פורסם 2004 ביוני 721 שנים יש לי צורב Lite-on LTR-52327S כמו שאפשר לראות בתמונה כאן התוכנת צריבה מזהה את הצורב כמקס X40 Y?
פורסם 2004 ביוני 721 שנים זה דווקא נראה בסדרשים לב ל maximum write speedcurrent write speed = המהירות הנוכחית
פורסם 2004 ביוני 921 שנים לפעמים כדאי להוריד ולהתקין מחדש את התוכנה ואז היא מזהה את המהירות המקסימלית נכון.קרה לי עם צורב כזה ותוכנת נרו
פורסם 2004 ביוני 921 שנים התוכנה מזהה את הצורב כמקסימום 52... זה כתוב שם. לדעתי ה-current זה עם ההגבלות של המדיה.
פורסם 2004 ביוני 1021 שנים מחבר המדיה היא X52....ראיתי שזה מה שהמקסימום - אבל איך אני גורם לתוכנה לעבוד במהירות כזאת?
פורסם 2004 ביוני 1021 שנים זה שכתוב על המדיה שהיא 52 לא אומר שהיא באמת כזאת (יותר נכון - לא אומר שהצורב באמת מסוגל לצרוב עליה במהירות הזאת). לי יש צורב x20, והמון מדיות שמצויין עליהן x52\x48 הוא מראה לי כ- x12. ברוב הצורבים אפשר לבטל את הפיצ'ר של זיהוי "חכם" של מדיה ולצרוב במהירות שאתה רוצה, אם כי אני לא בטוח כמה כדאי לעשות את זה... מדיות של BenQ אני יודע שהולכות מעולה עם צורבים של לייטאון. נסה אחת כזאת, או שתנסה סתם סוגים שונים של מדיות...בכל מקרה יש סיכוי שאני טועה (אצלי זה היה ככה, לא בהכרח אצלך זה גם ככה), ובכל מקרה תזכור שההבדל בזמן הצריבה בין x52 ל- x40 הוא כ"כ זניח, עד שאולי לא שווה לך להתאמץ כ"כ.
פורסם 2004 ביוני 1021 שנים מחבר תודה אני קונה את הדיסק הכי זול שעל המדף בשביל היום יום בכל מקרה ההבדל באמת זניח, אני עדיין מתפעל מהמהירות של זה
פורסם 2004 ביוני 1121 שנים תודה אני קונה את הדיסק הכי זול שעל המדף בשביל היום יום בכל מקרה ההבדל באמת זניח, אני עדיין מתפעל מהמהירות של זה זאת הטעות שלך... דיסקים זולים שווה לזבל דיסקים תקנה משהו טוב memorex benq tdk verbatim maxcell silver line ויש עוד שמות... אגב זה נכון שהצורב לפעמים לא מסתדר עם מדיות מסויימות... תנסה להוריד תגרסה הכי עדכנית של התוכנה או להתקין מחדש אולי זה גם יעזור או שתעבור לתוכנה אחרת נרו אמורה להסתדר עם העסק
פורסם 2004 ביוני 1121 שנים הצורבים של סוני , הם צורבים של לייטאון עד כמה שידוע לי , בסוני שלי כדי לצרוב מעל X40 , צריך להחזיק את לחצן הסגירה 5 שניות עד שהלד מהבהב , ואז ללחוץ שוב כדי לסגור, ואז הוא יהיה מסוגל לצרוב במהירויות מעל X40 , נסה את זה אצלך.
פורסם 2004 ביוני 1121 שנים לדעתי זה קשור להגדרת ה smart-burn בתוכנת צריבה אם מבטלים אותה אפשר לצרוב באיזה מהירות שרוציםאבל עדיף להשאיר את זה ככה בשביל תוצאות אופטימליות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.