עבור לתוכן

ממליץ על Euro truck simulator 2

Featured Replies

פורסם

התקנתי לפי כמה ימים ואני משחק בזה לא מעט בכלל

הייתי אומר שהמשחק נכנס לספקטרום של סימולטור אתה נוסע בסוגי משאיות שונים ומבצע משימות של העברת סחורות ברחבי אירופה

לפי מה שאני רואה הסוגים של המשאיות והמודלים מדוייקים מהמציאות עם חברות אמיתיות וכו ויש שם מגוון גדול במשחק

גם במשאיות וגם בסחורות שאתה מעביר

הנהיגה עצמה הייתי אומר אחד הסימולטורים היותר מוצלחים שהולכים לכיוון המציאותי

למשל השילוט בכבישים הוא אותו שילוט שאפשר למצוא במציאות ההתנהגות של הרכבים מסביבך מרגישה נורמלית

עם רכבים שעוקפים אותך נוסעים מסביבך כולם נראים דגמים אמיתיים כולם מאותתים וכו

אפשר לשחק מהרבה זווית משחק כולל מתוך התא נהג שמשתנה ממשאית למשאית ולא כמו משחקים אחרים במשחק הזה יש מראות שממש עובדות ושמישות

אפשר להסתכל במראות בנהיגה ממש כמו שהיית עושה בנהיגה רגילה האיכות טובה ואפילו יש אפקט של עיקום כזה שמוסיף להרגשה המציאותית מה גם אפילו אפשר לכוון את המראות

המפת משחק עצמה ממש גדולה לפי מה שאני רואה מתפרסת על הרבה מאירופה גרמניה צרפת אנגליה ועוד

כרגע גיליתי רק 5 אחוז מהמפה אפשר במשימות האלו לעבור מאות קילומטרים

בעקרון אני כרגע עושה משימות באיזור של 400 קילומטרים וזה לוקח איזה 20 דקות או חצי שעה

בהתחלת המשחק אתה עובד בתור נהג לעבודות של חברות אחרות עם משאיות משתנות עד הנקודה שאתה בוחר לקנות משאית משלך

וקונה גם מוסך

אפשר לקחת הלוואה מהבנק וגם לשכור נהגים שיעבדו אצלך ולקנות כמה משאיות במוסך שלך ולשדרג הכל

כרגע אחרי כמה שעות משחק אני עם מוסך עם קיבולת של שלושה משאיות ונהגים כולם עובדים אוטומטי והכסף זורם

גם אפשרי לכוון נהג מסויים לכיוון מסויים בהתפתחות למשל יותר לכיוון של שינוע חומרים מסוכנים למשל

יש מערכת של שידרוגים גם לדמות שלך למשל בסוגי סחורות שאתה יכול לשנע בונוסים מיוחדים וכו וזה יכול להיות די ממכר

גם אפשרי לשדרג את המשאיות עצמן וזהו נחמד

הגרפיקה נחמדה לאללה והיא ברמה מעבר ממה שבדרך כלל רואים בסימולטורים יש אפקטים של מזג אוויר וגשם ואווירה רגועה וסביבות די עשירות

כמובן אפשרי לעצור למלא דלק לבצע תיקונים ודברים כאלו

גם צריך להזהר לא לעשות שטויות כי מקבלים דוחות על מהירות ועוד דברים מגוונים

בנוסף יש מערכת יפה של ניווט בצד המסך ולפעמים בתור מודל תלת מימד על הדשבורד של המשאית שאיתה אתה נוסע ברחבי אירופה

למי שיש הגה ממש יכול להנות מהמשחק הזה

ככה נראת המפה בזום מירבי החוצה

jkpBPKvdb5cLN.jpg

אחד המסכים בשדרוג משאית

jZchfBpdeKtkS.jpg

jwlLqw4Rfqn61.jpg

אחד הענפים של השדרוג זה סוגי החומרים שאתה מעביר

jbi8qG5ymQAJNm.jpg

מסך שמוצא לך סוגי עבודות

בכל עבודה יש מקום מוצא יש זמן שצריך לבצע את העבודה מרחקים ועוד

עדיף תמיד למצוא עבודה שהמוצא שלה הוא איפה שאתה נמצא כרגע שלא יצא מצב שאתה לוקח עבודה שצריך לנסוע אלייה מאות קילומטרים לחבר את הסחורה ואז לנסוע ליעד שלישי עם הסחורה עצמה

גם כן יש סימולציה של עייפות במשחק וצריך מידי פעם לנוח עם הדמות

חלק ממש כיף במשחק זה שאתה הגעת ליעד וצריך לפרוק את הסחורה צריך לדפוק רברס מדוייק ולהשחיל את המשאית במקום ולפעמים זה מאתגר ויש תחושת סיפוק

jbySPx3HZv7SA2.jpg

תמונות משחקיות מתא נהג

j4bMnZH9KYqoC.jpg

jbykrOyTnxzBC.jpg

jbuRb5JwAV31yD.jpg

jgZcZqgleQrxA.jpg

jnny5AyTyhWSE.jpg

jh4HTN5oLAbeY.jpg

jbnpfNN6NZdIIN.jpg

jdH0Fj2oz9mjh.jpg

jbq88lasYJ2rYc.jpg

j4bMnZH9KYqoC.jpg

jD2vayScwmesl.jpg

סרטון משחקיות

פורסם

תמיכה מלאה ב G25\G27 ! יצא לי לבדוק ..הסימולטור ממש טוב ! גרפיקה מעולה ! שליטה מצויינת !

רק שצריך לדעת איך לנהוג ... ;D כבר יצא לי להיתהפך או לקבל דוחות או טוטאלוס על המשאית או לנסוע הפוך בנתיב ובכיכר באנגליה :screwy: ...

בקיצור :xyxthumbs:

פורסם

כל הכבוד על הפוסט :yelclap:

פורסם

משעמם פצצות . שיחקתי עם G27 ופרשתי אחרי שעתיים ואף פעם לא נכנסתי שוב . אין פורס פידבק מלבד רטט בהתנגשות, מה שגם מאלץ להפעיל "מרכוז אוטומטי" שמרגיש רע על כל הגדרות אפשריות ... הדבר היחיד שהיה מעניין שם זה לחנות ברוורס עם קרונות ענקיים.

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

איך שוכרים אנשים במשחק ?

דחוף בקשה :character0009:

פורסם

אתה צריך למצוא קודם Job Agency, ואז אתה בוחר אנשים דרך המסך הראשי. כמובן שאתה צריך גם שתהיה לך משאית פנויה כדי שיהיה להם במה לנהוג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים