פורסם 2015 במרץ 410 שנים שלום ,ברשותי מחשב ( קצת ישן ...)עם הנתונים האלה:מארז - SilverStone HTPC Milo Slim ML04 USB3.0 Blackמעבד - INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 - TRAYלוח אם - H67M-GE הנתונים האחרים לא חשובים , אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך כי הכרטיס מסך Onboard לא סוחב לי סרטים חזקים ( 1080 וכדומה ....)איזה כרטיס מסך אני יכול לרכוש ? שיתאים גם כמובן בגובה שזה הבעייה הקשה.תודה לעוזרים ,Tom
פורסם 2015 במרץ 410 שנים אין שום סיבה שבעולם ש i3 לא ינגן סרטים ב 1080 באופן חלק לגמרי.אולי המחשב עמוס לעייפהאולי אתה משתמש בנגן לא טובאולי אין מעבר אויר והמעבד מתחמם מאודלקנות כרטיס עם מעבד כזה כשכל המטרה היא ניגון סרטים זה מיותר לגמרי.לדוגמה, יש לי מעבד AMD ישן מאוד בן 10 שמנגן כל סרט ב FHD בעזרת נגן MPC-HCמשהו אחר "מפריע" לסרטים לרוץ חלק נערך 2015 במרץ 410 שנים על-ידי omertgm
פורסם 2015 במרץ 910 שנים מחבר קודם כל תודה לכם על התגובות , מצטער שלקח לי זמן להגיב פשוט לא הייתי בארץ.עכשיו לבעייה , אלו הנתונים המלאים של המחשב שלי :INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 - TRAYASROCK H67M-GECRUCIAL RENDITION DDR3 2GB 1333MHZ X 2DVD LG DVDRW GH- 24NS50 X24 - BLACK -SATASEASONIC S12II 430W BRONZE -RETAILSAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM :HD103SJSamsung 840 EVO Series MZ-7TE250BW 250GB SSD SATA IIISilverStone HTPC Milo Slim ML04 USB3.0 Blackיש לי גם קירור למעבד ששכחתי בדיוק מה , הרצתי על זה WIndows 7 וגם Windows 8 ( לא ביחד ..)לא משנה מה ניסיתי ,שאני מנסה לנגן סרטים ( גם לפעמים של 720 ) יש תקיעות /הדוגמא האחרונה לבעייה למשל בנגן של Popcorn (האפליקצייה) ניגנתי סרט ב 720 והוא גימגמם לגמרי. את אותו הסרט בדיוק ( ישנה אופצייה לנגן ב Chromcast) אז ניגנתי לאותה טלווויזיה דרך האופצייה הזו וזה ניגן חלק !וגם ניגונים בכל מיני נגנים די מגמגמים .אז אם אני לא צריך כרטיס מסך ומשהו תוקע זה יהיה עוד יותר טוב , אודה לכם אם תגידו לי מ "מפריע" לסרטים שלי לנגן למשל דוגמת ה Popcorn ...תודה לכם על העזרה,TOM נערך 2015 במרץ 910 שנים על-ידי tomcat383
פורסם 2015 במרץ 910 שנים לא רואה בעיה במפרט.אתה מדבר על סרטים בסטרימינג מהרשת או שהקובץ נמצא כולו על ה HDD שלך במחשב?לא הבנתי מה ההבדל בין פופקורן לכרומקאסט- שניהם מופעלים מאותו מחשב.נסה את הנגן MPC-HCתעשה בדיקת ווירוסים ותוכנות זבל מעמיקה.כדי להעביר לפורום תמיכה טכנית.
פורסם 2015 במרץ 910 שנים מחבר ניסיתי את 2 האופציות גם מהרשת וגם מהמחשב.ההבדל הגדול בין הפופקורן לכרומקאסט הוא בסופו של דבר מי שמציג את זה על המסךפופקורן לטלוייזה --> כרטיס המסך של המחשב.פופקורן לכרומקאסט--> הכרומקאסט מציג.בגלל זה ישר חשבתי לכיוון של בעיית כרטיס מסך.הנגן הספציפי הזה לא יעזור לי במקרה של הפופקורן לדוגמא .אני עובד עם WINDOWS 8 שהתקנתי חדשץאם יש פתרונות אחרים שנראים לך ... יעזור לי מאוד כי אני באמת לא מזהה משהו ..תודה,TOM
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.