פורסם 2012 באוגוסט 313 שנים 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אין צורך4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 76. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? windows 78. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מחפש המלצה לחנות באזור חיפה או אשדוד9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). bluethooth,wireless lan & usb 310. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כןעריכה: שכחתי לציין - אני רוצה כרטיס מסך של nVidia
פורסם 2012 באוגוסט 413 שנים מפרט מ-IQPC (אשדוד) :מעבד:[..] INTEL I5-3450 IVY BRIDGE + ZALMAN CNPS7000V AL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪921לוח אם:[..] GIGABYTE GA-Z77X-UD3H-WB WIFI ₪1056זיכרון:[..] G.SKILL DDR3 8GB (2x4GB) 1333MHz 9-9-9-24 Ares - זמין במלאי ₪258כרטיס מסך:[..] FORSA GTX560TI 1GB DDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש מעל 3000 ש"ח ! ₪997צורב DVD:[..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪97מארז:[..] COUGAR SOLUTION (FRONT USB 3) w/o PSU + ENERMAX NAXN 550W - זמין במלאי ₪500מערכות הפעלה:[..] WINDOWS 7 HOME PREMIUM - 64 BIT - HEB - OEM - זמין במלאי ₪476הרכבת מחשב:[..] קניית מוצרים ללא הרכבה ₪0מחיר סופי כולל מע"מ: ₪4305מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il למשלמים במזומן\שיק אחד, הפקדה - 3% הנחה!עד 5 תשלומים בשיקים ללא ריבית - שיק ראשון לתאריך הקניההמפרט כולל את כל הדרישות חוץ מ-wireless lan. לגבי זה אני חוושב שהפריט הבא יתן לך תשובה :http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3395 (תמיד אפשר להתייעץ גם בחנות עצמה לגבי מה שאתה רוצה).
פורסם 2012 באוגוסט 413 שנים הרכבת לו את המפרט בלי הרכבה - פותח הדיון יודע להרכיב את המחשב בעצמו\מעוניין להרכיב את המחשב בעצמו?
פורסם 2012 באוגוסט 413 שנים 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? windows 7אין דרישה להרכבה בחנות...(למרות שאין בעיה להוסיף זאת).
פורסם 2012 באוגוסט 413 שנים בכל מקרה הלוח מבוזבז ביותר. עדיף לרכוש מתאמי בלוטות' ו-WIFI בנפרד - בתקציב תוכל להכניס 7850, מתאם בלוטות' זול מאיביי וכרטיסרשת אלחוטי עם אנטנות בתקן N שיהיה עדיף.
פורסם 2012 באוגוסט 413 שנים מחבר בכל מקרה הלוח מבוזבז ביותר. עדיף לרכוש מתאמי בלוטות' ו-WIFI בנפרד - בתקציב תוכל להכניס 7850, מתאם בלוטות' זול מאיביי וכרטיסרשת אלחוטי עם אנטנות בתקן N שיהיה עדיף.ביקשתי כרטיס של nVidia, במה אפשר להחליף את ה7850?
פורסם 2012 באוגוסט 513 שנים מחבר אוקיי,וה7850 מומלץ? שמעתי שלכרטיסים של ATI יש בעיות תאימות עם חלק מהמשחקיםובכל אופן, אין אותו בIQPC, יש חנות מומלצת אחרת באיזורים שציינתי(או שעושה משלוחים)?ואיזה לוח אם לקחת במקום האחד שהמליצו לי עליו?
פורסם 2012 באוגוסט 513 שנים שין שום בעיות עם כרטיסים של AMD (חברת ATI נרכשה לפני כמה שנים ע"י AMD). מדובר במיתוסים עתיקי יומין.את ה-7850 יש ב-IQPC, זה של sapphire מתומחר מצויין ומשתלם.
פורסם 2012 באוגוסט 513 שנים מחבר שין שום בעיות עם כרטיסים של AMD (חברת ATI נרכשה לפני כמה שנים ע"י AMD). מדובר במיתוסים עתיקי יומין.את ה-7850 יש ב-IQPC, זה של sapphire מתומחר מצויין ומשתלם.תודהומה לגבי הלוח אם?
פורסם 2012 באוגוסט 513 שנים תבדוק שלא חסר לך כלום בזה:http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=9188
פורסם 2012 באוגוסט 513 שנים מחבר תבדוק שלא חסר לך כלום בזה:http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=9188המחיר שלו הוא פחות מחצי המחיר של הקודם שהוצע לי. ההפרש הזה הוא בגלל התמיכה בWIFI ובבלוטות'?ורק slot PCI-E אחד במהירות x16 נשמע מעט מדי.אגב,איך מתאימים לוח אם למעבד? אני מבין שלא כל הלוחות מתאימים לכל המעבדים, אבל איך יודעים באילו מעבדים הלוח תומך?
פורסם 2012 באוגוסט 513 שנים תושבת LGA 1155 - כלומר, כל מעבדי ה-Core I3\I5\I7 שמתחילים ב-2000 או ב-3000.
פורסם 2012 באוגוסט 513 שנים ורק slot PCI-E אחד במהירות x16 נשמע מעט מדי.אגב,איך מתאימים לוח אם למעבד? אני מבין שלא כל הלוחות מתאימים לכל המעבדים, אבל איך יודעים באילו מעבדים הלוח תומך?אתה צריך יותר מ-PCI-E אחד?? אצה צריך לדעת מה אתה מחפש מהלוח, כלומר מה אתה הולך לחבר אליו עכשיו ומה אתה מתכנן בעתיד.לוחות עם BT ו-WIFI נדירים ביותר היום ולכן מחירם גבוה. אלה מוצרי נישה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.