פורסם 2011 במרץ 2914 שנים שלום לכולם הכל התחיל לפני 4 חודשים כשהחלטתי לקנות טלוויזיה לחדר שלי בגודל 40 אינץ'' של TOSHIBA מדגם 40LV655. משם העניינים התגלגלו והבאתי גם מחשב מחלקים ישנים שהיו לי בבית, זה המפרט: INTEL PENTUM 4 3.0GHZ 400MHZ TWINMOSS 4X512MB ATI X300 80GB הכל נמצא במארז HTPC אצלי בחדר. ואז קניתי רמקולים מדגם LOGITECH Z5500. מה שאתם תראו בפרויקט הזה יהיה: חציבה בקירות החדר להעברת החוטים של הרמקולים. צביעה אחד הקירות בחדר שלי. קניית מדף בעיצוב אישי. יכול להיות שיהיו גם עבודות חשמל בחדר. אני פתוח לעצות או רעיונות. בקרוב אני יעלה תמונה של השרטוט של החדר בסקצ'אפ הנה כמה תמונות של איך שהחדר ניראה היום אחרי מה שעשיתי כל מה שרשום למעלה: Shot at 2011-03-29 כמו שאפשר לראות בתמונה למעלה זה הקיר שאני הולך לצבוע Shot at 2011-03-29 <script src='http://img830.imageshack.us/shareable/?i=20110330003339.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript> עריכה הנה השרטוטים של החדר <script src='http://img843.imageshack.us/shareable/?i=25292752.jpg' type='text/javascript'></script><noscript></noscript> <script src='http://img857.imageshack.us/shareable/?i=29498298.jpg' type='text/javascript'></script><noscript></noscript> בתודה שקד
פורסם 2011 במרץ 3114 שנים מחבר להעביר את החוטים בתוך תעלות יהיה באמת הרבה יותר פשוט אבל לא ממש לא יפה וזאת אחת המטרות הגדולות שלי בפרויקט.
פורסם 2011 באפריל 1314 שנים מחבר טוב עדכון קטן המדף הגיעה אליי אבל הוא עוד לא תליתי אותו <script src='http://img585.imageshack.us/shareable/?i=1302696752907.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>
פורסם 2011 במאי 2314 שנים מחבר מצטער על הדאבל אבל אני צריך יעוץ כניראה שבשבוע הקרוב מתחילים לעבוד לי על החדר וחשבתי על זה ואני יעשה גבס במקום לחצוב בקירות ואני גם יעביר בתוכו את הכבלים של הרמקולים ועוד כמה הפתעות. עכשיו אני צריך להתייעץ איתכם בקשר לצורה של הגבס מכייון שאני לא יכול פשוט לעשות הנמכה לכל התקרה בחדר שלי בגלל שהמזגן מותקן גבוה מידי ואי אפשר להוריד אותו בגובה. הכנתי סרטוט של הגג של החדר וחשבתי שאולי מישהו פה יוכל לעזור לי הנה תמונה ומייד לאחר מכן הורדה של הקובץ: Uploaded with ImageShack.us וזה הרעיון שלי לגבס השמח לראות ולשמוע את הרעיונות שלכם Uploaded with ImageShack.us הנה ההורדה http://www.f2h.co.il/1fukrqeh1zn הצבע השחור זה הגבס והצבע האדום זה איפה שאי אפשר לגבס תודה רבה שקד
פורסם 2011 ביוני 1714 שנים מחבר שלום לכולם לפני שבוע בערך הזמנתי כבלים וגם אתמול הזמנתי שתי החבילות הגיעו ואמרתי שאני יעלה תמונות לפה וביום ראשון את תחילת העבודה. פרוט של מה שקניתי: HDMI 10M OPTI 10M PL3.5 10M (זכר זכר) PL3.5 5M X2 (זכר נקבה) USB A TO AF 3M X2 RCA 10M (זכר נקבה) כבל רמקול 0.75MM 5M AV I900 GALAXY S (כבל מפלאפון לטלוויזיה) BNC TO RCA הנה התמונות : Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us את מה שהולך להיות אם הכבלים האל אתם תראו בעדכון שבעזרת השם יקרה בשבוע הבא. תודה רבה ושבת שלום שקד
פורסם 2011 ביולי 414 שנים מחבר שלום לכולם! חזרתי לפה אחרי שהחלטתי בידוק מה אני רוצה והתחלתי לעבוד. לבסוף עשיתי החלטתי שאני רוצה את כל התקרה מגבס. הנה כמה תמונות של ההתחלה Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us אם למישהו יש שאלות אני יותר מהשמח לענות עליהם. מה שאתם תראו בקרוב זה : חציבה בקירות להעברת כבלים (חשמל, אודיו ווידאו). הכנת מן נישה מגבס לטלוויזיה. והכנת מזנון צף למחשב ולממיר. תודה רבה ומקווה לתגובות שקד
פורסם 2011 ביולי 414 שנים אני עוקב אחריך מראשית העבודה והייתי שמח אם תוכל לפרט קצת על העבודה עם גבס. מאיפה משיגים את הפרופילים, החיבורים של הלוחות וכד'.... איך בונים את הקונסטרוקציה של המזנון הצף ככה שהוא יוכל לנשוא משקל רב? צריך לקדוח בקיר ולהתחבר לעמודיי תמיכה או משהו בסגנון? סקרן לפרטיי ושלביי העבודה עם גבס כי אני מתכנן בעתיד גם לבצע איזה שהיא עבודה איתו ואני רוצה לדעת את פרטיי הליך העבודה וההוצאות הכרוכות בכך. תודה! בהצלחה בהמשך הדרך!
פורסם 2011 ביולי 514 שנים מחבר טוב קודם כל תודה עכשיו אני יסביר על התקרה ועל המזנון הצף אני יסביר בהמשך כשאני יבנה את הקונסטרוקציה שלו יהיה לי יותר קל להסביר.טוב יש שני סוגים של "פרופילים" (זה לא בידיוק פרופיל) האחד הוא מסלול והשני הוא ניצב, הניצב ניכנס לתוך המסלול ואז קודחים אותו לתקרה.אני קדחתי חור בניצב ומתוך החור הזה קדחתי בתקרה של החדר ואז שמתי דיבל ובורק וככה זה תפוס על התקרה את שלב הגבס עצמו אני עוד לא עשיתי ושוב קשה לי להסביר דבר שלא עשיתי עדיין אני חייב לציין שאבא שלי עשה איתי את זה (אני בן 17)והוא הבן אדם שיודע את העבודה.אם אתה לא הבנתה או שאתה רוצה לדעת עוד אתה מוזמן לשאול.שקד
פורסם 2011 ביולי 514 שנים בנוגע לתקרה הייתי מציע לך לדחוס משהו בין הגבס לתקרה בשביל הבידוד האקוסטי יכול להיות מצויין מה גם שאז אפשר לשמוע גם מוזיקה ולתת בראש בלי שהשכנים למעלה יסבלו מזה ...תברר על חומרים שיכולים לבודד אקוסטית ואת החשמל והחיווט להעביר בתוך צינורות
פורסם 2011 ביולי 514 שנים מחבר אני גר בבית פרטי ואין לי שכנים ככה שאין מי שיגיד לי להנמיך. אבל תודה רבה על ההצעה. שקד עריכה : עוד עדכון קניתי היום כרטיס מסך לHTPC שלי הדגם שלו הוא HD 6450 . הנה תמונות: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us עוד לא היה לי זמן להרכיב את הכרטיס במחשב אולי מחר אני ירכיב אותו שם. שקד
פורסם 2011 ביולי 614 שנים אני גר בבית פרטי ואין לי שכנים ככה שאין מי שיגיד לי להנמיך. אבל תודה רבה על ההצעה. שקד יפה כשזה בית פרטי אבל עדיין יש לך שכנים ...
פורסם 2011 ביולי 614 שנים מחבר אז זהו שיש לי מכל הצדדים רק שטח ואחרי איזה 500 מטר בית ככה שאין צורך בזה.
פורסם 2011 ביולי 614 שנים אז זהו שיש לי מכל הצדדים רק שטח ואחרי איזה 500 מטר בית ככה שאין צורך בזה. ואללה אז מתי עושים מסיבת טראנס ?.
פורסם 2011 ביולי 614 שנים מחבר אתה מוזמן לבוא מתי שאתה רוצה הנה סרטוט של הנישה של הטלוויזיה והמזנון הצף כנראה שמחר נתחיל לעבוד על זה.. על הצבע אני ממש לא סגור זה סתם דוגמא. Uploaded with ImageShack.us סיפור נורא עצוב שקרה לי היום : באתי להחליף את הכרטיס מסך והמחשב היה מנותק מהחשמל אז באמתי לחבר אותו ויצא אש מהספק והספק נישרף עכשיו צריך גם למצוא כסף כדי לקנות ספק MINI ITX חדש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.