עבור לתוכן

המחשב פשוט קופא

Featured Replies

פורסם

זה התחיל לפני כחודשיים, עידכנתי את הוינדוס ואז כשמכבים יש את עידוכנים אז אני הולך וכשאני חוזר אני רואה שהמחשב קפא באמצע העידכון. חיכיתי חיכיתי בסוף החלטתי לעשות מהלך אמיץ ועשיתי ריסטרט, במהלך הריסטרט המחשב ניתקע במסך של WELCOME הזה בוינדוס 7 שרואים את הלוגו של חלונות כזה.

עשיתי ריסטרט וזה עבד כרגיל.

עכשיו קורה לי בערך איזה פעם בשבועיים שהמחשב פשוט קופא בכל מיני שלבים, לפעמים זה באמצע סירטון שוראים שהמסך קופא ושאיזה 3 שיניות מהסאונד של הסירטון חוזר על עצמו בלופים מהירים לפעמים זה באמצע משחק עם אותו סאונד מעצבן ולפעמים וזה הכי מפחיד שזה קורה בWELCOME SCREEN. יש מקרים שזה קורה אפילו אחרי שאני עושה ריסטרט.

עשיתי סריקה ואין שום וירוס.

האמת שמאז שקיבלתי את המחשב זה קרה לי פעם או פעמיים(באמצע משחק שהסאונד פשוט ניתקע וחוזר על עצמו) אבל מאז אותו מקרה שזה קרה באמצע עידכון זה קרה בתידרות הרבה יותר גדולה.

מה יכול לגרום לזה? אני נורא מפחד על הקבצים שיש לי על המחשבים הם נורא חשובים לי ואין לי זמן בנתיים לקנות כונן חיצוני לגיבוי.

פורסם
  • מחבר

עכשיו זה קרה לי 3 פעמים ברציפות, פעם אחת בSTARTING WINDOWS(כשכתבתי בהודעה הראשתי WELCOME SCREEN התכוונתי לSTARTING WINDOWS פשוט שחכתי מה היה שמה) עשיתי ריסטרט פעם אחת ישר אחרי שנידלק כשפתחתי את הדפדפן ופעם שניה אחרי שגלשתי קצת באינטרנט בום ניתקע.

דיברתי עם טכנאי הוא אמר שהאופציה הכי טובה זה לקחת כונן חדש להתקין עליו וינדוס וליראות אם גם עליו זה יקרה וככה לזהות אם זה בעיה חומרתית או בוינדוס. הקטע שזה קצת בעיה בשבילי למה יש לי המון קבצים חשובים על המחשב וזה לא בא בחשבון אלה אם כן באמת אין ברירה. יש איזה דרכים לתקן את הוינדוס? עידכונים משהו? וחומרתית? מה לחפש במארז? יכול להיות בגלל אבק? למה הרבה זמן לא ניקיתי אותו.

פורסם

מה יכול לגרום לזה? אני נורא מפחד על הקבצים שיש לי על המחשבים הם נורא חשובים לי ואין לי זמן בנתיים לקנות כונן חיצוני לגיבוי.

אתה מפחד בצדק - אם אין לך גיבוי - דאג לגיבוי - זאת הבעיה האמיתית כאן - מבחינתי המחשב לא חשוב - הקבצים שלי חשובים ואותם אני דואג לגבות

דרך אגב לגבי עצתו של הטכנאי - אתה יכול גם להריץ LIVECD

פורסם
  • מחבר

אתה מפחד בצדק - אם אין לך גיבוי - דאג לגיבוי - זאת הבעיה האמיתית כאן - מבחינתי המחשב לא חשוב - הקבצים שלי חשובים ואותם אני דואג לגבות

דרך אגב לגבי עצתו של הטכנאי - אתה יכול גם להריץ LIVECD

תזמון גרוע יש למחשב שלי .. כונן קשיחים נורא יקרים עכשיו אם יש אותם בכלל במלאי .. יש לי תיקיית רשת עם מחשב של אחי אבל השאלה האם כשאני מוחק את הוינדוס שלי הקבצים לא יעלמו מהתיקיה?

מזה הLIVECD הזה ואיך אני מריץ אותו?

פורסם

תלוי איפה הקבצים של התיקיית רשת נמצאים אם זה על המחשב שלך אז כן הם ימחקו אם לא תעשה גיבוי אבל אתה יכול ללכת למחשב של אחיך ולהעתיק את כל הקבצים אל המחשב עצמו פיזית

פורסם
  • מחבר

תלוי איפה הקבצים של התיקיית רשת נמצאים אם זה על המחשב שלך אז כן הם ימחקו אם לא תעשה גיבוי אבל אתה יכול ללכת למחשב של אחיך ולהעתיק את כל הקבצים אל המחשב עצמו פיזית

אעשה את זה ללא ספק, תודה.

אבל זה רק פיתרון לבעיה שיכולה להיות, איך אפשר למנוע את הבעיה מלחתחילה?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

חבר'ה בבקשה עזרה? אם אתם לא יודעים מזה אשמח גם קישורים לפורומים בחול שאפשר יהיה לשאול שמה.

שמתי לב לפאטרן שחוזר על עצמו, כשאני מדליק אותו לראשונה הוא ניתקע אחרי המסך של WELCOME קצת אחרי שהשולחן עבודה עולה ואז אחרי זה כשאני ריסטרט הוא ניתקע כל פעם עוד לפני שהשולחן עבודה עולה. בימים האחרונים זה קורה כל פעם שאני מדליק את המחשב :/ אתמול זה קרה לי באמצע ששיחקתי MINECRAFT :/

פורסם

אני הייתי מתחיל עם פירמוט המחשב והתקנת מערכת הפעלה מחדש, כמובן לוודא שמערכת ההפעלה מקורית כדי למנוע בעיות תוכנה. אם לאחר הפירמוט והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה (במידה ועשית הכל בסדר) עדיין יש פריזים ותקיעות הבעיה היא כנראה בעיית חומרה ומשם צריך להבין איזה רכיב הוא הרכיב הבעייתי.

פורסם
  • מחבר

אז הפתרון היחידי זה פורמט? :-[

פורסם

לא. תוריד LIVE DISK (מערכת הפעלה שעובדת ישירות מהדיסק ללא התקנה) מכאן

http://sourceforge.net/projects/chakra/files/2011.11/Chakra-2011.11-Edn-CD-i686.iso/download

תצרוב את הדיסק במחשב תקין ותעלה ממנו את המחשב שלך, כמו שאתה מעלה דיסק של מערכת הפעלה כדיי לפרמט. תן למערכת לעלות (באיטיות כי זה מ CD, אבל היא לא אמורה להיתקע לגמרי) ותבדוק אם המחשב נתקע

תבדוק גם קבלים מנופחים וקירור בלוח, ואת הספק כוח

פורסם

תקשיב מה תעשה תכניס את את הדיסק התקנה של ווינדוס יש שם פיציר נחמד ויעיל שקרא resotre point ושם תחזיר לתאריך שלפני העדכונים זה אמור לפתור את הבעיה תעדכן אותנו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים