עבור לתוכן

Razer Megalodon - שאלה

Featured Replies

פורסם

אוקי אז השאלה שלי היא כזאת:

האם יש אוזניות יותר טובות לגיימינג מהאוזניות האחרונות של רייזר (MEGALODON) חוץ מהG35?

והכי חשבו זה איפה אני יכול לקנות אותן בארץ?

תודה מראש לכל העוזרים

פורסם
  • מחבר

BUMP

פורסם

אין דבר כזה אוזניות גיימינג!

זו חארטה שיווקית שנועדה לדחוף מוצר בינוני(במקרה הטוב) במחיר פרימיום!

תחפש אוזניות סטריאו סטנדריות בתקציב שלך, יתנו איכות גבוהה יותר מכל "אוזניית גיימינג" באותו מחיר!

לילה טוב.

פורסם
  • מחבר

אוקי זה משהו שאני גם ככה יודע אבל העניין הוא שאני לא רוצה לבזבז כסף על כרטיס קול. מה הרעיון בלקנות אוזניות טובות אם יש לי כרטיס קול חרא (המובנה בלוח אם). גם הכרטיס קול שלי מוציא רעש סטטי כששום דבר לא פועל אז שומעים ממש חלש רעש.

אז חשבתי למה לא לקנות משהו כמו הMEGALODON כי המחיר גם ככה יוצא יותר זול מלקנות אוזניות טובות וכרטיס קול והביצועים למחיר כזה אני משער טובים.

פורסם

ואם תקנה אוזניות חרא ותחבר אותם לכרטיס קול חרא, יצא לך פשוט הרבה יותר חרא.

המחיר של האוזניות האלו מתחיל ב125 דולר, בארץ לא מצאתי חנות שמוכרת.

אני הייתי ממליץ לך לקנות סנהייזר HD555, אוזניות מאד מומלצות!

בEBAY אתה יכול למצוא אותם ב100 דולר, שזה כבר יותר משתלם מהRAZER!

יש לך גם את אלו ששווה לבדוק: http://cgi.ebay.com/NEW-Audio-Technica-ATH-AD700-Open-Dynamic-ATHAD700_W0QQitemZ110367066127QQcmdZViewItemQQptZDJ_Gear_Lighting?hash=item19b263c80f&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A15

פורסם
  • מחבר

הסנהייזר נראות אחלה אבל מה שאני גם צריך זה מיקרופון טוב כי שולחני זה פשוט חרא. אחרי הכל רוב הזמן האוזניות ישמשו למשחקים מאשר מוזיקה וסרטים.

פורסם

מנסיון אישי, מיקרופון שולחני עושה את העבודה בצורה מאד מספקת! יש לי SOUNDMAX SUPERBEAM שעולה גרושים ועושה עבודה מעולה!

אני בכל אופן לא הייתי מקריב אוזניות איכותיות עבור כאלה שיש להן מיקרופון מובנה!

יום טוב.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לא קצת מיקרופונים שולחניים אבל כשאתה משחק אז זה פשוט כל כך לא נוח כשנגיד אתה לרגע משנה תנוחה אז המיקרופון לא קולט כלום ואם אתה עושה אותו רגיש מידי אז לא רק שאפשר לשמוע את השכנים אלה גם כולם שומעים איך אני נושם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים