פורסם 2013 בנובמבר 2212 שנים אז ככה, אני כבר 5-6 שנים עם אותו מחשב, כשקיבלתי אותו לא יכולתי להריץ שום משחקים בגלל שהיה לי כרטיס מסך נוראי,אחרי כמה זמן קניתי כרטיס מסך טוב והכל היה סבבה, זה היה לפני 5 שנים, לאחרונה גיליתי שהמעבד שלי ובעיקר הזיכרון (כרטיס RAM) נוראיים והבנתי למה עדיין הרבה משחקים לא יכולתי להריץ ומשחקים אהובים עליי כמו SKYRIM ו-DISHONORED רצו עם קצת בעיות של פריים רייטס (FPS). אז אני רוצה לקנות זיכרון ומעבד חדשים ואני לא ממש מבין בכל המה טוב ומה לא ומה מתחבר לי ללוח אם.אז בעצם אני מבקש אם מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על זיכרון ומעבדים חדשים שיתאימו לי ללוח אם והנה חלק מהנתונים של המחשב שלי:זיכרון- 2 GBמעבד- pentium ® dual-core CPU E5200 @ 2.50GHz 2.52GHzלוח אם- את הלוח אם עשיתי לפי ה-system information אז הנה:system manufacturer- MICRO-STAR INTERNATIONAL CO LTDsystem model- MS-7529אני מחפש 8 ג'יגה זיכרון ובמעבדים אני לא ממש מבין אז אם כבר מישהו ממליץ לי שיסביר לי קצת למה המעבד המומלץ מומלץ תודה!
פורסם 2013 בנובמבר 2212 שנים אתה צריך להרכיב מפרט חדש שיכלול את השילוש (מעבד, לוח אם וזכרון).תציין מה התקציב שלך ומה בדיוק הדרישות נכון להיום.
פורסם 2013 בנובמבר 2512 שנים מחבר אני מקווה שהבנתי לאיזה דרישות אתה מתכוון נכון אבל אני מעוניין בחלקים טובים אבל לא מצוינים או הכי טובים שיש,הסיבה העיקרית היא לגיימינג וצילום של המסך עצמו בזמן המשחק (שיוצר הרבה מאוד בעיות FPS). הרעיון הראשון שלי היה לקנות קודם כל זיכרון של 8 ג'יגה. אני מוכן לשלם עד ל-300 שקל בשביל זה כי ראיתי בEBAY שהמכירים מאוד טובים ובסביבות המכיר הזה.
פורסם 2013 בנובמבר 2512 שנים בן כמה אתה?תסביר שוב בדיוק מה אתה רוצה. להגדיל את כמות הזכרון? לשדרג מעבד, לוח וזכרון? מה התקציב הכולל שלך?
פורסם 2013 בנובמבר 2512 שנים מחבר אני בן 15אני בינתיים מעוניין רק בכרטיס RAM חדש בגלל שההורים שלי עדיין חושבים אם לקנות הכל או רק כמה דברים אז הם רוצים שאני יתחיל קודם כל בכרטיס RAM חדש ואז נראה אם נקנה עוד.התקציב בינתיים לא יהיה כולל בגלל שאני לא יודע אם יקנו לי גם מעבד חדש אז אני מוכן לשלם עד 300 שקל בשביל כרטיס RAM טוב
פורסם 2013 בנובמבר 2512 שנים 2GB של DDR2 יעלו לך כ 180 שקל. (עריכה: אין סטיק 4GB, התבלבלתי)קח בחשבון שאם יש לך מערכת הפעלה 32 ביט, לא תוכל לנצל יותר מ3.5GB. כך שאם אתה מוסיף 4GB (יהיו לך סהכ 6), אתה תצטרך להחליף מערכת הפעלה.קח בחשבון גם שהמחשב שלך עדיין יהיה חלש למדי וזה לא יביא איזה זינוק משמעותי בביצועים. נערך 2013 בנובמבר 2512 שנים על-ידי Ido.G
פורסם 2013 בנובמבר 2512 שנים מכל מה שאמרתי.אי אפשר להשיג סטיק 4GB של DDR2. יש לך רק 2 סלוטים בלוח. כלומר, אתה יכול לקנות עוד סטיק בודד של 2GB בעלות של 180 שקל - ואז סהכ יהיה לך 4GB. אתה לא יכול להרחיב ליותר מזה עם התצורה הנוכחית.
פורסם 2013 בנובמבר 2611 שנים מחבר בלוחות אם אני בכלל לא מבין אז אתה תוכל דבר ראשון להמליץ לי על אחד או לומר לי איך מזהים אם לוח אם מסוים טוב?
פורסם 2013 בנובמבר 2611 שנים מה שאתה צריך זה שילוש (לוח, מעבד, זיכרון) חדש, או בקיצור מחשב חדש, כי לבנות על ספק, צורב וקשיח ישנים זה לא חכם.כנראה שגם את כרטיס המסך תצטרך להחליף. נערך 2013 בנובמבר 2611 שנים על-ידי OR2OOO
פורסם 2013 בנובמבר 2611 שנים כפי ש OR2OOO אמר - ממש, אבל ממש אין טעם להחליף רק לוח בלי מעבד וזכרון. זה או כל אלו, או כלום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.