עבור לתוכן

כדאי Windows 8?

Featured Replies

פורסם

השתמשתי בווינדוס 8 במחשב נייח חדש כלשהו והוא היה נורא מהיר ודי התרשמתי, מה אתם אומרים? כדאי לעבור מ-7?

מפרט:

I3 2100

4GB RAM

פורסם

עדיף לחכות עד שיהיה צורך להתקין וינדוס מחדש ממילא.

פורסם
  • מחבר

בינתיים יש לי 7 והמחשב מהיר ואין בעיות.

פורסם

תשובה קצרה - כן.

תשובה ארוכה - מערכת הפעלה יציבה מהירה ובשלה. ולכל מי שבוכה על היעלמו של תפריט ההתחל - אני גם ככה לא משתמש בו כבר מחלונות ויסטה - שמים דברים על שולחן העבודה או כנעוצים על שורת המשימות ובא לציון גואל.

פורסם

לי אישית יש באגים. לא ממליץ

פורסם

מערכת מצוינת, אתה יכול לעבור.

פורסם
  • מחבר

אילו באגים^?

פורסם
תשובה קצרה - כן.

תשובה ארוכה - מערכת הפעלה יציבה מהירה ובשלה. ולכל מי שבוכה על היעלמו של תפריט ההתחל - אני גם ככה לא משתמש בו כבר מחלונות ויסטה - שמים דברים על שולחן העבודה או כנעוצים על שורת המשימות ובא לציון גואל.

ההתחל יחזור בעדכון הבא.
לי אישית יש באגים. לא ממליץ
גם לי רק שלי יש בעיה ספציפית וגם לבן משפחה וחבר, שכבר כתבתי אותה בדיון דומה
אני מסכים עם kdani שחלונות 8 היא מערכת הפעלה יותר טובה מבחינת צריכת משאבים וביצועים וכנראה שלכל אחד יש בעיות שונות

לי למשל אישית יש עדיין את הבעיה הבאה

Win8 x64. Tcpip.sys DPC latency issue.

למי שמתכנן לרשום לי לגבי התיקון שמריצים את שורת הפקודה לביטול הdynamic tick אז זה לא יעזור כי זאת בעיה אחרת

Workaround for Windows 8 freezing issues

^ציטוט מהתגובות בעמוד(כשעוד היו קיימות שם תגובות, וציטטתי בפורום אחר עם נושא דומה בגלל זה אני יודע את התגובה)

Right, I mentioned this was a workaround for freezing, not "dpc latency peaks, sounds crackling". You obviously have a different issue.

פורסם

מערכת מעולה.

אני ממש נהנה מתפריט ההתחל החדש, בעיקר לאחרונה,

ואני מחכה לעדכון שבו יתנו לסדר את מה שקורה שם בקטגוריות.

זה חוסך כל צורך בשולחן עבודה ובתיקיות שנמצאות בו,

זה הרבה יותר מהיר.

פורסם

אם בטיקים התכוונת שהחלון פתאום מרצד ואי אפשר לגעת בו אז כן גם לי יש את זה. וגם הוא נתקע לי הרבה יותר מ7. וכמובן גם מסך הבית המעצבן

פורסם

אתה שואל שאלה שאתה כבר אמור לדעת את התשובה עליה. ניסית 8 ניסית 7 - תחליט מה שמתאים לך יותר.

אני מקווה שיחזור ההתחל ב-8.1 וזה יחזיר קצת סדר לאפליקציות המותקנות, מעבר לזה מערכת מאוד יציבה.

הממשק החדש קצת מעצבן עם שני מסכים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים