פורסם 2009 בינואר 1116 שנים היי!תודה לכל מי שיעזורר לי...אני כבר שבוע לא מצליח להכנס לאייסי, לפעמים הוא נכנס והוא מראה לי שאף אחד לא מוחבר ואחרי שנייה יוצא,לפעמים הוא מתחבר ואני שולח הודעות והוא כותב לי "שליחת ההודעה נכשלה"אותו דבר במסן, משחקי אונליין לא מתחברים לי.בבקשה אל תגידו לי "בדוק פייר וול" תגידו לי מה זה ואיך אני מסדר את זה בדיוק!תודה ענקיתתתתתתתתתת לכל העוזרים!
פורסם 2009 בינואר 1216 שנים תעיף את סימני הקריאה מהכותרת של הדיון, אנחנו לא בגן חובה פה.תסביר את אופן החיבור שלך לאינטרנט ואיזה תוכנות אבטחה מותקנות לך על המחשב.
פורסם 2009 בינואר 1216 שנים מחבר אוקיי =/ומה הכוונה להסביר את אופן החיבור?יש לי ראוטר אלחוטי, אני מחובר עם כרטיס רשת אלחוטי וזהו... כיביתי והדלקתי אותו 20 פעם וזה לא הולך...יש לי אנטיוירוס נורטון 11, ופיירוול וזהו... לא התקנתי שומדבר חדש לאחרונה...תודה!
פורסם 2009 בינואר 1316 שנים איזה פיירוול?ניסית לכבות את האנטיוירוס? (יש לו אפשרות של הפסקת שירות מדודה בזמן)
פורסם 2009 בינואר 1316 שנים מחבר ניסיתי הרגע, עדיין לא מתחבר לי..ויש לי חומת אש רגילה דרך הלוח בקרה שם...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.