עבור לתוכן

יש כנראה תקלה של רוחב פס בתשתית ADSL של בזק ברחובות (איזור חניה 3-4 ).

Featured Replies

פורסם

הגעתי היום הביתה, ישר העיפו אותי מהבית עם הילדה וכשחזרתי קילחתי אותה והשכבתי אותה לישון...ואז היה לי זמן לשחק במחשב התחלתי את infantry כרגיל ואני מקבל פינגים של 1000-900 :kopfpatsch: (רגיל זה230-260 )עשיתי speed test וקיבלתי משהו בסביבות ה250 kb :silly: לפתח תקווה עם פינג מעל 600 כרגע זה משהו כמו 1000.

לא יודע מה קרה חשבתי שכולם ב014 פתחו את הברז עד הסוף אז התקשרתי לשם. אחרי בדיקות מרובות קיבלתי כל מני סטטיסטיקות גרועות של 0.4/96 במקום 2.5/250 אז הוא העביר אותי לבזק (ספק התשתית). כנראה שנפלתי על מישהו חדש שם כי הוא פשוט ניסה לנפנף אותי אמר "האתר לא עובד כמו שצריך תתקשר ביום ראשון" אמרתי לו "זה המון זמן" אז הוא אמר "אבל יש לך עדיין אינטרנט" : pissed: . הוא אמר לי שהspeed test שעשיתי באתר של בזק הוא "בסדר" כי 0.39 זה בערך 300 ו זה הקצב ב KB שמתאים ל2.5Mb . על מי הוא בדיוק מנסה לעבוד.... טוב בנתיים כיביתי והדלקתי את המודם והקו קצת השתפר תראו 1000 מילישניות לפתח תקווה עם קצב של קרוב ל1M/100 . זה כאילו שעשו חבילה מיוחדת במיוחד בשבילי.

605528124.png

זה כאילו שניתקו את השכונה שלי מהאינטרנט וחיברו אותה חזרה דרך לוויין. הוא אמר שנתוני הקו מצוינים זה מתחבר ב2.5 עד כמה שהבנתי אבל אני לא בטוח שהבן אדם שדיברתי איתי יודע על מה הוא מדבר.

עדכון: הבעיה כנראה בכל השכונה שבשעות העומס המרכזיה לא עומדת בקצב. בדקתי אצל השכנים...

פורסם

איזה ציוד קצה יש לך, יכול להיות שפשוט מצב התשתי באמת לא משהו.

הנציג של בזק לפחות בדק לך את נתוני הקו?

פורסם
  • מחבר

בבוקר הכל הסתדר :nixweiss: . אולי האנשים שמתקינים את הNGN עושים בלגאן ברשת . אני מקווה שהבעיה לא תחזור הערב.

פורסם

שלום Niseg,

על פי התיאור נראה כתקלה בתשתית של בזק. במידה והתקלה ממשיכה יש לבדוק את התשתית.

על מנת לבצע זאת יש לשנות את שם המשתמש (בראוטר או בחייגן) ל1@1 ובסיסמה יש להשאיר את האופציה ריקה.

לאחר מכן יש להכנס לכתובת www.speedtest.bezeq.co.il או הכתובת http://147.235.246.92 ולראות את מהירות התשתית.

אם המהירות הגלישה אינה תקינה (על פי החבילה אליה אתה משוייך) יש לפנות לבזק.

במידה והמהירות תקינה, הפינג שאתה תקבל במשחק אמור להיות תקין, אבל עדיין יכולות להיות מספר סיבות לאיטיות כגון: עומס ברשת הביתית או אנשים שגולשים לך על הרשת (ראוטר ללא הצפנת הרשת) או לחילופין וירוס או רוגלה שחדרו לך לאחד המחשבים ברשת.

המשך גלישה מהנה

לוטם בזק בינלאומי

פורסם
  • מחבר

בדקתי אצל ההורים של אשתי שגרים גם באותו רחוב והבעיה גם אצלהם (אצלהם הפינג 1800+ לאתרים בארץ). אני כנראה אתקשר לבזק ואבקש מהם אולי להקדים את הטכנאי כי כנראה כל השכונה עם בעיות גלישה. הבעיה היא כנראה באיזור חניה 3/4 ברחובות . אני לא בטוח כמה אנשים מחוברים למרכזיה אבל כנראה שאני לא היחיד שסובל.

בכל מקרה אני אתקשר להוט מחר ואבדוק מה יש להם להציע כי אני לא מסכים לסבול מפינג של 600-800 לאתרים בארץ, זה פשוט בלתי נסבל.

פורסם

שלום Niseg,

על פי התיאור נראה כתקלה בתשתית של בזק. במידה והתקלה ממשיכה יש לבדוק את התשתית.

על מנת לבצע זאת יש לשנות את שם המשתמש (בראוטר או בחייגן) ל1@1 ובסיסמה יש להשאיר את האופציה ריקה.

לאחר מכן יש להכנס לכתובת www.speedtest.bezeq.co.il או הכתובת http://147.235.246.92 ולראות את מהירות התשתית.

אם המהירות הגלישה אינה תקינה (על פי החבילה אליה אתה משוייך) יש לפנות לבזק.

במידה והמהירות תקינה, הפינג שאתה תקבל במשחק אמור להיות תקין, אבל עדיין יכולות להיות מספר סיבות לאיטיות כגון: עומס ברשת הביתית או אנשים שגולשים לך על הרשת (ראוטר ללא הצפנת הרשת) או לחילופין וירוס או רוגלה שחדרו לך לאחד המחשבים ברשת.

המשך גלישה מהנה

לוטם בזק בינלאומי

קצת תיקונים לגברת מבזב"ל.

א. יכולה בקלות להיות פה בעיית ספק ולאו-דווקא תשתית, אבל תמיד כיף להעביר אחריות לא? :facepalm:

ב. השמתחברים ל1@1 אין צורך לשנות את הסיסמה (או להשאירה ריקה), אפשר גם להשאיר את שם-המשתמש ורק להחליף את סיומת הספק (014, IBarak וכ"ו) ל1 - דהיינו moshe@1 וכך לחסוך הרבה זמן אם מישהו שוכח את השם-משתמש\סיסמה.

ג. עדיף להשתמש ישירות בכתובת הIP של האתר ולא בכתובת ה"רגילה" (למנוע בעיות DNS), באתר לבחור ב"בדיקת מהירות" ובדף הבא ללחוץ על "test download file" ולבדוק את מהירות ההורדה.

ד. אם המהירות אינה תקינה - פנה לבזק.

ה. אם המהירות תקינה - מדובר בבעיית ספק בד"כ, למרות שאם אתה עובד עם נתב לא-מאובטח, זה עלול להגרם מזה.

ו. אם הפינג שלך נשאר גבוהה זה גם לא בהכרח בעייה אצל הספק אלא בעיה בשרת מרוחק (לא כולל שרתים בארץ בד"כ).

בהצלחה חביבי! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים