פורסם 2010 במאי 1915 שנים יש לי לוח אםASRock ConRoe1333-D667שהצ'יפ שלו זהNorth Bridge: Intel Lakeport-G i945GCאני רוצה לעדכן את הביוס ,המחשב שלי משתמש עם הלוח מאז נובמבר 2007 ומאז לא שניתי כלוםאיך אפשר לעשות את זה?
פורסם 2010 במאי 1915 שנים אני מציע לך קודם לבדוק איזה גרסא יש לך עם cpu-z ואז לראות מה יצא מאז.http://www.asrock.com/mb/download.asp?Model=ConRoe1333-D667%20R2.0&o=BIOSרק קח בחשבון שזה יכול להשבית לוח אם, במיוחד במקרה של לוח אם כמו שלך שאין לו שום יכולת התעוששות.תקרא טוב את ההוראות ותעשה בדיוק מה שכתוב שם.
פורסם 2010 במאי 1915 שנים מחבר אני מציע לך קודם לבדוק איזה גרסא יש לך עם cpu-z ואז לראות מה יצא מאז.http://www.asrock.com/mb/download.asp?Model=ConRoe1333-D667%20R2.0&o=BIOSרק קח בחשבון שזה יכול להשבית לוח אם, במיוחד במקרה של לוח אם כמו שלך שאין לו שום יכולת התעוששות.תקרא טוב את ההוראות ותעשה בדיוק מה שכתוב שם.1.אני לא יודע עם יש לי R1.0 או R2.0 כי אני בכלל לא רואה ביניהם הבדל..בCPUZ רשום רק את השם של הלוח בלי R..2.עם אני עושה מה שרשום עדין יש סיכון?כאילו למה שאני יעשה את זה עם זה ישרוף לי את הלוח אם...זו הייתה המלצה של taotao אבל אני לא רוצה לשרוף כלום אצלי
פורסם 2010 במאי 1915 שנים אל תצוטט תגובות מעליך בבקשה. בחלק של הביוס רשומה הגרסא שלו: עשכון כושל לא ישרוף לך את הלוח אם, אבל בהחלט יכול להביא אותו למצב בלתי שמיש. להרבה לוחות אם מודרניים יש "שיטות" להגן על הלוח כמו ביוס כפול אצל ג'יגהבייט וכד', אבל לא אצלך. אתה יכול גם לראות בקצרה מה כל עדכון ביוס מביא איתו.
פורסם 2010 במאי 1915 שנים מחבר סליחה על הבורות..אבל לא הבנתי שום דבר מהתגובה שלך O_oמה זו התמונה הזו , ואני לא טיפש , בדקתי בCPUZ בלושנית MODERBOARDER את הREV והREV של הCHIPEST הזה למעשה מופיעה גם ב1.0 וגם ב2.0 של הלוח - A2
פורסם 2010 במאי 1915 שנים אני לא מאמין שאני צריך לחזור על כל מה שכתבתי...תיכנס שוב לקישור שנתתי לך באתר של ASrock.
פורסם 2010 במאי 1915 שנים מחבר אני לא מאמין שאני צריך לחזור על כל מה שכתבתי... תיכנס שוב לקישור שנתתי לך באתר של ASrock. מה? מה קישור , אני רוצה לדעת עם הלוח שלי R1.0 או R2.0 שאני לא יעשה עידכון של לוח מדגם אחר -,- אז מה יעזור לי הקישור עם העדכונים לR2.0?!
פורסם 2010 במאי 1915 שנים מחבר חבל על הזמן , אתה מתגובה לתגובה מנסה לשאול את עצמך את אותה שאלה:כמה הוא מפגר?! במקום להבין לעומק את השאלה שלי ?!! אז הינה לך : לCONROE 1333 יש גירסת R 1 . 0 וגירסאת R 2 . 0 ,אוקיי ? זה שבהורדות של 2.0 יש V1.20 ואצלי זה 1.20 זה אחלה !!! אבל יש את זה גם בעמוד של R1.0 ואני רוצה לדעת לאיזה גירסא ללכת , עכשיו הבנת?
פורסם 2010 במאי 1915 שנים מחבר לגרסא של הrevision של הלוח שלך.אז זה מה שאני שואל מתחילת הפוסט !!!איך אני יכול לדעת איזה REVISION הוא?אני קניתי את זה מלפני 3 שנים ..אני כבר לא זוכר והם כולם נראים אותו דבר אחד לאחד בעלי תכונות דומות גם..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.