עבור לתוכן

שידרוג המחשב למטרת gaming תקציב 1500 (גמיש)

Featured Replies

פורסם

חברה חפרתי פה הרבה :kopfpatsch:

אז קצת סבלנות- אם אתם באמת רוצים לעזור ממולץ שתקראו את כל מה שרשמתי כדי שתבינו איפה אני נמצא ומה אני צריך

תודה!

אז ככה חבר'ה בזמן האחרון יש אחלה משחקים בשוק והחלטתי לשדרג את המחשב בצורה שבה הוא יתפקד בעיקר למשחקים(המטרה העיקרית) דוגמא: GTA IV Crysis fary cry2 ובין היתר לסרטים וכו'

המחשב נמצא אצלי משו כמו שנתיים + ובזמנו הוא היה נחשב למחשב מצויין שקניתי אותו אבל בזמן האחרון משום מה הוא עושה בעיות למשל במשחק החדש של הניד פור ספיד אנדרקובר הוא מעלה לי אותו עם קווים שחורים ולא רואים תמכוניות עד שהמשחק נתיקע.... אני לא יודע אם זה תוצאה של חימום יתר אין לי מושג.. עוד בעיה הייתה שלפעמים הייתי מעלה משחקים כמו הנסיך הפרסי וקרייסיס שהיו עובדים מצויין ולאחר תקופה מסויימת התחילו לעשות בעיות(כמו הבעיה שהייתה לי בניד פור ספיד אנדרקובר) אז חשבתי שזה בעיה של עידכון והורדתי דרייבירים חדשים וזה לא עזר לפעמים המשחק ניתקע ובאופן אוטומטי היה ריסטרט למחשב.....

בקיצור אני סובל הרבה זמן מהבעיות האלה ולא מסוגל לשחק בשום משחק אפילו בפשוטים שבהם- קאונטר סטרייק ברשת(שלכרטיס כמו שלי ולמערכת כמו שלי לא צריכה להיות בעיה להריץ אותו)

בקיצור אני פונה אליכם בבקשת ייעוץ לשידרוג המחשב....

המערכת/המפרט הקיים:

מעבד- intel core 2 duo e6300

לוח אם- GA965PS3 Gigabyte

3 ג'יגה זיכרון ddr2 800hz kingston

הכרטיס מסך: shapphire ati x1900gt ddr2 256mb

דיסק קשיח: 160 g.b sata2

מארז ACHILLES BLACK GAMERS MIDI ATX 400W-24PIN

* אני לא יודע מה כדאי/ צריך לשדרג... לאחרונה שידרגתי את הזיכרון שלי מ 1 ג'יגה זיכרון(512X2) ל 3 ג'יגה זיכרון(1024X2) + הזיכרון הקיים לכן על זיכרון אין מה לחשוב בכלל

מה שכן לדעתי יש לשדרג את הכרטיס מסך ולכן יש לשדרג גם את הספק כוח וחשבתי אולי לשדרג גם את תפקוד המחשב בקטע של קירור כי נראה לי שלא יזיק....

בקיצור אני צריך את העזרה שלכם בקשר למה(איזה רכיבים) שחשוב וצריך לשדרג במערכת הזאת על מנת להפיק מקסימום תועלת ממשחקים....

לגבי תקציב אני לא סגור כל כך בגלל שאני לא יודע מה בדיוק צריך לשדרג ובהתאם לכך התקציב ישתנה...

לצורך העיניין אם אנחנו מדברים על שידרוג של כרטיס מסך+מאווררים+ספק כוח אני מוכן להשקיע עד 1200 ש"ח

*** התקציב הנ"ל הוא רק בקשר של השידרוג הנ"ל אם ימליצו לי פה כמה מחברי הפורום שלצורך הדרישה שלי למשחקים יש לשדרג לדוגמא גם את המעבד/לוח אם אז אני יערוך את ההודעה ויוסיף תקציב בהתאם.

תודה לעוזרים.... :xyxthumbs:

פורסם

מה שאני מייעץ לך, זה לעזוב בינתיים את השידרוג.

זה ברור שלמחשב הנוכחי שלך יש בעיה כלשהי וצריך לפתור אותה. לי זאת נראת כמו בעיה בכרטיס המסך או/ו במידה והיא התחילה אחרי שהכנסת את הזיכרונות החדשים הם יכולים להיות הבעיה, כנ"ל לגבי חום.

תפנה לפורום "תמיכה טכנית לתקלות חומרה", אולי הבעיה תיפתר שם, במידה ולא רק אז נראה מה נעשה.

בכלליות, אם אתה רוצה לשדרג את המחשב, לא הייתי ממליץ לקנות כרטיס מסך/ספק כח וכדומה לחדשים, משום שהמעבד שלך כיום הוא לא הכי טוב, לכן במידה והבעיה כן תיפתר אתה יכול לעשות לו אוברקלוק או להחליף את המערכת.

פורסם
  • מחבר

תודה ואני יקח תהמלצה שלך ...

בכל מקרה בשביל רקע כללי בעיקרון בזמן האחרון אני חשבתי על שדרוג ולא כפיתרון לבעיה שלי אלא להפוך את המערכת לטובה יותר.....

לפי ההתרשמות שלך מהמערכת ומהמפרט איזה רכיבים יש לשדרג? והשידרוג לפי הדרישות שלי (עפ"י המשחקים שהזכרתי זו צריכה להיות מערכת חזקה) לדעתך באיזה טווח מחירים ינוע ?(אני יודע שלכל אחד יש תתקציב שלו אבל בעיקרון לפי הרכיבים שיש לשדרג מהו הטווח שעליו אנחנו מדבריםכדי שאני יידע איזה סכום לחשוב אם להשקיע )

תודה ויום טוב שיהיה לך!

פורסם

במקרה המינימלי, לוח האם שלך כנראה תומך בכפולי הליבה של היום (מציע לך לבדוק ליתר ביטחון), במידה וכן ניתן להחליף למעבד E5200, את הזיכרונות תשאיר, כרטיס מסך ניתן לקחת HD4870/9800GT תלוי עד כמה קיצוני אתה בתחום הגיימינג, וספק כח חדש מומלץ כמו סיסוניק 400/קורסאייר 450VX לדוגמא- ככה שסה"כ במקרה הזול ביותר זה יעלה לך בסביבות ה 1400-1500 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

שמח מאוד על התגובה המהירה שלך ... עזרת לי מאוד בכך שנתת לי רקע כללי לדעת איפה אני עומד....

בעיקרון אני לא מושבע של משחקים אבל רוב הזמן שלי במחשב הוא משחקים והמטרה שלי היא להינות מהחוויה של המשחק שאני אומר חוויה אני מתכוון לאיכות של המשחק אני נוהג לשחק במשחקים כבדים שדורשים ביצועים גבוהים ולשם כך אני צריך כרטיס מסך חזק שיתמוך הבאותם משחקים ויאפשר לי לשחק אותם ברזולוציה הגבוה ביותר,עם תנאי תאורה ותגובה של המשחק בצורה המקסימלית ביותר ללא תקיעות,מריחות על המסך,ריסטרטים משחק שרץ/נטען/עולה לאט וכו'...

לגבי לוח האם אני לא יודע איך לבדוק אם הוא תומך בסדרת המעבדים שאתה ציינת בכל אופן בדקתי על האריזה שלו ורשום :

support intel core 2duo processor

מה שאומר שאכן הוא תומך.. ואם לא שמת לב המעבד שלי גם הוא מסדרת הליבה הכפולה אך הסידרה שאתה ציינת טובה יותר לכן אני לא יודע כיצד לבדוק ואני ישמח אם תוכל לבדוק אתה או להסביר/להפנות אותי למקום בו אני יוכל לבדוק....

פורסם

תנסה לשאול פה- http://hwzone.co.il/community/index.php?board=19.0

כמו כן תנסה לברר מה הבעיה, כי בלי לברר מה היא יהיה די מסוכן לשדרג (שכן לא יודעים איזה חלק יוצר את הבעיה).

פורסם

אלא אם ממילא ויתרת על השדרוג בינתיים - עדכן תקציב בכותרת + שימושים/העדפות בפוסט הראשון לפי חוקי הפורום - אחרת הדיון ינעל!

להסברים ודוגמאות גש לקרוא כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים