עבור לתוכן

מעוניין לקנות לפטופ פשוט, עד 3000 שקל. שאלה לגבי כ.מסך 4570.

Featured Replies

פורסם

ז"א המחשבים בין ה2200 (N500 של לנובו הוא דוגמא טובה, למרות שיש לו כבר מחליפים במחיר) לבין ה3000. 15.6" מן הסתם, לא סוללה מדהימה, לא קלים במיוחד. משהו פשוט. עכשיו יש ענייני העדפה של תצורה כזו על אחרת, ובמחירים האלה אני משאר שכל ההבדלים בחומרה הם די זניחים. השאלה הגדולה כאן בעצם האם שווה ללכת על מחשב כמו זה (יותר נכון בדיוק זה):

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4881&CatCode=315

המפרט שלו נראה לי מעולה. למען האמת, המפרט הזה הוא כרגע יותר טוב מהנייח שלי. השאלה שלי לגבי הכרטיס מסך, האם יש כאן קצ', או שמדובר בגרסא ממוזערת בכרטיס מסך בינוני לא רע? המטרה של הכרטיס מסך, והתוספת במחיר בהתאם, הוא לאפשר לשחק במשחקי מחשב. לא קרייסיס על היי, אבל כל משחק חדש שיתאפשר לי לשחק. כדאי לציין שבנייח עם מפרט נחות אני משחק בכל משחק שבא לי. השאלה האם מקבלים מה שקונים, או שמדובר בגימיק, והכרטיס הזה בעצם בביצועים כמו של ג'יפורס 5200?

פורסם
  • מחבר

אני משער שחוסר התגובות נובע מחוסר הפירוט שלי. מתנצל על כך:

* מטרות המחשב? הכל. משחקים (נניח משחק שיצא לאחרונה שהייתי מצפה להיות מסוגל לשחק הוא SINGULARITY, שמבוסס על מנוע אנריל 3), סרטים (מה שבא לי על המסך ואפילו חיבור בHDMI למסך HD בשביל סרטים באבחנה גבוהה. יכולת להציג 1080P אם כן יכולה להיות נחמדה), אינטרנט, מסמכים. לימודים אפילו. מיועד להחליף בחלקו את הנייח שאני משתמש בו כרגע.

* גודל המסך? 15 ומעלה.

* משקל רצוי? לא אכפת לי כל כך. 3 קילו נניח?

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא ממש. יכול להיות נחמד לקבל את השעתיים שלוש של עבודה בלי חיבור לחשמל, אבל ממש לא קריטי.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI בשביל ניגון סרטים (אני בעצם רוצה במידת הצורך להשתמש במחשב במדיה סנטר, עד כמה שזה פרקטי)

* בלוטות? זה לא סנדרטי בלפטופים?

* גודל מינימלי של כונן קשיח? מצידי גם 120 ג'יגה יספיק.

* צורב DVD? אני לא חושב שמייצרים מחשבים בלי צורב DVD...

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אני לא מתכנן להצטרף לצבא השלום ולצאת לשליחות בזימבבווה, אז, אמ, לא.

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אוהב את HP.

ו... הקפצה?

פורסם

אני יכול להגיד לך ....שהמיפרט הזה במחיר הזה = חבילה מנצחת....בהיבט מחשב נייד

החסרונות הן :

1. עיצוב + עובי המחשב....שמתאים למה שהיה ליפני שנתיים(אני קניתי כזה ליפני שנתיים והוא עדיין סוס עבודה > במיוחד עם WIN7...

למרות שיש רק 2 ג'יגה ומעבד AMD כפול ליבה וכרטיס NVIDIA 8400 G )....הרבה אומרים לי גם שהוא ניראה חדשני ומרשים ( כבר לא לדעתי)

2. שוקל כ 300 גרם מאשר המחשבים החדשניים של היום

3. מעבד כפול ליבה אבל לא Core™ i3 או Core™ i5

כל אלו יעלו לך עוד 750 עד 1500 ש"ח לפחות!

למשל לאיסר יש את המחשב הבא

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5540&CatCode=315

לשיקולך

פורסם

אני רק אתן לך עצה קטנה

בקשר לבלוטות' אני קניתי את הדגם הראשון שדיברת עליו פשוט עם דיסק של 500 ואמרו לי שהוא כולל בלוטות' וזה רק 'הכנה' לבלוטות' בקיצור אין בלוטות'

בכללי מחשב מדהים ושווה את המחיר אבל נראה לי שהמחיר באייבורי קצת יקר

פורסם

אני רק אתן לך עצה קטנה

בקשר לבלוטות' אני קניתי את הדגם הראשון שדיברת עליו פשוט עם דיסק של 500 ואמרו לי שהוא כולל בלוטות' וזה רק 'הכנה' לבלוטות' בקיצור אין בלוטות'

בכללי מחשב מדהים ושווה את המחיר אבל נראה לי שהמחיר באייבורי קצת יקר

תתפלא, אבל ב500GB אין בלוטות' וב-320GB דווקא כן. לשניהם יש את הכפתור של הבלוטות', אבל רק בגרסא של ה320GB זה עובד. אני אומר את זה כאחד שראה את המחשב של ה320GB וראה שהבלוטות' עובד. שים לב שגם באתר של אייבורי או KSP שניהם רושמים ב320GB בלוטות' וב500GB לא.

לפותח הדיון, זה באמת מחיר יחסית טוב למחשב שכזה, וכרטיס המסך הוא באמת טוב יחסית. הוא לא נחשב לחזק ורוב המשחקים ירוצו בהגדרות בינוניות נמוכות, אבל הוא כרטיס טוב יותר למשל מהג'יפורס 105 "שמהדר" את HP DV6 2110/20 היקרים בהרבה (כמובן שהמעבד בHP טוב בהרבה, אבל רק כדי להמחיש את האבסורד בHP).

פורסם
  • מחבר

אני יכול להגיד לך ....שהמיפרט הזה במחיר הזה = חבילה מנצחת....בהיבט מחשב נייד

החסרונות הן :

1. עיצוב + עובי המחשב....שמתאים למה שהיה ליפני שנתיים(אני קניתי כזה ליפני שנתיים והוא עדיין סוס עבודה > במיוחד עם WIN7...

למרות שיש רק 2 ג'יגה ומעבד AMD כפול ליבה וכרטיס NVIDIA 8400 G )....הרבה אומרים לי גם שהוא ניראה חדשני ומרשים ( כבר לא לדעתי)

2. שוקל כ 300 גרם מאשר המחשבים החדשניים של היום

3. מעבד כפול ליבה אבל לא Core™ i3 או Core™ i5

כל אלו יעלו לך עוד 750 עד 1500 ש"ח לפחות!

למשל לאיסר יש את המחשב הבא

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5540&CatCode=315

לשיקולך

תודה רבה על התגובה. אשכרה השכלתי ממנה.

אבל העובי לא ממש משנה לי, ולמען האמת, יותר חשוב לי הכרטיס מסך מאשר המעבד. אני רוצה ממש לדעת - האם I3 עם 5470 יותר טוב מT4400 עם 4570? מה גם, בדיקה באינטרנט העלתה שהמחיר באייבורי די שווה:

http://www.acerdirect.co.uk/Acer_Aspire_5738G_Laptop_LX.PEX02.045/version.asp

מבדיקה של עוד נתונים, עולה כי האייסר שאני חושק בו הוא קצת יותר טוב מהשולחני הנוכחי שלי, אבל די בקטנות. נראה לי בכלל לא רע. השאלה הגדולה היא איך מחשב שעושה את זה:

יתמודד עם סרטי HD.

פורסם
  • מחבר

עוד דעה אולי? אעריך אותה מאד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים