עבור לתוכן

כנראה משדרג לאינטרנט 8 מגה בבזק + בב"ל, אשמח לקצת עזרה מהמנוסים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

בשבוע הקרוב כנראה שנעבור בתשתית מהוט לבזק מ2.5 מגה ל-8 מגה.

והספק יהיה כנראה בזק בינלאומי. קיבלנו מחירים די טובים האמת ולכן החלטנו כן ללכת על המהירות הזאת.

בכל מקרה, למרות כל הטפיחות העצמיות על השכם של הנציגים שאיתם דיברתי שאמרו שבזק בינלאומי הם הספק הכי גדול וטוב בארץ ושהם לא חוסמים שום דבר ושאני אקבל את המהירות המקסימלית, אני רוצה לשאול אתכם כמה שאלות:

האם יש פה אנשים שיש להם את השילוב הזה (בזק + בב"ל) במהירות 8 מגה, ומה יש להם להגיד על הספק ועל התשתית, האם הם באמת מצליחים לספק את המהירות הזאת?

כי עד היום הייתי ב013 נטוויז'ן וקיבלתי מהם באמת את המקסימום ב2.5 מגה (בסביבות ה300-310 כמעט כל היום).

אני מפחד שעם מהירות גדולה יותר אני לא אקבל את המהירות המקסימלית ל8 מגה (בסביבות המגה בשנייה) מהספק או מהתשתית ואח"כ אני אתקע עם מחיר של 8 ומהירות של 5 או משהו כזה.

האם אפשר לבדוק מבעוד מועד אם אני אקבל את המהירות הזאת?

תודה לעוזרים...

פורסם

הספק בהחלט יכול לספק את המהירות הזאת בלי בעיות אם היא מספקת קווים של הרבה מעבר לזה..

התשתית זה כבר צריך הטכנאי של בזק לעשות לך בדיקה שהם עושים לכל אחד במצב הזה.

ברור שאפשר לבדוק מבעוד מועד את המהירות הזאת

אתה יכול לבקש להתנסות בחבילה הזאת לפני שאתה מתחייב אליה באופן קבוע וכל חברה שמכבדת את עצמה תאפשר לך את זה.

פורסם

לא ממש מדוייק מה שנאמר פה.

יש הבדל בין מסוגל לספק לבין באמת לספק.

אני איתם כבר דיי הרבה זמן, כרגע על 4 מגה, לרוב אני מוריד על 200+ (BITTORRENT) ובערך 300 מ-HTTP, אבל לא הרבה מעבר לזה, שזה לא ממש 4 מגה שחושבים על זה...

כמובן שבאתר שלהם זה 4 מגה... מאוד עוזר :)

אל תצפה לניסים, אני אהיה מופתע אם תקבל באמת את המהירות הזאת אלא אם כן זה איזה חבילת גיימר או עיסקית

פורסם

אני בבזק ובב''ל (5MEGA) ומבסוט, אין שום בעיות, מוריד מהביטורנט על 650 כמעט כל הזמן (אבל זה יש לי חשבון בTL אז זה לא חוכמה) מאתרים פתוחים על 400-500 תלוי במקורות, סך הכול מהירות מעולה לא מתלונן, למשל אתמול הורדתי קובץ של 700MB תוך 12 דקות בערך שזה מהיר מאוד.

פורסם

אני בבזק ובב''ל (5MEGA) ומבסוט, אין שום בעיות, מוריד מהביטורנט על 650 כמעט כל הזמן (אבל זה יש לי חשבון בTL אז זה לא חוכמה) מאתרים פתוחים על 400-500 תלוי במקורות, סך הכול מהירות מעולה לא מתלונן, למשל אתמול הורדתי קובץ של 700MB תוך 12 דקות בערך שזה מהיר מאוד.

מה זה חשבון ב- TL?

פורסם

טרקר פרטי, לא לדיון בפורומים פה.

פורסם

אלה אם הורדת על 1MBS לשניה היית מקבל ב12 דקות.

אם הורדת על 650MBS אז היית מקבל על:

0.65MBS*60s

=

39

700/39=18

בקיצור הורדת ב18 דקות במינימום אלה אם יש חריגות.

וTL זה TORRENT LEECH, מעבר לזה בפרטי.

ולפותח הת'ראד, תבדוק אם יש לך NGN באיזור, כי אם כן אתה יכול לקבל באותו מחיר 15MB.

פורסם

לי דווקא בזק בינלאומי עשו צרות.

זה התחיל בתקופה ארוכה של מהירות מאוד איטית בשיתוף הקבצים.

פניתי לכל הגורמים - הספק, התשתית. עשיתי כל מה שצריך. כל הבודקים עשו את כל הבדיקות שלהם ולא מצאו שום סיבה לאיטיות.

וכמובן שהכחישו חסימת שיתוף קבצים.

בסוף התקשרתי לחברה מתחרה ופתחתי חשבון ללא התחייבות (תמיד מעדיף לעשות בלי התחייבות. עדיף לשלם עוד 10 שקל בחודש ולהתנתק כשהם מתחילים לעשות צרות מאשר להתקע עם ספק שלא נותן מה שאמור לתת).

התחברתי דרכו, ופתאום נפתחה המהירות וקיבלתי באותם הקבצים שהיו תקועים שבועות עם מהירות של 5k/s את המהירויות הראויות של 100-150 k/s.

אז כמובן שהתקשרתי וביקשתי להתנתק מבזק בינלאומי. ענו לי בשירות לקוחות שקיבלו את בקשתי והחשבון נותק. שאלתי אותם אם זה סגור וגמור או שיש סיבה שאני אשלח גם פקס. אמרו לי שזה סגור.

אחרי חודשיים שמתי לב שהם עדיין מחייבים אותי. התקשרתי לתהות מה קרה והם הכחישו שאי פעם התקשרתי לבטל. סירבו להחזיר את הכסף של החודשיים האחרונים וטענו שבטח התקשרתי לחברה אחרת ולא לבזק בינלאומי (כאילו שאני עד כדי כך מפגר).

הפעם קיבלתי מספר אישור לניתוק, רשמתי אותו בצד יחד עם פרטי הבחורה שענתה לי בטלפון.

אל תאמין לנציגים שמתחייבים שהם לא חוסמים. אל תתחייב לכלום ותשלם את העוד 10 שקל לחודש. וכשתתנתק, תדאג לשמור רישום מדוייק של השיחות ותיעוד שלהם כולל מספר אישור לניתוק.

*לא רשמתי לאיזה חברה אני מחובר כעת כדי שיהיה ברור שאני לא כאן כדי לעשות פרסום לאף אחד.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם....

בינתיים אני די מרוצה מהשילוב של בזק + אורנג' 8 מגה...

מקבל מקסימום (לפעמים יותר לפעמים פחות) כל היום מפרמיום ראפידשייר.

בסוף החלטנו לנסות את אורנג' ל-3 חודשים (ספק 8 מגה + טלפון) בחינם...

גם האינטרנט (ספק) וגם הטלפון וגם השיחות בטלפון גם לקווי וגם לסלולרי הכל חינם.

כמה שזה נשמע מוזר ככה זה.

בינתיים מרוצים, ואפילו הופתעתי מהSMARTBOX של אורנג' לטובה.... הרבה יותר טוב מהEDIMAX שהיה לי לפני זה והרבה יותר חזק מבחינת טווח ויש בו גם מודם וגם ראוטר...

וקיבלנו גם טלפון אלחוטי חינם בקיצור בינתיים אני יכול רק לשבח אותם.

563253514.png

;)

פורסם

ronlut-כמה עולה לך תשתית בזק 8 מגה?

פורסם
  • מחבר

ronlut-כמה עולה לך תשתית בזק 8 מגה?

79 ש"ח תשתית + 25 ש"ח דמי מנוי. 104 ש"ח סה"כ בחודש לבזק.

(לא יודע עד כמה המחיר טוב, אבל זה אחרי התמקחות)

פורסם

וואו מחיר מדהים.

אני משלם כיום לHOT על 3M 80 שקל קיבינימט איתם.

מה זה אותם דמי מינוי?

אם יש לנו בבית נגיד היום טלפון של בזק אם במיקרה ואני יעשה אינטרט מהם אז אני יהיה צריך לשלם עוד משהו מלבד התשתית?

וכמה כסף אורנג' לקחו לך על זה.

פורסם

אחלה מחיר,מגניב ביותר

מחר אני משגע אותם,גם אני רוצה.

arsenal4ever-למי שיש קו טלפון בזק,משלם בערך 50 שח דמי מנוי,אתה יכול להמשיך

עם הקו של HOT,כי שם אתה לא משלם דמי מנוי,ולעשות קו בזק 25 שח דמי מנוי שהיה

לשימוש רק אינטרנט,או לעשות אורנג' 3 חודשים חינם כולל הכול.

פורסם
  • מחבר

וואו מחיר מדהים.

אני משלם כיום לHOT על 3M 80 שקל קיבינימט איתם.

מה זה אותם דמי מינוי?

אם יש לנו בבית נגיד היום טלפון של בזק אם במיקרה ואני יעשה אינטרט מהם אז אני יהיה צריך לשלם עוד משהו מלבד התשתית?

וכמה כסף אורנג' לקחו לך על זה.

אני לא ממש יודע מתי לוקחים דמי מנוי, אבל לפי מה שהבנתי זה בעצם דמי מנוי על הקו בשביל האינטרנט.

תתקשר אליהם ותשאל בקשר לקו שיש לכם, יכול להיות שאז הדמי מנוי קטנים או לא קיימים בכלל.

ואורנג' נתנו לנו את כל מה שכתבתי בחינם לנסות ל-3 חודשים. בלי התחייבות. הכל חינם, גם הספק, גם הציוד, גם ההתקנה, גם הטלפון, וגם השיחות בטלפון וגם לסלולרי!

בגלל שהם חדשים בעסק הם נותנים לאנשים לנסות לפי מה שאני מבין, ככה אם אנשים יהיו מרוצים הם ימשיכו איתם גם אח"כ גם בתשלום.

פורסם

ועל איזה תשלום דיברו איתך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים