עבור לתוכן

שאלה לגבי DELL 2209WA ונקסטופ.

Featured Replies

פורסם

מכיוון שה vx922 שלי החליט לשבוק חיים עכשיו כשהוא כבר חודשיים אחרי תום האחריות הגיע זמן למסך חדש (החלופי שלי הוא LG מסכן).

באתר של נקסטופ הם מוכרים את המסך הנ"ל ב 1549 ש"ח עם משלוח חינם. כשהמלאי מגיע אליהם רק ב-5 לאפריל, אין לי בעיה להמתין עד אז אבל אני לא ממש מכיר אותם.

אני יודע שאנשים קנו פה מהם בעבר ואשמח לחוות דע לגבי אמינות וכדומה...

כמו כן אין לי זמן כיום לנסוע לירושלים על מנת לבדוק את המסך מבחינת פיקסלים מתים ואאלץ להסתמך על משלוח, האם זה כדאי? לא ראיתי אצליהם באתר מישהו יודע מה המדיניות שלהם לגבי פיקסלים מתים?

תודה מראש..

פורסם

קניתי משם את ה2407 שלי במאי 08, משלוח מהיר מאוד, מחיר מעולה עם התחייבות לפיקסל שרוף בשבוע הראשון (החנות היחידה שהסכימה), עד עכשיו עומד איתן על השולחן שלי בלי בעיות . השירות שלהם אמין ולעניין, ממליץ לטובה :xyxthumbs:

פורסם

ה-5 לאפריל עוד רחוק, וזה לפני דחיות... אני במקומך הייתי מחכה, לך תדע מה יקרה בשבועיים הקרובים..

אולי המחיר אפילו ירד עד אז.

פורסם

התקשרתי אליהם היום אמרו שחייבים לעשות הזמנה עוד היום

אחריות שבוע לפיקסל ראשון

פורסם

נדמה לי שבIQPC המחיר דומה.תבדוק אם יש להם במלאי.לא הייתי מזמין משהו שאולי יגיע עוד שבועיים כמה שלא יגידו לי שחייבים להזמין היום :xyxthumbs:

פורסם

התקשרתי אליהם היום אמרו שחייבים לעשות הזמנה עוד היום

LOL ברור לך שזאת סתם שיטת שיווק..

וזה אפילו קצת מטריד, כי אם הוא אומר את זה ברצינות זה אומר שהם מזמינים רק לפי כמות ההזמנות שתהיה להם מראש - ואם לא יהיו הרבה כאלה סיכוי סביר שזה ידחה עוד ועוד בתירוצים שונים ומשונים..

פורסם

אבל קשה להתווכח עם המחיר

פורסם

אכן זוהי שיטת שיווק.

נקסטופ הם אכן יבואנים מקביליים.

אני קניתי אצלם מסך לפני יותר משנתיים. בתקופת האחריות הייתי צרך להחליף את הרגלית, והם החליפו לי על המקום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים