עבור לתוכן

תחת השפעת כדור שינה הרסתי לעצמי את הלפטופ. אולי אפשר להציל?

Featured Replies

פורסם

כתבתי הודעה יפה ומפורטת והיא נמחקה כשהפורום החליט שDMP לא מתאים לו :( איזה לילה מבאס.

אקצר - לקחתי כדור שינה חזק דקות לפני הBSOD הראשון במחשב שלי - לפטופ בידור של HP בן שנה וקצת, מריץ ווינ7 הום פרימיום 64 ביט, החלטתי להתמודד עם העניין במצב המעופף שלי וזה נגמר רע. כרגע אני משתמש באובובנטו שרץ מהDOK שלי.

מה שקרה זה שהתרסק, ונוצר דאמפ. אני רציתי לראות את הדאמפ, אבל לא הצלחתי להתקין את ערכת המפתחים שמאפשרת את זה. הורדתי תוכנת צד שלישי, ראיתי את הבעיות, ודבר הוביל לדבר, שמהם אני לא זוכר שומדבר, ואני החלטתי להשתמש בכלי ה Driver Verifier. פעלתי על פי ההוראות האלה:

http://www.techsupportforum.com/forums/f299/driver-verifier-windows-7-and-vista-bsod-related-473665.html

והרסתי את הכל.

אחרי נסיונות שחזור ותיקון של המערכת, וכיבוי של אותו כלי בדיקת דרייברים זדוני, אני סיימתי עם ווינדוז שלא עולה בכלל.

המחשב עדיין באחריות ובעיקרון אני יכול לממש אותה (ויש גם סיבות אחרות) אבל את הגיבויים וההעברות הייתי מעדיף לעשות מהמערכת שאני מכיר ומוקיר וכו'. אשמח לכל עצה\עזרה.

ג'ים.

עריכה:

בנוסף, אני מניח שמה שקרה זה שחירבשתי לחלוטין את הדרייברים של הווינדוז, ויש לי מחיצת שחזור. האם יש דרך לשחזר רק את החלק של הדרייברים? כי לגבות את כל המחשב יהיה חתיכת סיפור מבחינתי. אח"כ גם להעביר למחשב ה"מחודש". ואני צריך לממש את האחריות על המחשב על בעיות אחרות (ESATA שמעולם לא פעל לדוגמא).

[attachment deleted by admin]

פורסם

אם יש חומר חשוב בדיסק, עדיף שתגבה לפני שאתה עושה עוד ניסויים על המחשב.

פורסם
  • מחבר

עושה גיבויים, מה הלאה? האם יש דרך לחלץ ממחיצת השחזור את הדרייברים?

פורסם

למה שלא תחפש א״כ דרייברים בצורה ידנית?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים