עבור לתוכן

נתונים נעלמים ב-UTORRENT1.85 PORTABLE נראה שבעיה לא מוכרת. אודה לעזרה.

Featured Replies

פורסם

היי לכולם,

ראשית לפני שתפנו אותי לפורום של utorrent אומר שפרסמתי שם את השאלה ולא ממש נענתי. מקווה שאולי במקרה כאן.

לבעיה עצמה,

לאחר שימוש ב- utorrent 1.85, החלטתי (בעיקר עקב נוחות בפירמוט מחיצת המערכת) להתקין את הגרסה הפורטבלית.

התקנתי אותה ועבדתי אתה (תחת 7) זמן מסויים בהצלחה (כלומר עיתים המהירות לא היתה משהו אבל איני יודעת מי האשם בכך).

עד שיום אחר, לאחר הפעלה מחדש של המחשב נראה היה שמידע רב אבד ולמעשה נראה היה שהתוכנה חזרה לזמן כלשהו בעבר (טורנטים שהוטענו-נעלמו, כך גם תגיות חדשות, שינויי מקום ועוד) היות וחשבתי שעשיתי משהו, וזו אשמתי קינפגתי מחדש והמשכתי לעבוד.

בימים האחרונים הדבר קרה שוב ומאז אני מנסה להבין מדוע זה קרה, האם ניתן לתקן את העניין וכיצד אוכל למנוע מהדבר לקרות שוב.

מספר נתונים

על המחשב מותקן windows 7 ומותקנות ( כולן הותקנו - אינן פורבליות) והיו מותקנות לפני שהבעיה קרתה בפעם הראשונה. כן איני זוכרת לאיזה תאריך היא חזרה בפעם הראשונה ואם זה היתה תאריך לפני התקנת תוכנה כלשהי.

1. NetBalancer- לא ממש קשור, אבל אולי קצת תמיד רץ.

2. utorrent turbo accelerator - על פניו עלול להיות קשור אולם לרוב לא רץ. גם לא רץ כאשר הבעיה קרתה בפעם השניה. אגב איני בטוחה עד כמה הוא מועיל.

3. eerGuardian אולי קשור באופן מסויים, לאחרונה לא רץ כך גם בעת שהבעיה קרתה בפעם השניה - החיה מותקן גם בעבר עם הגרסה שלא פורטבילית.

3. דרייבר של מדפסת HP אשר עושה צרות ובכל פעם שאני פותחת תקיה דרך הutorent קופץ ובכך אולי יש קשר כלשהו. אולם למרות שאף פעם לא היתה מותקן כראוי החל לעשות צרות רק ימים מפסר לפני שהביעה הופיעה בפעם השניה ולא באזור הפעם הראשונה.

כאמור, שאלתי במספר מקומות. גם במקומות בהם קיבלתי תשובה (כאמור בפורום של utorrnt לא נענתי) אף אחד לא שמע על הדבר וגם לא ממש היו רעיונות את פתרונות לבד מהתקנת גרסה אחרת (לא פורטבלית, לא 1.85 וכיוב)

תודה מראש לעוזרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים