עבור לתוכן

LG RENUAR - מכירים? מה דעתכם אל מול האייפון?

Featured Replies

פורסם

אהלן.

מתלבט אם לקנות אייפון. אני צריך מכשיר כף יד עם יומן טוב ועם GPS ו-WIFI עם אפשרות נורמלית לגלישה באינטרנט. האמת ... לא מצאתי עד היום מחשב כף יד שתומך במה שאני צריך והוא לא סמארט פון.... למישהי יש רעיון?

מה דעתכם על ה-LG רנואר שהמליצו עליו כל כך הרבה היום בידיעות אחרונות?

• תגובות 45
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כמעט כל HTC של השנה האחרונה יעשה את זה ויותר.

פורסם

ההתרשמות שלי ממנו לא טובה אני לא הייתי ממליץ

פורסם
  • מחבר

יכול לפרט?

פורסם

כרגע לאף טלפון אין דפדפן שמתקרב לספארי באייפון..

והוא עונה על כל הדרישות שלך, בלי היותו סמארט פון ;)

פורסם
  • מחבר

תודה. גם לא -LG לדעתך? התגובות לגביו די חיוביות ממה שקראתי.

פורסם

ומה הוא יעשה עם WIMAX?

זה מכשיר בלעדי לרוסיה ששם החברה מפעילה/תפעיל WIMAX במוסקבה וסנטפטגבורג.

פורסם

לא יודע לפני שקניתי את המכשיר שלי המליצו לי לחכות לזה אבל ידעתי שזה יקח יותר זמן (קניתי את שלי לפני חודשיים).

פורסם

טוב שגם לא אמרו לך לחכות לUSB אלחוטי...

מה הטעם לחכות לטכנולוגיה שבכלל לא ידע מתי תיכנס לשימוש בארץ?

יש וויכוח בין משרד התקשורת וחברת מירס (אם אני לא טועה היא זו שקיבלה אישור להריץ ניסוי של WIMAX) או משהו כזה שתוקע את כל העסק...

פורסם

סה"כ אמרתי על הפלאפון הזה...אני עדיין בראש על HD או על האייפון.

פורסם

אני דווקא איתך , טוב שלא חיכית....

הHD ממש טוב אבל עד שלא יצליחו לחקות באופן טוב ואיכותי את המולטיטאץ' של אפל ,כל שאר המכשירים האלה נחותים (רק מבחינת המסך)

בשאר הפרמטרים , הHD לוקח בכולם.

פורסם

אנא הכר את ה HTC G1, שבעזרת פריצה הצליחו להשתמש באפשרות המולטי-טאץ' המובנית בו (פורסם פה בפורום, לך כמה עמודים אחורה..)

פורסם

אם יש דבר אחד שמבאס אותי זה כמובן המולטי טאץ' אבל לא ברמה שאני אגיד "אוי חבל שאין לי אייפון", בשביל האפשרות הזו אני יכול לקנות אייפוד ב 1000 שקל...יש כבר את הדיון על האייפון וכו' ככה שסתם חבל לזרוק פה שטויות פותח התראד יכול לקרוא שם ולברר אני בטוח שיש שם תשובות שכתובות הרבה פעמים מאשר לכתוב אותם סתם פה ;)

אבל בכל מקרה, אחרי שקצת שיחקתי עם האייפון וה HD, אהבתי מאוד את השימוש ב GPS של ה HD, הממשק שלו קליל ונוח, אמנם לא מהיר כמו אייפון (אולי בגלל מערכת ההפעלה WM6.1?), זמן סוללה גדול יותר משל האייפון, מצלמה 5MP (חסר פלאש לצערי, ובלילה האיכויות לא ממש טובות, אבל היי קניתי פלאפון לא מצלמה, ביום התמונות מעולות, אני אעלה לכאן הדגמות אם תרצה), 8 גיגה שבאים איתו יחד עם אפשרות להרחיב עד 32 GB,

התקנות קלילות של ערכות נושא אם בא לך קצת שינוי, המוןןןן משחקים ל WM (וינדוס מובייל), מסך יותר גדול מהאייפון למרות ששניהם אותו הגודל, (רזולוציה 800*480) ועוד קצת דברים שברגע שאני אזכר אני ארשום עוד אם תרצה..

:)

אגב יש אפשרות ל resco explorer שזה דפדפן מעולה לפלאפון הנ"ל, אני אישית עוד לא ניסיתי אבל אני אנסה בקרוב.

פורסם

אנא הכר את ה HTC G1, שבעזרת פריצה הצליחו להשתמש באפשרות המולטי-טאץ' המובנית בו (פורסם פה בפורום, לך כמה עמודים אחורה..)

זה טוב ויפה , לרגע לא טענתי שהמולטי טאץ' של אפל הוא מושלם והיחיד שטוב אבל עצם העובדה שצריך לפרוץ משהו כדי לקבל אותו זה כבר נק' נגד ולדעת רבים הוא עדיין לא "זורם" כמו זה של אפל.

זה הרי ברור שלא ייקח עוד הרבה זמן עד שגם בסוגיה הזאת לא תהיה תחרות ולכל חברה יהיה פתרון מתחרה.

עוד נק' חשובה שעלתה מהכנס בברצלונה היא הנטישה של HTC מWM (לפחות עד שתצא גירסה 7) ומעבר לסימביאן גירסה 5.

מבלי להיכנס לשטויות של מערכת פתוחה או לא , זה יהיה צעד שיקפיץ את HTC לקידמת הבמה וזה רק מבשר טובות לכל אוהבי הנוקיה והסימביאן.

אם לHTC היה ייבוא מסודר בארץ והמחיר שלהם לא היה בשמיים (ולא הייתי מקבל עכשיו N85 במחיר אפסי) סבירות גבוהה מאוד שהייתי רוכש מכשיר מבית HTC.

הם הפכו מאלטרנטיבה לנוקיה וSE לאופציה ראשונה שיש לשקול בקניית מכשיר חדש ורק אז נוקיה וSE....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים