונה ריסט קשה עם כבל החשמל עשה את העבודה. בפעם השנייה, אתמוח לאחר כמה ימים תקינים, לעומת זאת.... סיוט. לא ריסט עם הכבל חשמל, גם לא הוצאה של הכרטיס מסך וחזרה למובנה. בסוף אחרי כמה פעמים של אתחול המסך הואיל בטובו להתעורר... שרפתי על כל הסיפור שעתיים מענות על הבוקר. כמובן התקשרתי לתמיכה של דל בארץ תוך כדי והם הדריכו אותי בפרוטוקל עם המבחן של תקינות הצבעים, שהמסך עבר= מסך תקין מבחינתם. הסברתי להם שזו בעייה נפוצה בחיבור DP ושרק עדכון גירסת FW אמור לפתור את העניין, אבל לא רוצים לשמוע, אם המסך עובר את המבחן הקטן שלהם והמחשב לא ממותג דל אז האופצייה היחידה היא להביא אותו אליהם למעבדה ושטכנאי יבדוק אותו. הבעייה שאני לא ממש מצליח לשחזר את הסיפור, נראה שזה תקלה רנדונלית או שתלויית זמן (כלומר, רק אחרי X זמן שהמחשב מכובה). לא יודע מה לעשות עכשיו, איך אפשר לקבל החלפה למסך עם גירסה חדשה (זה אגב הנוהל בארה"ב במקרה של תלונה עם הרקע הזה ממה שקראתי).

פורסם

עזוב אותך משטויות, חבר בDVI וסגור סיפור.

פורסם
  • מחבר

המסך לא תומך DVI. זה DP או HDMI. אני כרגע רק עם DP ואין סיבה שאני אוותר על תקן חיבור בגלל בעיית FW נכון?

- - - תגובה אוחדה: - - -

המסך לא תומך DVI. זה DP או HDMI. אני כרגע רק עם DP ואין סיבה שאני אוותר על תקן חיבור בגלל בעיית FW נכון?

פורסם
איך אפשר לקבל החלפה למסך עם גירסה חדשה (זה אגב הנוהל בארה"ב במקרה של תלונה עם הרקע הזה ממה שקראתי).
למשל, אתה יכול להפנות את אנשי התמיכה המקומיים לאיזשהו מסמך באתר של DELL העולמית או בפורומים שלהם שמתעד את הבעיה ואת נוהל הטיפול המקובל. כמו כן אתה יכול לפנות בעצמך לתמיכה של DELL דרך הפורומים, ואולי יוציאו הנחיה מתאימה.
פורסם
  • מחבר

וואלה, נראה לי שמצאתי בינגו:

http://en.community.dell.com/support-forums/peripherals/f/3529/t/19620386

חח אפילו המפרט שלו דומה מאוד לשלי. אתה חושב שזה יספיק?

ואני לא מוצא איפה אפשר לפנות לשירות לקוחות המקומי בכתב...

http://www.dell.com/support/incidents-online/il/en/ildhs1/contactus

פורסם

אני הייתי פשוט מתקשר אליהם, מעלה את הנושא מול הנציג ומבקש ממנו שידריך אותך איך ולאן לשלוח את התכתובת.

פורסם

היי, יש לי את המסך הנ"ל, ויש לי את אותה בעיה בדיוק. (ואני עוד האשמתי את הווינדוס 10)

החלק המעניין בבעיה, שאצלי משורשר למסך הזה dell u2311 והוא כן נדלק לאחר יציאה משינה, ממש מוזר לי הסיפור.

פורסם

HDMI או DVI, זה (כמעט) אותו דבר.

והסיבה שאני חושב ככה היא כי גם לי יש מסך של דל, בדיוק עם אותה בעיה. חיפוש באינטרנט מעלה שזו בעיה שחוזרת במלא מסכים שלהם ושכנראה הבעיה היא בהטמעה של הDP, לפחות זה הרושם שאני קיבלתי.

אז הפתרון הפשוט מבחינתי היה להשתמש בכניסה אחרת, כזו שלא עושה בעיות, כמו DVI או HDMI.

פורסם
  • מחבר

טוב, לאור ההתפתחויות אני חייב לעדכן שDell נתנו פתרון לבעייה, בגדול, תרתי משמע.

אכן, בעצת Qttp שלחתי להם את הלינק הנ"ל ולינקים רלוונטים נוספם שהבהירו את אופי הבעייה וזה בהחלט עזר לשכנע אותם לאחר מכן לקחת אותי יותר ברצינות והוסכם על החלפת המסך. ביקשתי במפורש לקבל קושחה עדכנית כמה שניתן כי ממה שהבנתי הבעייה כבר לא קיימת בגירסת A03, אבל נאמר לי שהם לא יכולים להתחייב על כך. לאחר יומיים אני מקבל צלצול מDell, הנציג אומר לי שאין להם כרגע את הדגם במלאי (שזה קצת מוזר האמת) אבל הם יכולים להציע לי דגם אחר, נקרא U2515H, מסך 25" מהליין העדכני. אני לא בחור מאוד ספונטני והייתי חייב לקרוא עליו קצת (בtftcentral בעיקר) לפני כן אז ביקשתי זמן לחשוב על זה... זה לא לקח הרבה זמן. אז למחרת בבוקר (!) המסך כבר אצלי, חדש מהקופסא (!!). מה שדי מיותר לציין זה שהמסך פנטסטי וטוב יותר מזה שהיה לי כמעט בכל פרמטר ושאני מאוד מרוצה מהשדרוג באיכות הפאנל והרזולוציה, וואו, אמנם צריך לשחק לפעמים עם הזום של הטקסט אבל זה כמו להתלונן שלא שומעים כל כך את העיר ממרומי דירת הגג של מגדלי whatever... מה גם שעד כה המסך עובד חלק לגמרי ולא מפגין בעיות כלשהן בחיבור הDP.

באמת שאפו לDell על שירות first class, דוגמא מצוינת למידת מוכנות של חברה גדולה לבוא לקראת הלקוח הפרטי. :beerchug:

[ATTACH=CONFIG]9390[/ATTACH]

פורסם

סחטיין.

פתרון הרבה יותר טוב משלי :)

פורסם
  • מחבר

ברור. :)

פורסם

מדהים.

יש לי גם U2414H עם בעיה ב-DP... גם אני יצרתי איתם קשר וגם אליי התקשר נציג ואמר שאין להם במלאי כרגע אבל לא הציע לי דגם אחר ואני עדיין מחכה.

אגב, הגיע שליח אלייך והביא את המסך פשוט? האם הם לקחו את המסך הקודם שלך? הגיע טכנאי שבדק את המסך שלך טרם הוחלף?

פורסם
  • מחבר

כן, הגיע ספק שירות שלהם, לא טכנאי, פשוט בא לעשות החלפה ראש בראש, בלי שאלות. ביקשתי רק שישאר עד שאריץ את הבדיקה הסטנדרטית של הצבעים+backlighting bleed (אמנם בקטע הזה הוא פחות טוב מה2414 אבל רחוק מלהיות דיל ברייקר).

אני לא יודע כמה המקרה שלי מייצג, זו באמת הייתה הפתעה מהסרטים שקיבלתי את השדרוג הזה, אבל אני מציע שתעלה את זה בשיחה הבאה עם dell, אם זה באותה קטגוריה של בעייה.

פורסם

את מה להעלות?

ה-2414 טוב יותר בצבעים שלו?

הוא הגיע לעשות החלפה ולא בדק את המסך הקודם שלך? פשוט הוא לקח אותו כשהוא מכובה

פורסם

אותו סיפור בעבר אצלי.

ה-U2414H היה בעייתי עם חיבור DP בעת מצב שינה, וגם כמה בעיות בהגדרות הצבע עד ל-REV003.

היו לי 2 מאלו. רק שבמקרה שלי התקשרתי לדל, הצגתי להם את הבעיה כנפוצה (עם המלצה לחיפוש בגוגל) והם ישר שלחו טכנאי יום אחרי (כמו במקרה שלך) עם 2 מסכים חדשים בקופסא בגרסת REV003. מאז הבעיה לא קיימת.

קניתי מסך כזה נוסף והפעם ודאתי שמדובר ב-REV003. תוודאו לפני שאתם קונים - זה REV003 כל עוד המסכים הגיעו אחרי נובמבר 2014.

אני חושב שמאז כבר אין בחנויות REV001 ו-002.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים