עבור לתוכן

בעיה חמורה בלוח אם קצת ישן...

Featured Replies

פורסם

• מדובר בלוח אם של DFI מדגם P35 T2R, כשעליו יושב מעבד אינטל E5200,

2 סטיקים של 2GB של GSKILL וGAINWARD GTX260 216SP OC. כמו כן, ספק איכותי 500W של SEASONIC.

במשך תקופה ארוכה המעבד שלי עמד על OC יציב ל3.85GHZ עם תוספת קטנה למתח ליבה. בזמן האחרון משום מה משחקים התחילו לקפוא לי לחלוטין ותקעו את המחשב לרמה של RESET אז ניסיתי לשחק טיפה עם המתחים-לא עזר, אז אתמול בלילה עשיתי F7 בהגדרות הביוס ושחזרתי הכל לברירת המחדל. ביצעתי שמירה והפעלתי מחדש והמחשב לא עשה BOOT...

הוצאתי את הסוללה של הלוח אם בניסיון לשחזר את הביוס לברירת מחדל..החזרתי אותה..המחשב לא עולה בPOST.

יש קול צפצוף חזק שנמשך בערך 3 שניות בלופים כשאני מדליק את המחשב, ולא עולה שום דבר.

ניסיתי לנתק את הכרטיס מסך, להוציא את הסוללה שוב פעם, לשים סוללה אחרת [בדקתי עם וולטמטר-תקינה לחלוטין], להוציא את הזכרונות ולשים סטיק אחד בלבד במקומות שונים, לשים זכרון תקין ממחשב אחר-שום דבר לא עזר.

אני חושש שהלוח אם הלך, למרות שמרגיש לי קצת לא הגיוני, הוא סך הכל שנה וחצי אצלי.

אשמח בבקשה לעזרה! [=

פורסם

שלום לך

אם יש לך וולטמטר, תבדוק את המתחים שמוציא

ה"ספק איכותי 500W של SEASONIC" - אחרי הפעולות

המתבקשות שביצעת, כדאי לבדוק מה הם המתחים בפועל

שמוציא הספק.

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובה.. [=

ניסיתי לשחק עם הזכרונות שוב פעם. במקור הם היו בסלוטים ה1 וה3 מתוך 4, ומסתבר שהמחשב עולה כרגיל ללא הסטיק בסלוט השלישי.

אז הוצאתי אותו וסידרתי אותם כעת בסלוטים 1 ו4 והמחשב עובד!

מה שכן, אחרי זמן מה של משחק, בBF3 לצורך העיניין, המחשב נתקע וצריך לעשות ריסט.

אני בלי OC לשום דבר, הטמפ' של כל הרכיבים נמוכות בטירוף.

מה כדאי לי לבדוק בשביל למצוא את הבעיה לחוסר היציבות הזאת?

פורסם

יתכן שסלוט אחד נפגם, ועשה משהו לזכרונות. תריץ MEMTEST

פורסם
  • מחבר

יתכן שסלוט אחד נפגם, ועשה משהו לזכרונות. תריץ MEMTEST

ניסיתי לחבר חזרה לסלוטים 1 ו3, לא עבד בהתחלה, ניסיתי עוד כמה פעמים, תוך כדי מחיקת CMOS מפעם לפעם, וזה פתאום עבד. מרגיש כאילו אולי יש לי בעיית מגע רופף איפשהו בלוח.. \=

אריץ בדיקת MEMTEST לכל זכרון בנפרד ואעדכן.

פורסם

תופעה די מעצבנת למען אמת, שונא שזה קורה לי :facepalm: פעם עובד פעם לא....

תנסה את שתי הפעולות הבאות:

- קח את שתי המודולים של הזיכרון ותנקה אותם בעזרת מחק. לא את הזיכרון כולו, אלה רק החלק שנכנס לתוך הסלוט של לוח אם. כן, אני יודע שזה נשמע קצת ביזארי, אבל הציל אותי כבר פעמיים. כמובן לא לשכוח לנקות טוב טוב מהפירורים של המחק לפני שאתה מכניס אותם חזרה.

- תקנה את כל הסלוטים של לוח אם, בעזרת שואב אבק או ספריי לחץ.

סיכוי טוב שזה יעזור. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תופעה די מעצבנת למען אמת, שונא שזה קורה לי :facepalm: פעם עובד פעם לא....

תנסה את שתי הפעולות הבאות:

- קח את שתי המודולים של הזיכרון ותנקה אותם בעזרת מחק. לא את הזיכרון כולו, אלה רק החלק שנכנס לתוך הסלוט של לוח אם. כן, אני יודע שזה נשמע קצת ביזארי, אבל הציל אותי כבר פעמיים. כמובן לא לשכוח לנקות טוב טוב מהפירורים של המחק לפני שאתה מכניס אותם חזרה.

- תקנה את כל הסלוטים של לוח אם, בעזרת שואב אבק או ספריי לחץ.

סיכוי טוב שזה יעזור. :xyxthumbs:

מחק אתה אומר? O:

אנסה את זה היום ואריץ לאחר מכן MEMTEST..למרות שלדעתי לא הכי סביר שהבעיית מגעים נובעת מלכלוך כשמחשב בן פחות משנתיים והזכרונות לא יצאו מהסלוטים...

אבל תודה רבה! אעדכן [=

פורסם
  • מחבר

בדיקת MEMTEST עברה בהצלחה על 2 הזכרונות ביחד. הרצתי אותה 5 שעות.

BF3 נתקע לחלוטין על בסיס קבוע לאחר 30-60 דקות משחק בערך, לפעמים קצת יותר.

לפני כן נתקלתי במסכים כחולים, שנעלמו אחרי שעידכנתי את גרסת הדרייבר של כרטיס הקול שלי [REALTEK HD], כעת מדובר בתקיעות נטו, שנפתרות רק על ידי RESET של המחשב.

לוח האם מרגיש לי הכי חשוד, אבל באמת שאין לי מושג.

אשמח לעזרה בבקשה... \=

פורסם

לא כל כך הבנתי, עשית את מה שרשמתי לך - וזה עזר?..

ניסית להוריד קצת בהגדרות של המחשק? יש לי את אותה התופעה בחלק מהמשחקים: למרות שהמשחק רץ חלק ובלי שום תקיעות, הוא כן "קופא" או "נתקע" לכמה שניות ואז משתחרר (ואז זה כבר תלוי במשחק - או שיוצא מהמשחק או שממשיך כאילו לא קרה כלום).

מספיק להוריד הגדרה כלשהי רמה אחת פחות (נגיד אנטיאליאסינג) והמשחק רץ בלי שום בעיות כלל.

לכן, עם מדובר במשחק ספציפי - הייתי ממליץ לך לשחק קצת עם ההגדרות. ???

פורסם
  • מחבר

לא כל כך הבנתי, עשית את מה שרשמתי לך - וזה עזר?..

ניסית להוריד קצת בהגדרות של המחשק? יש לי את אותה התופעה בחלק מהמשחקים: למרות שהמשחק רץ חלק ובלי שום תקיעות, הוא כן "קופא" או "נתקע" לכמה שניות ואז משתחרר (ואז זה כבר תלוי במשחק - או שיוצא מהמשחק או שממשיך כאילו לא קרה כלום).

מספיק להוריד הגדרה כלשהי רמה אחת פחות (נגיד אנטיאליאסינג) והמשחק רץ בלי שום בעיות כלל.

לכן, עם מדובר במשחק ספציפי - הייתי ממליץ לך לשחק קצת עם ההגדרות. ???

ניסיתי..ניקיתי גם את הסלוטים עצמם. בדיקת MEMTEST עברה בהצלחה אני מניח [כמו שאפשר לראות בתמונה המצורפת]..

המשחק לא נתקע לכמה רגעים, הוא קורס לחלוטין ורק ריסט פותר את זה. אותו כנ"ל לא רק בBF3 אלא גם בCOD למיניהם..

אני משחק על הגדרות צנועות בלי AA, הכל על MEDIUM-LOW..כרטיס מסך ומעבד בלי OC בכלל, בטמפ' נמוכות מאוד-מתחת ל60 למעבד, מתחת ל70 לכרטיס מסך, הרבה מתחת למקסימום המותר.

כשמהשחק קורס יש גם לופ תקוע של שבריר סאונד מהמשחק, מאוד קצר, שנשמע בלי הפסקה במהירות..אם זה רלוונטי..

הבעיה הזאת חדשה לחלוטין. הייתי במשך תקופה ארוכה עם OC ל3.875 עם העלאה מזערית של המתחים. בגלל הבעיה הזאת חשבתי שזאת אי יציבות שנובעת מהOC אז התחלתי לשחק עם המתחים [יתכן שאפילו הגזמתי עם זה אולי] אבל זה לא עזר. נכון לעכשיו כל הOC מבוטל והכל על STOCK.

אני מיואש \=

[attachment deleted by admin]

פורסם

אם יש לך מחשב נוסף..תתחיל לבודד רכיבים להחליט מי אשם.

פורסם

כונן קשיח תקול ואו וירוס.

לא ניראה לי בעית חומרה, זאת בהנחה שמתח 12 וולט ו5 וולט יציב

פורסם
  • מחבר

מסתבר שיש אינספור התנגשויות בין PUNKBUSTER לבין REALTEK HD AUDIO-הכרטס קול שלי.

מצאתי באיטרנט שאנשים מדווחים על תקלות זהות לחלוטין לשלי והכל סובב סביב הכרטיס קול..

זה הגיוני, כי המשחק היחיד שיש לי בעיה זהה בו הוא COD MW הראשון, שעובד עם PB ובלי STEAM.

אני מבצע את המדריך הזה עכשיו ומקווה לתוצאות טובות. אם לא ילך, אנסה להחליף כרטיס קול...

http://crashfixes.com/battlefield-3-bf3-pc-crash-fix-and-fixes-to-freezes-errors-stuttering-poor-fps-lagging-mouse-bugs-ctd-launch-crash-origins-crash/

פורסם

למה אתה מתברבר .

כפי הניראה המשחק שלך פרוץ ומכיל וירוס. חבל על הכסף להחליף רכיבים.

אם יש היתנקשות חומרה תקבל מסך כחול, בעיות דריברים זה אכן יגרום לתקיעה במחשב. אך יש לזכור שהתקן כרטיס הקול עובד יפה בשאר האפליקציות ורק במשחק זה הבעיה צצה.

אי לכך, הבעיה במשחק שיתכן ומכיל וירוס .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים