פורסם 2010 בדצמבר 2814 שנים שלום,יש לי ארד דיסק של 80 גי'גה אני רוצה להוסיף עוד אחדכאשר אני מחבר אותו למחשב המחשב מתחיל לעבוד מגיע ללוגו של הדגם של הלוח אם ומשם לא ממשיך.מה עושים?
פורסם 2010 בדצמבר 2814 שנים צריך להגדיר בביוס סדר עדיפות של הדיסקים הקשיחיםתגדיר את זה שיש עליו מערכת הפעלה ראשון
פורסם 2010 בדצמבר 2814 שנים לגשת ל-BIOS: מקש Del בתהליך ה-POSTבתוך ה-BIOS עצמו: חפש Boot priority, Boot order או משהו כזה..
פורסם 2010 בדצמבר 2814 שנים מחבר מצאתי את מה שאמרתה אבל ברשימה שנפתחת לך מה להשים ראשון שני וכו' לא מופיע לי הארד דיסק שהוספתי..
פורסם 2010 בדצמבר 2914 שנים תכנס ל- BOOT ואז תכנס ל- hard disk drivesאגב אם חיברתה שני דיסקים קשיחים בעלי ממשק IDE על כבל אחד אז זכור לג'מפר אחד בתור MASTER ואחד בתור SLAVE
פורסם 2011 בינואר 2014 שנים מחבר זהו שב- MASTER מופיע מה שיש עכשיואבל הארד דיסק שהוספתי אני לא מצליח להשים אותו בSLAVE
פורסם 2011 בינואר 2014 שנים תסתכל על חלקו האחורי של הדיסק הקשיח, יש שם ג'מפר שאפשר לשנות את מיקומו ויש גם מקרא
פורסם 2011 בינואר 2014 שנים כןצריך להיות מעין מקרא על הדיסק הקשיח שמורה לך איפה לשים את הג'אמפר כדי שהדיסק הקשיח יתפקד כ- SLAVE
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.