עבור לתוכן

ביקורת שלי לZTE V970 עכשיו עם לינק ישיר

Featured Replies

פורסם

כחלק מגל המכשירים הסיניים הבאתי ובדקתי את הZTE V970, מכשיר מאוד נחמד

http://goo.gl/KTODm

• תגובות 39
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המחשב שלי מריץ וינדוס 8 היום קיבלתי את הV970 שלי

חיברתי למחשב מזהה אותו ועובד אבל במצב ריקוברי הוא לא מזהה אותו לא משנה כמה דרייברים התקנתי יש לך פתרון?

פורסם
  • מחבר

בביקורת בעמוד של המדריך cwm יש דרייברים להורדה

פורסם

התקנתי את זה זה לוקח בידיוק שניה אבל זה לא מוסיף את ההתקן שצריך כמו שמופיעה במדריך וזה עדין לא מזהה את המכשיר במצב ריקוברי

פורסם

אחלה ביקורת, תודה.

אני חושב שבחברות סיניות צריך להפריד בין ZTE, Huawai (אולי גם Xiomi) לבין חברות נחותות יותר. לפי מיטב הבנתי, יש הבדל בהנדסת האנוש ובאיכות היצור בין המכשירים של הגדולות לבין יצרניות המכשירים הממש זולים והחיקויים. בביקורת אתה מתייחס לכולן כאל מקשה אחת.

פורסם

אכן צריכה להיות הפרדה בין חברות רציניות כמו Lenovo/Huawei/Zte לבין חברות שסתם רוכבות על גל הסמארטפונים הזולים כמו ZOPO/Star וכו'.

פורסם

לצערי הרב אני לא יכול לתת לינק ישיר בHW בגלל שפרסמתי ב"אתר שאין להגיד את שמו" (מתישהו צריכים להפסיק את הסיפור הזה)

שים לינק של goo.gl וזהו...

פורסם

התקנתי את זה זה לוקח בידיוק שניה אבל זה לא מוסיף את ההתקן שצריך כמו שמופיעה במדריך וזה עדין לא מזהה את המכשיר במצב ריקוברי

נסה את זה:

Q. I have Windows 8 and cannot install the drivers

How to Disable Driver Signature Enforcement in Windows 8:

From the Metro Start Screen, open Settings (move your mouse to the bottom-right-corner of the screen and wait for the pop-out bar to appear, then click the Gear icon).

Click ‘More PC Settings’.

Click ‘General’.

Scroll down, and click ‘Restart now’ under ‘Advanced startup’.

Wait a bit.

Click ‘Troubleshoot’.

Click ‘Advanced Options’

Click ‘Windows Startup Settings’

Click Restart.

When your computer restarts, select ‘Disable driver signature enforcement‘ from the list. You can now load your modified driver. Reboot again once the driver is installed and all will be well.

פורסם

בסופו של דבר בצריבה הצליחה אבל זה גרם למכשיר לא לזהות את הכרטיס זכרון

ניסיתי כיבוי והפעלה וכן ניסיתי הוצאה והכנסה של הכרטיס ואפילו צריבת ריקברי חוזרת כלום לא עוזר בכרטיס זכרון לא מזוהה

הכרטיס תקין ונבדק במכשיר אחר מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם
  • מחבר

עברו אצלי ביד כבר 2 מכשירים... אצלי הכל עבד

פורסם

אתה אומר שזה משהו ספיציפי במכשיר הספיציפי?

כבר פניתי לחנות שקניתי ממנה למימוש אחריות על זה אבל אני אחליף אם אני אדע שזה לא יקרה גם למכשיר הבא

פורסם
  • מחבר

מה שאני יודע ב2 שהיו לי והחלפתי רומים לא הייתה בעיה כזאת

פורסם

קראתי על משהו שנקרא usb breick שגורם למכשיר לא לזהןת את הכרטיס זכרון זה מוכר למישהו?

פורסם

התמונות מהמצלמה- תמיד הם מיתחת ל500KB?

אם אתה רוצה אתה יכול לעלות לכאן את 2 הקבצים בשביל הAPKTOOL(פריימוורק + מעוד קובץ... לא זוכר)

אני אבדוק את הקוד ואשפר לך אותו, גם קובץ MEDIAPROFILES.

בכמה ביטרייד הוא מצלם וידאו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים