עבור לתוכן

טמפרטורות מעבד חריגות (גם לאחר פירמוט מלא)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם. יש לי בעיה במחשב אני לא יודע מה לעשות, בתור טכנאי מחשבים בחיים לא נתקלתי בדבר כזה.

זה התחיל כשנגמרה תקופת השימוש של הנרוטון. אחרי זה המחשב עשה הפעלה מחדש, והמאוורר של המעבד הופעל על המקסימום.

לא הבנתי למה, בדקתי כמה דברים וראיתי שהוא רץ על 100 מעלות בערך. נכנסתי לביוס, הורדתי את התדר ואותו הדבר. attachment.php?attachmentid=9056&stc=1

פרמטתי את כל הכוננים במחשב, ועדיין אותו הדבר. התקנתי מערכת הפעלה חדשה, ועדיין אותו הדבר. למישהו יש מושג?! אני חייב עזרה כאן

מצטער על התמונות, פשוט אני מהנייד ואני מאוד מוגבל באפשרויות שלי...

נערך על-ידי borat1924

פורסם

מה המפרט שלך?

תבדוק פיסית את אזור המעבד ובמיוחד הקירור שלו (אם הוא מחובר כמו שצריך ללוח, אולי משהו שם השתחרר)

תבדוק טמפ' בתוכנה נוספת

פורסם
  • מחבר

שחכתי להזכיר שראיתי שהיו כמה שינויים בכמה תקיות במחשב באותה השעה, 16:13. בתיקייה של רוקסטארגיימס ושל הנרוטון.

כשהתחברתי לאתר של סושיאל גיימס מהמודם )WIFI(, האתר לא עבד. אבל כשנכנסתי מהפלאפון הכל עבד.

מצורפת התמונה של התדר הנמוך

- - - תגובה אוחדה: - - -

stojakovic

I5 3570K

r9 290X tri-x

קירור של קולמאסטר 140XL

בדקתי ידנית והכל בסדר. לאחר ההפעלה מחשב הוא השתגע

חשבתי לעשות איפוס מלא לביוס (ז"א להוציא את הסוללה שלו מלוח האם ולהחזיר) זה יעזור אולי?

נערך על-ידי borat1924

פורסם

אם אלו הטמפרטורות הנמדדות כשאתה נכנס לביוס, אז על פי תערו של אוקהם הקירור יצא מהמקום?

פורסם

תפרק את הקירור, תמרח משחה מחדש ותחבר שוב את הקירור רק תוודא שאתה עושה את זה כמו שצריך, ותחזיר את הביוס למצב דיפולט.

פורסם
  • מחבר

הוא על דיפולט. הקירור יושב מצוין. משהו גורם לו להתחמם ולמאוררים לפעול על המקס. לא יכול להיות שברגע אחד המחשב ישתגע ויתחמם בצורה כזאת

יכול להיות שנדפק למעבד איזה שבב כלשהו שגורם לו להתחמם? המעבד דיי ישן. בערך 3 שנים אני חושב.

ויכול להיות שזה סוג של וירוס רדום או משהו שנכנס ודפק את המחשב, כי זה קרה ברגע שהמחשב הופעל ללא האנטיוירוס או וירוס של איזה זבל אחד מהGTA כי היה שינוי בתקייה של המשחק באותה השעה יחד עם השינוי באנטיוירוס וזה..

פורסם

תיגע! בצלעות הקירור של המעבד.

הם רותחות?

הם זזות?

פורסם

בוראט- גם אם יש לך וירוס על המחשב הטמפ' בשלב הפוסט אמורות להיות תקינות.

אם אתה חושד שזה וירוס- תוריד גרסאת לייב של אובונטו או ווינדוס אפילו או לא משנה מה ותבחר אותה בשלב הפוסט ותבדוק שם טמפ'.

פורסם
  • מחבר

אני עם קירור נוזלי נפטון 140 XL

עשיתי פרמוט לכל הכוננים, לא יכול להיות שיש וירוס כרגע.. כשהמחשב עובד עם מערכת הפעלה הוא בכלל מגיע ל100 מעלות הוא פשוט עובר למאמץ של 100% לא משנה על איזה תדר... גם על הכי נמוך הוא עובר למאמץ 100%

\זה פשוט משהו הזוי.. בחיים לא נתקלתי בדבר כזה. גם בגוגל אין כלום

נערך על-ידי borat1924

פורסם

גם עם עומס מלא המעבד לא אמור להגיע ל100 מעלות. בטח לא עם קירור נוזלי.

פורסם
  • מחבר

אני יודע. בגלל זה זה הזוי. אני מנסה עכשיו להתקין מערכת הפעלה מחדש, להשים אנטיוירוס אחר ולעשות סריקה. קראתי באיזה פורום שמישהו עשה את זה וזה עזר לו

פורסם

אתה כנראה מערבב דברים שונים ולכן אתה מבולבל, כל יום היית בודק טמפ' במערכת? יכול להיות שהטמפ' הייתה גבוהה גם לפני עד שזה הגיע למצב של הגבול העליון. חוץ מזה מה אתה מצפה פה לפיתרון קסם? במצב כזה הפעולה הנדרשת היא לפרק את הקירור, להחליף משחה ולהחזיר הקירור, ואז להתקדם הלאה. צריך לשלול בעיות. זה לא סיפור אתה יודע, כולה רבע שעה של עבודה במיוחד אם יש לך ניסיון מאחר וציינת שאתה טכנאי מחשבים.

פורסם
  • מחבר

כן. אני כל יום בודק טמפ, הוא אף פעם לא עבר את ה40 במנוחה. אני יודע שזאת לא בעיה בקירור עצמו, הקירור מקרר מצוין. עכשיו התקנתי מערכת הפעלה ואני רואה שהוא נרגע. (אחרי עוד סבב פירמוטים לכל המחשב)

את הקירור התקנתי עליו לפני פחות משנה, לכן אין לי מה להשים משחה חדשה

פורסם

הדבר היחידי שאני יכול לחשוב עליו שגורם ל100% מאמץ CPU תחת ביוס הוא וירוס בEFI.

עשיתי חיפוש ולא מצאתי שום דבר שמצביע על כך שקיים כזה וירוס.

אולי לא חיפשתי מספיק, אבל קשה לי להאמין שדבר כזה נדיר קרה דווקא לך.

גם אם היה וירוס בEFI שמאמץ את המעבד, איך בדיוק אתה מגיע לטמפרטורות האלו?

הקירור לא עובד כשהמעבד ב100% מאמץ?

ניסית לנתק את המחשב מהחשמל ל20 דקות?

אולי משהו חשמלי בלוח השתגע וצריך לפרוק אותו.

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם
  • מחבר

כן עשיתי את כל זה, עכשיו עושה בדיקות חדשות ומתקין מערכת הפעלה מחדש

- - - תגובה אוחדה: - - -

הנה רץ נורמלי.. מוזר מאוד. כי גם אחרי הפרמוט הוא היה ככה. זה פשוט נעלם. עכשיו אני אריץ סריקה רק ליתר ביטחון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים