עבור לתוכן

נקסוס 4 - האם כדאי לקנות היום?

Featured Replies

פורסם

חברי הפורום שלום.

לאחר מספר התייעצויות פה בפורום החלטתי שהסמטארפון העדיף והמשתלם ביותר כרגע הוא הנקסוס 4 של LG (למרות החוסר הכרטיס הרחבה לזיכרון ולמרות שאין סוללה שניתנת להחלפה).

ראיתי שמוכרים אותו כאן ב 1745 ש"ח ב-12 תשלומים:

http://www.bestmobile.co.il/product.asp?id=1129

אני יודע שאפשר לקנות מהאתר usa.buy2.co.il אותו בכ 1500 ש"ח, אבל זו עדיין קנייה מחו"ל, ויש צורך לקנות מחנות פה בארץ. בנוסף המחיר בלינק הנ"ל הוא כנראה לא סופי, כי כתוב שם "למחיר סופי ניתן להגיע לסניפי הרשת", מה שאומר שכנראה יהיה אפשר להוריד להם את המחיר.

עכשו אני יודע שהנקסוס 5 אמור לצאת בקרוב (אולי אפילו עוד החודש), אז השאלה היא האם כדאי לקנות את הנקסוס 4 היום או לא?

אני יודע שאף אחד לא יכול לחזות את העתיד ולהגיד לי אם הנקסוס 5 יהיה יותר טוב ויעלה אותו דבר (בארץ - כמעט בטוח שלא) והאם הדבר יגרור ירידת מחיר של הנקסוס 4, אז האם שווה לקנות את נקסוס 4 היום או לחכות?

תודה על התגובות

פורסם

יש הבדל ביניהם. לא גדול. ממליץ לקנות בחול בתור אחד שקנה כ6 מכשירים. אין שום סיבה לממן את הגנבים בארץ

פורסם

מאוד לא ממליץ לקנות עכשיו N4. תחכה ל N5 וזהו.

המחיר של ה N4 השתנה במעט מאוד במשך תקופת חייו - בטח ובטח לעומת טלפון "רגיל". זה הגיוני, מאחר והמחיר שלו היה מסובסד. אזי - המחיר של ה N5 יהיה לא רחוק מאוד מהמחיר של ה N4 כיום. סביר להניח שאחרי המחירים המופקעים של החודש הראשון הוא יתאזן סביב ה 2,000 - 2,100 שקלים, כפי שהיה עם ה N4.

פורסם
  • מחבר

Ido.G, בדיון השני שלי כתבת שכבר לא מייצרים את הנקסוס 4, מה שאומר שהמלאי בסופו של דבר ייגמר, דבר שרק יכול להעלות את מחירו של הנקסוס 4 (אני מניח שזה יהיה בדומה למה שקורה עם זיכרונות בתחום המחשבים - המחיר יורד, הדגם מתחלף ואז המחיר של הדגם הישן עולה).

אם אני אחכה כמה חודשים טובים עד שהמחיר של הנקסוס 5 יירד, האם הוא יגיע למחיר של כ 1700 ש"ח כמו הנקסוס 4 שאני יכול לקנות עכשו? אי אפשר לדעת, אבל סביר להניח שזה ייקח עוד שנה, ואז בטח כבר יהיה נקסוס 6 בדרך, ואז מה?

אני לא מנסה ליצור פה ויכוח, אני פשוט רוצה לדעת מה כדאי לי לעשות.

אגב, ייבוא מחו"ל, כולל קניית מכשירים סיניים, כנראה לא עומד על הפרק.

פורסם

אז השאלה היא האם תוכל להעלות את התקציב שלך לסביבות ה 2000 - 2200 שקלים.

פורסם
Ido.G, בדיון השני שלי כתבת שכבר לא מייצרים את הנקסוס 4, מה שאומר שהמלאי בסופו של דבר ייגמר, דבר שרק יכול להעלות את מחירו של הנקסוס 4 (אני מניח שזה יהיה בדומה למה שקורה עם זיכרונות בתחום המחשבים - המחיר יורד, הדגם מתחלף ואז המחיר של הדגם הישן עולה).

אם אני אחכה כמה חודשים טובים עד שהמחיר של הנקסוס 5 יירד, האם הוא יגיע למחיר של כ 1700 ש"ח כמו הנקסוס 4 שאני יכול לקנות עכשו? אי אפשר לדעת, אבל סביר להניח שזה ייקח עוד שנה, ואז בטח כבר יהיה נקסוס 6 בדרך, ואז מה?.

לנקוס 4 לקח 6+ חודשים עד שירד למחיר של 1700 שח בישראל.

כפי שעידו אמר, אתה יכול לצפות לחודש-חודשיים לאחר הוצאת המכשיר למחיר 2100-2200 שח לנקסוס 5 בישראל. בהנחה שמחירו ההתחלתי לא ישתנה לעומת הנקסוס 4.

פורסם
  • מחבר

תודה על כל התגובות. אני אנסה לתמצת את כל העניין:

אני בתחילה רציתי ללכת על תקציב של עד 1000 ש"ח, אבל אין משהו טוב בארץ במחיר הזה (כן, צריך לקנות מהארץ, ואני יודע שזה מגביל), אז החלטתי על תקציב של 1500 ש"ח, וגם כאן זה בקושי מגרד את הקצה התחתון של המכשירים הסבירים בארץ. בתוספת של עוד 200-300 ש"ח יש כבר את ה Samsung Galaxy S3 ו LG Nexus 4. לאחר הדיון הזה, הגעתי למסקנה שהאפשרות הכי טובה היא ה Nexus 4. אני יודע שעומד לצאת ה Nexus 5, אבל בדיון השני אמרו לי שהמחיר של ה Nexus 4 כנראה לא יירד כי הוא ירד ב 100 דולר בחודש שעבר וכנראה כבר לא יירד עם יציאת ה Nexus 5, ולמעשה הוא פשוט ייעלם מהשוק כי הוא כבר בכלל לא מיוצר. עכשו אתם אומרים לי לחכות עוד חודש-חודשיים ולשלם 2100-2200 ש"ח.

ה Nexus 4 נראה כמו פתרון טוב במחיר טוב - כ 1700 ש"ח מחנות בארץ. אני יודע שאם אני אזמין מחו"ל (מ usa.buy2.co.il) אוכל לקנות אותו בכ-200 ש"ח פחות, אבל העיכוב במשלוח, ובפרט העניין של האחריות הוא בעייתי, ולכן 1700 ש"ח נשמע בגדר הסביר. לכן אני אחזור על השאלה שבכותרת בניסוח אחר - אם אני צריך לקנות טלפון היום (טוב, השבוע), ולא בעוד חודשיים, האם ה Nexus 4 משתלם? אני פשוט לא רואה פתרון אחר (אף אחד לא הציע משהו אחר).

פורסם

אם אתה לא קונה מחו"ל, אז הנקסוס 4 הוא הבחירה הטובה ביותר בשבילך נכון לעכשיו.

פורסם

אני בכל מקרה הייתי מחכה לפחות עד סוף החודש. הנקסוס 5 יוכרז ב- 15.10 ומעניין לראות את כל הפרטים לגביו אז.

פורסם

תקנה את הנקסוס 4

אין בכלל ויכוח על יחס עלות תועלת שלו,

מבחינת ביצועים יום יומיים (לא מבחנים סינטטים) הוא עומד בשורה אחת מול ספינות הדגל של סמסונג/lg

כשיצא 4.4 הוא יקבל את העדכון ביחד עם ה n5

פורסם

בכל דבר פרט לביצועים, הוא מכשיר בינוני ותו לא.

פורסם
  • מחבר

אבל אני לא רואה שיש פתרון אחר לתחום הבינוני-נמוך שמחפש מכשיר בפחות מ 2000 ש"ח.

פורסם

המקום היחידי שבו הוא בינוני זה במצלמה.

פורסם

וגם זה די פתיר, אני מצלם במצב HDR באופן קבוע. למעט צילום אנשים/חיות שלא מסוגלים להפסיק לזוז לשניה.

פורסם
  • מחבר

טוב, נגמר הסיפור - נקנה ה LG Nexus 4 (גירסת ה 16GB) ב 1690 ש"ח מחנות פה בארץ (ואפילו בעיר מגוריי).

עכשו צריך ללמוד איך מגבים את מה שיש שם, מה אפשר לעשות איתו, ולמה הוא מראה שיש 12.9GB שטח אחסון במקום 16GB.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים