עבור לתוכן

מעוניין לקנות אופניים - אשמח לסיוע

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מעוניין לקנות אופניים בקרוב.. יש לי הנחה של כמה אחוזים במצמן אז אני מעדיף לקנות משם.. אני לא מבין בתחום בכלל, ומהסקירות באינטרנט שעשיתי - אין לי כרגע זמן להתחיל להבין על ההבדלים בין הילוכי deore או אלטוס.. וכו'..

בעיקרון השימוש לאופניים יהיה בהתאם - רוכב מתחיל, נסיעה עירונית, לעיתים שטח קל, זהו כעיקרון. אני מניח שיספיק לי מעצור סטנדרטי ולא דיסק, הבולם לא צריך להיות פאר היצירה. לגבי הילוכים אני מתלבט בין 21 ל -24. חישוקים הבנתי שעדיף כפולים ואני מקבל את זה אז זה יהיה סוג של דרישה, זנב קשיח.. זהו בערך.. אשמח להמלצות מהקטלוג שיש להם באתר.. כמו כן יש להם דגמים חדשים של 2012, האם כדאי לבחור בהם? או שאין יותר מדי הבדל? התקציב גמיש אומנם, אבל מכיוון שאני בסך הכל מתחיל אין לי כוונה להתפרע ולרכוש משהו שהוא מעבר לדרישות - מה שאומר שהוא יכול לנוע בין 1600 ל - 2300 (כולל "ציוד היקפי").

זה הדגם מ - 2012 - http://www.matzman-merutz.co.il/?CategoryID=2506

הוא עולה 2000, ותאמת שאני לא כל כך מתחבר אליו (מאד אהבתי את ה - טרק 3700, 4300) אבל בגלל ההנחה אני נוטה לכיוון הזה.. האם יש דגמים מתאימים לי יותר / משתלמים / טובים => אשמח להכוונה וסיוע

תודה רבה :)

פורסם

לא מכיר כל כך את האופניים במצמן לכן קשה לי להמליץ לך על דגם מסויים.

לפני כשבועיים קניתי אופני gt avalanche 3.0 2010 מרוזן מינץ ב1600 ש"ח במבצע..

אחלה אופנים לכניסה!

פורסם

הspecialized hardrock אופניים מצויינים למתחילים אני מציע לך ללכת למצמן לנסות אותם.

פורסם

הspecialized hardrock אופניים מצויינים למתחילים אני מציע לך ללכת למצמן לנסות אותם.

הם לא רעים אבל לא שווים 2000 ש"ח. לא יודע מה עובר על מחירי האופניים הזמן האחרון, כנראה זה יוקר המחיה.....

עדיין מוכרים שם את מרידה SUB 60? ניראה לי שהיה ה- bung for a buck הכי טוב. לדעתי גם טרק 3700 עדיפים על specialized.

אם כי.....לשימושים שתיארת גם 21 הילוכים יספיקו.....אבל לא ב -2000 ש"ח!!! :pissed:

נסה לחפש דיגמי 2011 או 2010, יש עליהם מחירים טובים יותר.

פורסם

ברוזן מינץ יש SUB60 אם אני לא טועה..

בכל מקרה תעיף מבט על ה GT avalanche 3.0

פורסם
  • מחבר

מה בנוגע לגודל 29 אינץ' לעומת 26? קראתי שקשה לעבור מ - 26 ל - 29, אבל בתור מתחיל אם מתחילים מ - 29 יש בזה יתרון מסוים כי נהנים יותר מהיתרונות לעומת החסרונות..

יש במצמן ספישלייזד הראד רוק 29 ב - 2200 שקל שזה ממש זול ל - 29 למיטב הבנתי.. האם כדאי בכלל לפזול לכיוון הזה או פשוט להתמקד ב- 26?

פורסם

אני לא כל כך מתמצא בדגמים, אבל רציתי לומר שחבר שלי קנה לא מזמן GT AGGRESSOR והוא די מרוצה מהם. בסך הכל גם אני חושב שהם אופניים די טובים לכניסה. יש להם 21 הילוכים/ חישוקים כפולים. עלו לו 1300 ברוזן מינץ או במצמן את מרוץ.

פורסם
  • מחבר

קראתי על האגרסור קצת באינטרנט, אין ספק שהם אופניים סבירות בתקציב נמוך מאד יחסית, אבל יש לי יכולת למתוח את התקציב טיפה יותר בתמורה לאיכות רכיבים גבוהה יותר ויחס עלות תועלת טוב. אשמח להתייחסות בנושא גודל הגלגל אם מישהו מבין בזה. כמו כן אשמח אם תוכלו בהמלצות שלכם לנסות לפרט טיפה יותר למה דווקא אתם ממליצים..

ברוזן מינץ יש SUB60 אם אני לא טועה..

בכל מקרה תעיף מבט על ה GT avalanche 3.0

גם כשאני אסתכל על הדגמים, אני לא משוכנע שהמפרט הטכני באמת יגיד לי משהו, כי אני לא באמת יודע מה ההבדל בין מעביר אחורי מסוג כזה או אחר..

תודה רבה על התגובות

פורסם

1+

ל- Merida Sub-60

תענוג של אופניים, שוות כל שקל.

פורסם

אם אתה רוצה קצת יותר מידע טכני כנס לפורום גרופי ותשאל שם לגבי ההבדלים.

אני אישית ממליץ לך על ה GT avalanche 3.0 שעולות 1600 ש"ח.

תשאל אותם לגבי הדגם הנ"ל..

בהצלחה!

http://www.groopy.co.il/

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה - הייתי היום גם במצמן וגם ברוזן, אין ספק - התלהבתי הכי הרבה מה - G.T Avalanche 3.0. היו לי נוחות על ההתחלה והרגישו מאד טוב בהשוואה לאחרות. רציתי לשאול אותך כפיר - הם אמרו לי שהמבצע הוא בדגמי 2009 ועולים 1600.. וש - 2010 עולים יותר. זה המבצע שדיברת עליו? או שיכול להיות משהו אחר פה? המון תודה!

פורסם

למה לא יד שניה? אפשר למצוא ביד2 ממבחר הדגמים שהוצעו כאן (אולי משנים קודמות) במחירים מגוכחים לעומת קניה בחנות (800-1200).

אני אישית קניתי אופניים לא רעים בכלל של MARIN מדגם BOLINAS RIDGE עם 24 הילוכים, שלא עברו יותר מדי בחיים שלהם, ב800 שקל מבחור חביב. (זה אחרי שגנבו לי את המרידה שקניתי חדשות ב1700 לפני שנתיים בערך- ושללא ספק היו פחות טובות לעומתן).

חפש קצת...

פורסם

תראה באתר שלהם באמת יש פרסום על 2009.. אני כשקניתי אותם אמרו לי שהם 2010.. יש מצב שהם שיקרו ?

אני לא יודע אם יש דרך לדעת איזו שנה האופניים..

בכל מקרה את שלי רכשתי ב1600 ש"ח.. אחלה אופניים

עריכה:

אלו בדיוק האופניים שיש לי.. צבע והכל..

http://www.trademe.co.nz/sports/cycling/mountain-bikes/front-suspension/auction-406348158.htm

פורסם
  • מחבר

כפיר.. כמה עלה לך שאר הציודים ההיקפים "על הדרך"?.. אני מתכנן לעשות כמוך ורוצה לדעת בכמה זה יסתכם בטוטאל..

כמו כן - נראה כרגע שאני מתלבט בין הדגמים הבאים - שהם מאד שונים זה מזה..

האופציה התקציבית - GT avalanche 3.0 שנת 2009.

האופציה היותר יוקרתית - TREK 4300.

מה דעתכם? (וכן אני יודע שהשוואה בינהם לא הכי טבעית, אבל בגלל זה אני רוצה לשמוע האם לדעתכם כדאי להשקיע אקסטרא 400 שקל.. או לחסוך אותם וללכת על הדגם של GT).

פורסם

לא קניתי ציוד היקפי.. רק משאבה ידנית שעלתה 30 שקלים ומנעול שקניתי בנפרד מחנות אחרת.

קח בחשבון שאין TREK ברוזן מינץ..

בכל אופן כשאני הייתי בסניף ברוזן היה להם GT avalanche 2.0 ב-1800 ש"ח.. שלמעשה הן טובות יותר מה-3.0.

תשקול גם את האופציה הזו..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים