פורסם 2010 במרץ 1715 שנים תכינו את השעונים, הפרק הראשון בעונה, Sexual Healing ישודר בעוד כ-7 שעות ו22 דקות בקומדי סטנרל... אני מקווה שחוש היצירתיות של טריי ומאט יביא יצירות טובות יותר העונה מאשר העונה שעברה...
פורסם 2010 במרץ 1715 שנים עונה שעברה?!זה הפסיק להיות מצחיק כבר בעונה 9...אבל אני עדיין רואה אותם באדיקות.אגב,מה נסגר עם כל הדמויות מהעבר? ג'ימבו ונד? מר. מאקיי ועוד?לדעתי זו אחת הסיבות שהם נהיו פחות מצחיקים, הם לא צוחקים על רדנקים As much...
פורסם 2010 במרץ 1715 שנים תכלס הפסקתי לראות את זה בעונה רביעית או משהו בסגנון. מדי פעם החברים הנודניקים שלי מרגישים צורך להראות לי איזה פרק. העונה הקודמת, מהלא מספיק שראיתי היתה לא משהו, אבל הפרק על המשבר הכלכלי (זה עם המכונת מרגריטה), היה הפרק הכי מצחיק אי פעם. הקטע עם התרנגולת השאיר אותי להישפך מצחוק עד דמעות.
פורסם 2010 במרץ 1915 שנים פרק סתמי ביותר, למי איכפת מטייגר וודס? שייעשו פרק על פרשיית קונאן אובראיין וג'יי לנו
פורסם 2010 במרץ 2715 שנים פרק לא רע בכלל. קצת יותר מדי Theme-y ועם רק עלילה אחת. חבל מאוד.Butters Get away from the window!Sorry dad, I was just being the voice of a generation
פורסם 2010 במרץ 2715 שנים מחבר הפרק השני הצחיק אותי מאוד, קצת אירוני להגיד, אבל הבנתי את המסר בין השורות
פורסם 2010 במרץ 3015 שנים הפרק השני היה טוב יותר מהראשוןיש לאחרונה לא מעט דיונים על החרמת ספרים בארה"באה, ולא לשכוח שהסופר שכתב את הספר המדובר הלך לעולמו שסוף ינואר האחרון
פורסם 2010 באפריל 815 שנים יצא פרק רביעי וממש טוב הכי טוב לעונה בינתיים, אני לגמריי מזדהה עם סטאן חחחוגם לי עשו פרופיל בכוח!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.