עבור לתוכן

RUNAWAY 3: A TWIST OF FATE

Featured Replies

פורסם

בשקט בשקט, בלי ששמנו לב יצא השבוע פרק הסיום לטרילוגיית RUNAWAY. לדעתי סדרת הקווסטים ה"קלאסיים" מהטובות של העשור

האחרון. המשחק הראשון בסדרה -RUNAWAY: A ROAD ADVENTURE היה קווסט בסגנון "הצבע והקלק" של תחילת\אמצע שנות

התשעים. עם גרפיקה "מצויירת" ועלילה מעניינת ומלאת טוויסטים המשחק ממש מצא חן בעיני בזמנו. החלק השני המשיך עם אותם סממנים

ועלילה קצת יותר "דימיונית". עכשיו הגיע החלק השלישי לרכישה דיגיטלית. אני אישית מתכנן לשים עליו יד ברגע שיהיה לי זמן. לדעתי

משחק חובה לכל חובב קווסטים באשר הוא.

אתר המשחק:

http://www.runaway-thegame.com/

פורסם

אהבתי את העלילה ו(בעיקר) את העיצוב הגראפי של המשחק הראשון,אבל החסרון הגדול שלו היה דווקא במשחקיות,שהסתכמה ב"שפשוף" כל חפץ אפשרי כנגד כל משטח אפשרי..עד כדי כך חסר הגיון,שבערך באמצע הדרך פשוט התחלתי באמת לנסות כל חפץ בתורו במעין "טייס אוטומטי" שכזה ופשוט נהניתי מכל שאר מרכיבי המשחק כמו סוג של סרט אינטרקטיבי..

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח שאתה לא מתבלבל עם DREAMFALL? זה תיאור די מדוייק שלו.

פורסם

סיימתי אותו לפני בערך 20 דקות.

לי הוא היה יותר קל מאשר הקודמים אבל בהחלט קווסט משובח ששווה את זה, מלא בהומור וכיף.

פורסם

ואני חשבתי שכל חובבי הקווסטים נקחדו מהעולם

פורסם

ואני חשבתי שכל חובבי הקווסטים נקחדו מהעולם

חס וחלילה.

חברות שמפתחות קווסטים טובים נכחדו (כמעט) מהעולם :'(

פורסם

AG@

לא,אני מדבר על RUNAWAY.

אני לא אומר שהמשחק לא טוב או משהו,בסך הכל נהניתי ממנו כששיחקתי בו,והוא ללא ספק אחד מהשרידים האחרונים והמושקעים ביותר של קווסטים מהסוג הישן והטוב..אני רק אומר שהמשחקיות עצמה הייתה לא משהו..

פורסם

אתה בטוח שאתה לא מתבלבל עם DREAMFALL? זה תיאור די מדוייק שלו.

לDREAMFALL אולי היה ממשק ומכניקות קצת מרגיזות - אבל עם כל הכבוד - סיפור הרבה יותר טוב - נגזרת של קודמו - THE LONGEST JOURNEY שהיה קווסט הרבה הרבה יותר טוב...

פורסם

אני מסכים עם SilentBob, ה-Runaway הראשון סבל כל כך מ-pixel hunting שפשוט הפסקתי לשחק בו אחרי שעה (אולי זה משתפר בהמשך, ואולי בשני זה יותר טוב, לא יודע).

ב-Dreamfall דווקא המשחקיות הייתה הגיונית, היא פשוט כמעט לא הייתה קיימת. ברוב המקרים הפעולות שהשחקן היה צריך לעשות הן טריוויאליות עד כדי גיחוך, וזה הרגיש יותר כמו סרט אינטראקטיבי מאשר משחק.

פורסם
  • מחבר

אי כרגע משחק שוב בראשון, המשחקיות דווקא חביבה חוץ מכמה אביזרים שבאמת קשה לזהות במסך. בקשר לDREAMFALL - מסכים

עם כל מילה של שניצל. בתור קווסט מאוד התאכזבתי ממנו (למרות שבתור חוויה אינטרקטיבית דווקא די נהניתי)

פורסם
  • מחבר

אוקיי סיימתי.

המשחק בכלליות מלא הומור (הרבה מאוד על עצמו ועל הקודמים בסדרה ועל המעריצים). בנוסף - הוסיפו תבלין של אי שפיות (אחרי כל משפט

של בריאן ציפיתי לאיזה התמוטטות עצבים).

מבחינת תלונות על המשחקים הקודמים בסדרה:

המפתחים הוסיפו שתי תכונות שמפשטות מאוד את המשחק (יותר מדי לדעתי) ומטפלות בעיקר התלונות של המעריצים:

1. VIEW HOTSPOT - בלחיצת כפתור אחת ניתן לראות את כל הHOTSPOT במסך - דבר שפותר את בעיית הPIXEL HUNTING.

2. מערכת רמזים מאוד משוכללת ומצחיקה שעוזרת בכל מצב שאתה נמצא בו. אני אישית השתמשתי בה מדי פעם רק בשביל לשמוע

את השטויות שהתומך (לא נגלה מיהו) אומר שם.

יש לי קצת ביקורת על העלילה (ספוילרים!):

נראה לי שהחליפו את צוות הכותבים בין המשחק השני לשלישי. אני שיחקתי בו אחרי שסיימתי ברצף את שני המשחקים הקודמים בסדרה.

אני אישית ציפיתי להמשיך בחילוץ ג'ינה מהאגם תוך כדי הצלת החייזרים וגילוי תפקידו של החייזר הבוגד. במקום זה קיבלתי משחק שקורה שנה

אח"כ על ניסיון הוכחת חפותו של בריאן מהאירועים שקרו בקודם עם התייחסות מינימלית עד בלתי קיימת לאירועים שקרו בין המשחק השני לשלישי.

גם הרמזים שהוסיפו בסוף המשחק השני לכך שאוטו (הטייס הזקן) עדיין חי יחד עם שבוי יפני כמעט לא באו לידי ביטוי.

המשחק קצר, קצר מאוד אפילו יותר מ2 המשחקים שקדמו לו - ומי שששיחק בהם יודע שזה אומר הרבה.

לסיכום: קווסט מהנה ומצחיק מאוד אבל קצר ביותר. העלילה שלו בתור קווסט עצמאי נחמדה מאוד אבל קצת מאכזבת בתור סיום לסדרה.

אני מסכים עם SilentBob' date=' ה-Runaway הראשון סבל כל כך מ-pixel hunting שפשוט הפסקתי לשחק בו אחרי שעה (אולי זה משתפר בהמשך, ואולי בשני זה יותר טוב, לא יודע).

[/quote']

http://img17.imageshack.us/img17/1564/pixelhunting.png

המשחק מלא בדברים כאלו, אותי זה שפך מצחוק.

BANANA!

פורסם

THE LONGEST JOURNEY קווסט אדיר !

לגבי RUNAWAY, אני זוכר ששיחקתי בראשון אבל לא סיימתי בגלל בעיה עם אחד הדיסקים .

אולי עכשיו אני אשחק בכל הטרילוגיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים