עבור לתוכן

כרטיס רשת נדפק...

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

זה טיפה ארוך, אשמח מאוד לקבל עזרה.

בזמן האחרון הרגשתי איטיות כבדה בגלישה באינטרנט, במקום לגלוש על 1.5 (בערך 189KB), גלשתי על 20-50KB במקרה הטוב.

הזמנתי טכנאי של בזק, הוא התחבר עם המחשב הנייד שלו בעזרת כבל רשת לנתב וגלש על מהירות מקסימלית. הוא אמר שהבעיה היא במחשב שלי ולא משהו אצלם.

הבנתי שאם כך, המחשב השני שלי שמחובר ברשת אמור לגלוש טוב, בדקתי מהירות גלישה ובאמת הוא גם מוריד על המקסימום.

אחרי שהטכנאי הלך,

חזרתי למחשב שלי שמחובר בכבל רשת, בדקתי ספיי, וירוסים, תהליכים מוזרים שרצים ולא נמצא משהו שונה.

עלה לי רעיון לבודד את הבעיה ולקחת את המתאם האלחוטי של בזק (שנמצא במחשב השני שלי) ולחבר אותו ל USB ולגלוש במחשב הבעייתי בעזרת המתאם ולא הנתב.

ניתקתי את הכבל רשת של הנתב מהמחשב, לקחתי את המתאם מהמחשב השני וחיברתי ל USB.

ביצעתי בדיקת מהירות והגלישה על המקסימום, מה שאומר שהבעיה כנראה אצלי במחשב וככל הנראה בכרטיס רשת שנדפק.

יש לכם רעיון אחר לבדוק? האם לקנות כרטיס רשת חדש? הכרטיס רשת שלי כרגע הוא מהלוח אם.. מה אני אמור לעשות עכשיו?

תודה

פורסם

החלפה של כ.רשת יכולה לפתור את הסוגיה האם הבעיה שם או לא בעלות נמוכה - כרטיס כזה עולה באיזור ה 30-50שח הרגילים או של אינטל יכול להגיע עד 100שח

יתכן שזאת רק בעיה בדרייבר של הכ.רשת ולכן שווה לך לבדוק מי היצרן של הכרטיס\צ'יפסט של הכרטיס ותוריד מהאתר יצרן את הדיירבר המעודכן שלו

פורסם
  • מחבר

הכרטיס הוא מובנה בלוח אם (Asus P4S800D).

לא נראה לי הגיוני שדרייבר יכול לגרום לכזה דבר פתאום, כי בסה"כ המון זמן המהירות הייתה תקינה.

אני אנסה לעדכן דרייבר בכל מקרה

פורסם

נסה לאפס את ה-WINSPCK

תריץ הפקודה:

netsh winsock reset

כל טוב,

גבריאל

פורסם

'^ מחזק, עושה פלאים.

פורסם
  • מחבר

נסה לאפס את ה-WINSPCK

תריץ הפקודה:

netsh winsock reset

כל טוב,

גבריאל

מה הפקודה עושה?

פורסם
  • מחבר

אשמח להסבר מה זה winsocket, תודה

פורסם

בגדול זה ה networking API של מערכת הפעלה Windows.

תקרא פה קודם כל ואם יש לך שאלות ספציפיות אתה מוזמן לעלות אותן בדיון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים