פורסם 2009 בינואר 1916 שנים שלום ותודה על הקריאה.מהי מהירות סיבוב שמאוורר 120 mm אמור להסתובב (RPM) ?מצטער על ה double post. זה היה בטעות.תודה מראש על העזרה.
פורסם 2009 בינואר 1916 שנים אין מהירות קבועה..כך מאוורר והנתונים שלו..הם מתחילים מ500-800RPM והם מגיעים גם ל2000-3000RPM+..לגבי התרד הזה..זה סתם טעות או שאתה רוצה לדעת על מאווררים 80מ"מ ?http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=388410.0בכל מקרה גם במאווררי 80מ"מ זה לא קובע..יש סיבה לשאלה שלך ?
פורסם 2009 בינואר 1916 שנים מחבר הת'רד הראשון היה טעות.פשוט שיחקתי עם ה Speedfan וכל פעם שאני מדליק את המחשב את המאוורר לא עובד בהתחלה ורק מתחיל לעבוד אחר כך או אחרי שאני עושה ריסטרט, חשוב להזכיר שהחזרתי את ההגדרות של Speedfan וגם החזרתי את ההגדרות בביוס ל Auto.המאוורר עובד על 600-800 בערך כשאני מצליח להפעיל אותו ושכחתי על איזה מהירות הוא אמור לעבוד...
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים תסיר את SPEEDFAN ותראה אם יש שינוי..כמו כן המאוורר מחובר ב3 פינים ללוח אם והוא בעל כבל RPM ?
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים או קי..אז תסיר את SPEEDFAN (או שתגדיר שהיא לא תעלה בSTARTUP)..ותגדיר בביוס למצב מקסימלי..תראה מה השינוי..
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים כנס לביוס ותראה איזה אפשרויות יש לך בדרך כלל זה מדורג כSILNET וPREFORMENCE זה הכי גבוה..
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים מחבר להוציא ? מה זאת אומרת להוציא את ה 3 פינים ? המאוורר מתחבר ל 3 פינים האלה... אחרת איך הוא יעבוד ? או שאני פשוט לא מבין למה אתה מתכוון...בכל מקרה חיפשתי בביוס ולא מצאתי הגדרה למהירות סיבוב של המאוורר.כששמתי ב Speedfan את המאוורר על המקסימום אז הוא הסתובב לי על 1100-1200, עכשיו כשהסרתי אותו הוא מסתובב לי על 600-700 ככה...להשאיר את זה ככה ? או פשוט להתקין מחדש Speedfan ולשים אותו על המקסימום ולשים remember it. ?
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים הוא התכוון לזה שתחבר את המאוורר בעזרת מתאם ישר לספק כוח..על כל מקרה איזה לוח אם יש לך?
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים מחבר יש לי לוח אם של Gigabyte עם chipset של Nvidia מדגם GA-M56S-S3.ואני אנסה את מה שאמרת.
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים הוא התכוון לזה שתחבר את המאוורר בעזרת מתאם ישר לספק כוח.. על כל מקרה איזה לוח אם יש לך? זה מה שטאוטאו הסביר לי...אם תחבר אותו במולוקס ישר לספק הוא יעבוד על MAX RPM ואם אינך משתמש בתוכנות כגון SPEED FAN כדי לדעת כמה RPM של המאוורר (אני אישית לא רואה בזה משהו נחוץ) אז תחבר למולוקס ואל תסתבך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.