עבור לתוכן

גמר הקאפ 3vs3 By G.Skill

Featured Replies

פורסם

הגמר יתחיל ביום שבת 5/10 (היום) בשעה 14:00 שתיים בצהריים כולם מוזמנים לראות את הסטרים שיתקיים בערוץ הזה

http://www.twitch.tv/kobiharosh

הגמר בין הקבוצות

Lynch Nikz Seedy VS SierialNumb Wrongway Abyssus

יהיה מותח

• תגובות 31
  • צפיות 6.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שיהיה בהצלחה לשתי הקבוצות !

פורסם

כבר שתיים ושלוש דקות אני מבקש שהשידור יתחיל מיד!:s0432:

- - - תגובה אוחדה: - - -

20 דקות ועדיין אין שידור... לא בסדר אני מתנגד לשלטון בטים ספיק! להחליף מנהלים מיד!!!

25 דקות ויש לי עוד אנשים שמתנגדים לשלטון!

פורסם

FANO זה לא מצחיק מה שאתה עושה פה אתה מספים את הצאט

פורסם

צח אתה איתי או נגדי תחליט עכשיו! אני תמיד מנצח במחאות חוץ מזה שmystic איתי ובטח גם סשה כי הוא אוהב אותי

30 דקות...

35 דקות עברו ועדיין אין שידור פדידה אני אוהב אותך אבל אתה מנהל ביצים...3>

פורסם

בהצלחה לשתי הקבוצות- יהיה גמר מעניין למדי :xyxthumbs:

פורסם

התחלנו את השידור!!!! 40 דקות!

להזכיר לכולם יאיר שחקן גרוע seg יציל את המצב

פורסם
:)
פורסם

משחק יפה

פורסם

שמואל משדר..סיבה מספיק טובה בשביל לראות את השידור

פורסם

חחחח שמואל הרג אותי באמת היה שווה לראות את השידור בגלל שהוא משדר

יאיר שחק כמו הביצים שלי כרגיל...

פורסם

שמואל הוא הברקוביץ של קוד חחחחחחח :פ

מזל טוב ל AN

פורסם

משחק כושל ביותר מבחינתנו, כנראה שאי אפשר לנצח אם לא משחקים בקביעות במשחק הזה. מזל טוב ANNOY

CU @ GHOSTS

פורסם

במקרה הזה זה לא קשור שהם המשיכו לשחק בזמן שפרשתם הם יודעים בדיוק את אותם דברים שאתם יודעים במשחק.

אם תסתכל בסטרים אתה יכול לראות שהיה לכם fail TW כמעט בכל ראונד במיוחד בstandoff, זה נראה כאילו אתם לא דברתם אחד עם השני בכלל בזמן המשחק.

ברייד זה עוד היה בסדר אבל זה בגלל שרייד מפה קטנה ויכולתם לזוז מA לB ולהפך מהר מספיק למרות שגם שם ברגע שפרצו משהו מכם לקח מלא זמן עד שבאתם לעזור לו והוא לא נשאר מספיק זמן בחיים עד שתבואו לעזור לו, אני בטוח שאם הייתם משנים יותר במהלך המשחק ולא עושים את אותה טעות כל הזמן הייתם מנצחים(לפחות ברייד).

זה נכון שלannoy יש aim יותר טוב כי הם המשיכו לשחק ואתם לא (וגם בזה אני לא בטוח) אבל יכולתם להביא משחק הרבה יותר טוב מזה...

חוץ מזה שאביב ברייד שחק אפשר להגיד לבד אבל זה קורה לפעמים אין מה לעשות.

בכל מקרה היה משחק בפעם הראשונה נראה לי בקהילה הזאת שהצלחתי להסתכל עליו עד הסוף ולא לסגור את השידור כי יש לאגים\משחק משעמם.

פורסם

בחיים לא שיחקו נגדנו כל כך אגרסיבי בSTANDOFF בטורניר הזה תמיד על מי ששיחקנו נגדם חיכו קצת ואז פרצו הם אפשר להגיד ישר קפצו ברבאק לא היינו רגילים לזה בתכלס אז עד שמי שנמצא ב B יבוא לעזור הם כבר פרצו אז זה הרבה יותר קשה, ובדוק יש להם איים יותר טוב מלנו הם פשוט רגילים למשחק כי זה קבוע אצלם אנחנו משחקים כל מיני משחקים, לא שאני בא לתרץ עכשיו אנחנו שיחקנו גרוע ולא היה TW בשיט אבל כן היה להם איך אומרים היה יתרון קליל בזה שהם משחקים את המשחק הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים