פורסם 2010 באפריל 2115 שנים מחבר לקח לי די הרבה זמן לעשות עדכון ל-PS.האם אתה מתכוון ל-Country/Region of Residence?תודה.
פורסם 2010 באפריל 2115 שנים לקח לי די הרבה זמן לעשות עדכון ל-PS.האם אתה מתכוון ל-Country/Region of Residence?תודה.בCountry שים ארה"ב, ואז אתה צריך לשים כתובת הגיונית שבאמת קיימת שם, עם מיקוד והכל...liviur, מה היתרונות של חשבון אמריקאי על אירופאי? (ראיתי שישר אמרת אמריקאי אז מעניין חח)
פורסם 2010 באפריל 2115 שנים מה היתרונות של חשבון אמריקאי על אירופאי? החנות האמריקאית עדיפה בעיקר בגלל שבחנות האירופאית יהיה לך בעיה לקנות דברים וחוץ מזה שהיא בדרך כלל מתעדכנת מהר יותר האם יש מקור של כתובות שממנו אני אקח כתובת מקורית אמריקאית? כן - גוגל! אבל בגלל שאני נחמד - הנה, תנסה לגור בסניף של דנקן דונאטס בניו יורק: 125 Lafayette St New York, NY 10013 בתיאבון!
פורסם 2010 באפריל 2115 שנים בדיוק מה שנאמר - ובנוסף - החנות האמריקאית לרוב זולה יותר.למרות שלשים לב - אם קונים תוספות למשחקים - זה רק לפי האיזור של המשחק עצמו!ליביו
פורסם 2010 באפריל 2215 שנים מחבר אתמול עשיתי עדכון שלקח הרבה זמן וגם היום כשניסיתי לעשות חשבון אז הוא הכריח אותי לעשות עדכון.כל כמה זמן בד"כ יש עדכונים?
פורסם 2010 באפריל 2215 שנים סתם במקרה יצא לך ככה שהיה עידכון כנראה שהיית צריך (מאז שקונסולה יצאה) ובמקרה היום יצא עידכון.יוצא עידכון פעם בחודשיים פחות או יותר להערכתי
פורסם 2010 באפריל 2215 שנים החנות האמריקאית עדיפה בעיקר בגלל שבחנות האירופאית יהיה לך בעיה לקנות דברים וחוץ מזה שהיא בדרך כלל מתעדכנת מהר יותר כן - גוגל! אבל בגלל שאני נחמד - הנה, תנסה לגור בסניף של דנקן דונאטס בניו יורק: 125 Lafayette St New York, NY 10013 בתיאבון! לא ממליץ לך להרשם בכתובת הזאת, יקחו לך מס על הדברים שתקנה, תרשום שאתה גר בקליפורניה עם המיקוד 90002, כל שאר השדות בכתובת זה לא משנה מה תרשום, ככה לא תצטרך לשלם מס למדינה שאתה לא גר בה.
פורסם 2010 באפריל 2215 שנים וואלה, אף פעם לא שמתי לב לכל עניין של תשלום המס...(אולי בגלל שאני לא אחד שמתקטנן על דולר וחצי ;D)בכל אופן, כן, בקליפורניה לעומת ניו יורק אתה לא תצטרך לשלם מס מטורף של 5 שקל!אבל אני לא מבין עד כמה יפיי נפש הם שם באמריקה...אם רשמת שאתה גר בניו יורק תשלם מס!אם רשמת שאתה גר בניו יורק ואז "עדכנת" שאתה גר בקליפורניה - אתה פטור ממס!אז לכל אלה ש"גרים" בניו יורק - לתשומת לבכם!
פורסם 2010 באפריל 2215 שנים נכון.. לא תהיה שום בעיה..ולtgen שמתקטנן איתי על דולר וחצי, שמע, אני לא יודע כמה אחוז משלמים מס, אבל אחרי שקניתי בPSN במעל ל300$ (רק מהדברים שעולים לראש, אני כל כך בטוח שזה קרוב לכפול) תשלם אתה על זה מיסים לניו-יורק.
פורסם 2010 באפריל 2315 שנים עשית שם קניות במעל ל-300$?? מה קנית שם? חצי חנות? בכל אופן, המס הוא בערך 8 אחוז ובגלל שאני קונה בקטנות דברים שאפשר למצוא רק בחנות (fat princess - מומלץ בחום!) עוד לא יצא לי להגיע לאיזור ה-2 דולר מס. אבל נכון, בסופו של דבר זה הולך ומצטבר ואפשר פשוט לעבור לגור לקליפורניה ולחסוך את זה.
פורסם 2010 באפריל 2315 שנים מחבר האם זה אפשרי לנעול אותו עם ססמא ,כי מדי פעם מגיעים בני דודים ואני לא מעוניין שיפעילו משחקים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.