עבור לתוכן

השמדת הזיכרון ממחשב נייד

Featured Replies

פורסם

אני צריכה להשמיד את המחשב שלי כולל הזכרונות. קראתי שלשפוך לתוכו מים רותחים יכול להמית אותו. עכשיו הוא לא עובד כי הצפתי אותו במים רותחים וניגבתי אבל מישהו שמבין אמר לי שההארדיסק בדוק תקין וכל החומר קיים. מה אני יכולה לעשות עכשיו בשביל להשמיד גם את הזיכרון ובלי שידעו שזה תוצאה של חבלה מכוונת?????

דחוףףףףףף!!!

פורסם
  • מחבר

כן. מחשב שלי. הכל מגובה רק רוצה להשמיד אותו פנימית, לא לנפץ או משהו אני צריכה רעיון שלא ישאיר סימנים. יש משהו?

פורסם

הזוי...

פורסם

משו כזה רק פחות מצחיק:

פורסם

יש שירותי גריסה לדיסק הקשיח.

פורסם

@shuliaf

1. שום דבר אינו "דחוףףףףףף!!!".

2. אני מאד מקווה שאת לא מתכננת לקלקל את המחשב שלך בכדי לממש עליו את האחריות או משהו דומה. אם זה המצב - אף אחד לא יעזור לך כאן.

3. אני לא מבין את הרעיון של "להשמיד" את המחשב - אם את רוצה למחוק את המידע שיש עליו אפשר פשוט לפרמט את הדיסק הקשיח (המידע לא נשמר בשום מקום אחר). יש תוכנות שידרסו את כל המידע הקיים ע"י כתיבת אפסים או "זבל" בכל הדיסק הקשיח בכדי שיהיה קשה עד בלתי אפשרי לשחזר את המידע שהיה עליו, וכמו ש nachum37 ציין - אפשר לחפש שירות שמתמחה בגריסת הדיסק הקשיח. אין שום צורך להרוס את המחשב פיזית ובמיוחד לא לשפוך לתוכו מים.

פורסם

לאור האמור בדיון הזה ובדיון האחר שהיא פתחה במקביל, הייתי אומר שזו לא שאלה של הונאת אחריות אלא משהו פלילי יותר (באמת או לפחות בהזיות של פותחת הדיון). אף טכנאי מחשבים לא הולך להתעסק להנאתו בשחזור חומר שהמשתמש מחק מהקשיח שלו (גם אם מדובר במחיקה פשוטה ולא "יסודית"), אם מטרתו היא לבדוק האם המחשב תקין או ממה הוא נהרס. עוסקים בשחזור מידע רק כאשר המטרה היא המידע עצמו.

חוץ מזה, רק אותי מצחיק שמישהי שנשמעת אובססיבית להשמדת המידע שעל המחשב שלה ללא ראיות לחבלה מכוונת שואלת על כך בפורום באינטרנט, שמן הסתם שומר את את הIP ממנו נשלחו ההודעות\נרשם המשתמש, ובכך מייצרת ראיות לנסיון להשמיד את המידע?

פורסם

תעשי כמו בשובר שורות, הקטע עם המגנט של המכוניות :rolleye0018:

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :screwy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים