עבור לתוכן

קריעת תמונה על 3 מסכים ב-crossfire ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכל חברי הפורום..

חיברתי שלושה מסכים למערך ה-crossfire שלי אך לא עם רזולוציות תואמות.

המסך המרכזי האמצעי הוא 1920x1080 ואילו השניים הקיצוניים ברזולוציה של 1680x1050.

אני רואה מין פס של קריעת תמונה באמצע המסך תמיד, גם על הדסקטופ וגם באמצע משחק.

הכל זז חלק חוץ מקריעת התמונה הזו, העלתי סירטון:

הכל זז חלק ואפילו בסביבות 62 fps, לא להתייחס למסך השמאלי שהצבעים שלו לא היו מכוונים.

האם זה בגלל שהרזולוציות לא תואמות או בגלל שהמסך האמצעי 21.5 אינץ והשניים בצדדים 22.5?

פורסם
  • מחבר

תודה.. אם הבנתי נכון, או שאני משתמש רק במתאמים אקטיביים של dp כי המסכים שלי לא תומכים ב-dp או שאני צריך להגדיר בקטליסט

צג מועדף?

יש לי כמה שאלות אם תוכל לעזור לי בבקשה:

1. יש לי בכרטיס רק חיבור אחד של dp, איך אליו אוכל לחבר עוד מסכים(עם מתאמים אקטיבים כמובן)?

2. יש לי מתאם אקטיבי עם כניסת מיני dp שהתאים לכרטיס המשני, האם יש מתאם מ- מיני dp ל-dp כשצד אחד של המתאם הוא מיני dp נקבה

וצד שני הוא dp זכר? אשמח אם יש לך קישור לאחד כזה.

3. לא יכול להיות מצב שקריעת התמונה נגרמת עקב שימוש במסכים לא עם אותה רזולוציה?

הבעיה לא כל כך מפריעה בתוך המשחק כמו שרשום במאמר ומתרגלים לזה, על שולחן העבודה אני פשוט מבטל את האופציה של ה-Eyefinity.

יש למישהו מושג מאיפה אני יכול להזמין משהו כזה?:

http://www.shopping.com/Accell-Accell-UltraAV-K088B-001B-DisplayPort-to-3x-DisplayPort-Multi-Monitor-Adapter/prices

או כזה:

http://www.amazon.com/Cirago-HDX3DP01-HydraDisplay-Multimonitor-Adapter/dp/B003YCOFJS/ref=sr_1_2?s=electronics&ie=UTF8&qid=1361207734&sr=1-2&keywords=Cirago+HydraDisplay+X3

פורסם

לפי מה שהבנתי אתה כנראה לא יכול לערבב יציאות DP עם יציאות DVI/HDMI בלי לקבל tearing ב-eyefinity. מאכזב משהוא, בהתחשב בחיבורים הזמינים.

גם אם היה יותר מ-2 DP על הכרטיס (ויש כאלה מעטים), במקרה שלך עדיין צריך היה מתאמים. אפילו ב-CF צריך לחבר הכל לכרטיס אחד מתוך השניים, כפי שגילית.

אם תגדיר את מסך ה-DP מועדף יהיה לך tearing בשני האחרים. אם תגדיר אחד מהם כמועדף, יהיה לך tearing במסך ה-DP.

1. AMD מדברים על ה- Display Port 1.2 MST Hub כבר יותר משנתיים כמדומני, ורק השנה אמור להיות זמין בקושי, ומאוד יקר כפי שראית.

2. לא הבנתי מה אתה מנסה לעשות.

3. זה לא קשור לרזולוציה, כי גם באותה רזולוציה מסכים שונים באים עם תזמונים שונים וחיבורים שונים.

אני למדתי במשך השנים, על חשבונם של אחרים (והזמן הפנוי שלי), לקחת בעירבון מוגבל את ההצהרות ומצגות הטכנולוגיה של AMD/ATI בהשקות.

לאלו נטייה לזרוק את אחריות המימוש על גורמים חיצוניים, ועם כל הרצון הטוב, עד שזה קורה (אם בכלל) המוצר המדובר כבר לא רלוונטי.

בכל אופן בהצלחה, אם כי לצערי אני לא צופה לך אחת זולה. אולי תנסה להחליף אחד מזוג הכרטיסים לדגם עם 3 DP ותשתמש במתאמים...

לפרוטוקול, לא שמעתי על בעיה זאת ב-Kepler. אבל גם אם ישנה, עצם העובדה שיש להם 2xDVI + 1xHDMI על כרטיס בודד כבר סוגר את הפינה.

SLI מגדיל את האפשרויות עוד יותר. בדור הקודם (Fermi) היית חייב SLI בשביל Surround, אבל גם אז לא היה צריך DP כך שלא היה חשש לבעית Tearing חומרתית.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה..

הגדרתי את המסך האמצעי כמועדף, עכשיו זה לא מורגש כלל במשחק כיוןן שזה במסכים הקיצוניים והמבט תמיד למסך המרכזי.

אני מצטער שלא קניתי את הכרטיס שפינטזתי עליו(msi 7970 lightning) עולה 2390 בksp ובעל 2xdvi ו4x mini dp.

לא היתה לי ברירה לגבי הcrossfire/sli, תמיד הייתי חובב amd בגלל פוטנציאל הoc, רכשתי 7970 לפני כמה חודשים אז לא היתה דרך חזרה וקניתי בקבוצתית לפני חודש עוד אחד.

אני לא מתחרט לרגע, זו חוויה מדליקה לשחק על 3 מסכים, חבל שאין אופציה כזו להגדיר שבעזרת לחיצה בודדת אחזור לעבודה במסך אחד ולהיפך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים