עבור לתוכן

עזרה | קניית לוח אם ומעבד חדש

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לרכוש לוח אם חדש ומעבד חדש (כי כנראה נשרף לי הציפ' מתחת לצלעות קירור, ולפי מה שאמרו לי אני לא יכול להחליף רק את המעבד כי הלוח אם שלי קצת ישן וזה צריך להתאים וכל מיני דברים כאלה.

אז פניתי לפה בתקווה שתוכלו לעזור לי למצוא מעבד ולוח אם שיהיו מספיק טובים לי למשחקים וכל השאר אבל לא יעלו לי כמו דירה בת"א ;D

התקציב שלי הוא בסביבות ה2000 שקל +- כרגע אני צריך למצוא מארז חדש, לוח אם חדש, מעבד חדש, כונן דיסקים חדש, ורם חדש :)

יש לי כרגע:

ספק כוח איכותי מאוד של 400 MW עם יכולת לסיפוק של 500 (אל תשאלו אותי איך, הוא ממש איכותי) כרטיס מסך של ATI HD5970, ואני לא מבין בזה בכלל, אשמח למי שיוכל לעזור לי ולהביא לי את הלינק הזול ביותר לשני המוצרים האלה באיכות הטובה ביותר :)

ועם כבר אז כבר, אם יש מארז שהוא סבבה, וזול אני אשמח לקישור שלו :) לא סובל את המארז שלי :)

תודה לעוזרים !!!!!!

פורסם

איזה זכרונות יש לך?

של איזה חברה הספק?

פורסם

ה"רם 2 גיגה" שהזכרת, לזה התכוונתי.

איזה סוג זכרון זה? ddr2? ddr3? כי יכול להיות שאתה צריך גם זכרונות חדשים.

פורסם
  • מחבר

לא זוכר, איפה אפשר לבדוק ? רשום עליו ?

נדמה לי שDDR3 אל תתפוס אותי במילה, כי הוא יחסית חדש

פורסם

קודם אמרת שהלוח אם ישן, עכשיו אתה אומר שהוא (אתה מתכוון למחשב?) יחסית חדש...

אמרתי לך כבר להסגר על עצמך...

אני מבין שאתה לא יכול להשתמש במחשב. על הזכרונות אמור להיות כתוב מידע עליהם.

פורסם
  • מחבר

סבבה, המחשב ישן.. הוא בן 4-5 שנים, אבל איכשהו בכל שנה לא משנה מה קניתי לו משהו, פעם זה רם פעם זה ספק כוח פעם זה כרטיס מסך, כל פעם משהו אחר... ככה שחלק גדול מהמחשב שלי הוא חדש, החלק השני הוא ישן. שזה המארז הלוח אם והמעבד

הרם שלי הוא DDR2... שזה אני יכול להבין שזה בעיה... :(

פורסם

מאה אחוז, עכשיו זה ברור יותר.

אם אתה רוצה מעבד חדש (למשל i5) ולוח חדש תצטרך גם זכרונות חדשים.

אם אתה מעוניין לסדר את מה שיש כרגע, אתה צריך לבדוק מה בדיוק תקין ומה מקולקל. אחר כך יהיה אפשר לבדוק מה האפשרויות שלך.

פורסם

איזה לוח ומעבד היו לך, ומה בדיוק התקלקל?

פורסם
  • מחבר

אוקי, אחרי חושבים הגעתי למסקנה שאני צריך : מארז חדש לוח אם חדש מעבד חדש כונן דיסקים חדש ורם חדש (לא צריך כרטיס מסך הארד דיסק וספק כוח)

הבעיה היא שהציפ' מתחת לצלעות קירור כנראה נשרף ולא בעניין של לעבוד, המחשב לא עולה, אני מעוניין לקנות רכיבים חדשים ולא לסדר את זה...

עכשיו חיפשתי טיפה ויצא לי לראות ואני לא בטוח כבר מה יותר שווה, לקנות כביכול מארז מוכן ורק לבקש להוריד את החלקים שיש לי... או להרכיב אחד משלי, אשמח מאוד לעוזרים שיוכלו לחפש לי לינקים טובים כי אני מעוניין לקנות את זה מחר.

תודה רבה :)

הציוד הקודם ממש לא חשוב... כי אני רוצה חדש :)

פורסם

איזה לוח ומעבד היו לך, ומה בדיוק התקלקל?

אתה יכול למכור את מה שתקין, אתה יודע.

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה למכור... אני רוצה לקנות רק מה שחסר לי ולסדר הכל ביחד ולהיות מאושר ממחשב סבבה

פורסם

את הראם, כונן הדיסקים ואולי גם המעבד, שממה שהבנתי תקינים, תוכל אולי לגרד קצת כסף. אפילו בטרייד אין עם החנות.

מה אכפת לך? :)

עריכה: אולי אפילו מהמארז.

פורסם
  • מחבר

המעבד שלי דפוק, הכרטיס מסך שלי בסדר...

ואני לא רוצה ששום דבר ילך לי לפני שאני יודע שהכל עובד גם אם זה עוד 200 שקל יותר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים