עבור לתוכן

רוצה להגיע לשיא OC במעבד פנום 2 965..מה לעשות עכשיו..

Featured Replies

פורסם

התקנתי קירור עצבני ביותר על המעבד שלי. לבנתיים אני ב- OC ל- 4.1G על מתח 1.5V וטמפרטורה של גג 70 מעלות במאמץ. כל ניסיון לעלות את המכפלה מעבר (ל- 4.2G) מובילה לקריסה.

הבנתי שאפשר לשחק גם עם תדר בסיס או משו כזה...אז אני מעלה עכשיו תמונה של תוכנת OC ואשמח אם תסבירו לי מה הדברים הרלוונטים שסימנתי ומה הלאה כדי להתקדם ב- OC..

פורסם

התעסקות בתרד בסיס תגרום לחוסר יציבות גדול יותר, אם כבר תעלה מתחים של הNB וכו ותראה אם זה עוזר ליציבות.

פורסם

אין שום בעייה לשנות את תדר הבסיס רק שאח"כ תצטרך להתמודד עם שינויים נוספים כמו תדר זכרונות ומתח.

מנסיוני עם מעבדי AMD תעלה את מתח ה-NB בכמה דרגות ואת המתח למעבד בעוד דרגה.

עדיף גם שתיתן פה את המפרט של המחשב-איזה לוח יש לך ? וזכרונות ? וכו'.

פורסם

70 מעלות זה גבוה מידי, פנומים אוהבים קור.

בנוסף 1.5V זה המתח הבטוח המקסימלי, ככה שכנראה הגעת למגבלה של המעבד הספציפי הזה.

עכשיו תתחיל לעשות OC לNB (בקר הזיכרון) - תקבע מתח NB של 1.35 (אל תעבור את זה - הבקר מאוד רגיש) ותתחיל להעלות מכפלת NB.

אני מאמין שתגיע ל2.6 לNB במתח הזה.

פורסם
  • מחבר

אנשים אני מבין מה אתם אומרים אבל לא עד הסוף. בתמונה שהוספתי איפה נמצא מתח NB? האם זה ה- NB VID או שזה רק ה- NB...פשוט יש שני סקלות כאלו בתמונה. עכשיו בכמה לעלות אותו והאם אחרי שאני מעלה מתח ל- NB אז אני יכול להמשיך במכפלה של המעבד ולצפות ליציבות?

דבר נוסף באמת שמעתי ש- 1.5V זה מקסימום למעבד ואני לא יעבור את זה..לגבי טמפרטורות חשבתי על לא לעבור את ה- 75 מעלות.

בכל אופן זה המפרט:

AMD PHENOM 2 X4 965

GIGABYTE 880GM-UD2H

2x2G G.SKILL + 4G PATRIOT 1333 DDR3

SEASONOC 80+ 500W

SCYTHE NINJA 2 2X120MM

SAPPHIRE HD6850

ANTEC TWO HUNDRED

עריכה:

אגב למה בכל מקום רשום שתדר הזכרונות שלי הוא 667MHZ ולא 1333MHZ?

פורסם

אל תתאמץ יותר מידי. עם הלוח שיש לך לא תגיע רחוק.

פורסם

לא לוח ולא עכלום יעזור לעוד OC.

אתה די בגבול היכולת על קירור אוויר והמתח של המעבד הזה.

אני יכול להגיד מהעבר שלי בOC למעבדי AMD אני יכול להגיד שהמעבד יוציא אולי עוד 100-200 MHZ וזה גם כנראה עם לוח יותר טוב משלך.

תעיין:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=510347.msg4363297#msg4363297

פורסם
  • מחבר

אוקי סגור העניין.

אני יציב על 4.1G במתח של 1.5V ז"א שיפור של 700MHZ מתדר סטוק. מרוצה ביותר אני ובמחשבה שנייה עדיף לא להתעסק עם תדר בסיס. לדעתי עשיתי OC לא פרייאר בכלל!

מה שכן דבר מוזר ששמתי לב אליו הוא תדר הזיכרונות שלי שרשום בתוכנה 677M ולא 1333M..למה זה? בכלל נראה לי שהמודל של 4G פטריוט לא משו כי תמיד שאני מגיע ל- בערך 6.5G שימוש ב- RAM הווינדוס שולך הודעה שנגמר זיכרון והכל קורס..אולי יש בו סקטורים פגומים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים