עבור לתוכן

כרטיס AGP שיחזיק שני מסכים.

Featured Replies

פורסם

שלום חברים.אני מעוניין בכרטיס AGPx8 שיכול להחזיק שני מסכים בו זמנית ברזלוציות גבוהות (אחד של 24",והשני 20" רחב).

חשוב לי שהכרטיס יהיה שקט כי יש לי מחשב שקט מאד (מותג ישן של DELL).

השימושים הם אינטרנט,טקסט,ואולי קצת סרטים.הכרטיס אינו מיועד למשחקים.

ב TMS המליצו לי על Sapphire HD 3650 512MB DDR2 AGPX8.

ביד שניה ראיתי ATI 9600 PRO.אני לא יודע אם גם הוא תומך ברזולוציות שציינתי (עבור שני מסכים ביחד,כאמור).

שני הכרטיסים הם בעלי קירור אקטיבי,ואני לא ממש יודע עד כמה הם מרעישים.מכיון שהם של ATI,דומני שאי אפשר לשים להם קירור חליפי כדוגמת

VF700 של זלמן.קירור של accelero לא מתאים כי הוא גדול מדי למחשב שלי.

אשמח לשמוע את דעתכם (גם בקשר לכל כרטיס אחר שעונה על הדרישות שציינתי).

פורסם

אוקיי, מה התקציב המקסימאלי שלך?

+

מפרט המערכת

פורסם
  • מחבר

אוקיי, מה התקציב המקסימאלי שלך?

+

מפרט המערכת

התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח,אלא אם אפשר למצוא משהו ממש טוב (כלומר שקט מאד וגם תומך במה שכתבתי) בקצת יותר,ועדיף משומש בכמה שיותר זול...

המפרט שלי הוא פנטיום 4 2.4GH, זיכרון 1.5GB RAM סוקט 478,לוח אם אינטל,כ.מסך אונבורד, מעבד פרסקוט HT,כונן קשיח 120GB,זהו בערך....

ואם אפשר להוסיף עוד שאלה,האם כל כרטיס מסידרה 7600 או 7300 של נבידיה יתמוך ברזולוציות שתיארתי בו-זמנית? כי אפשר (אולי) להשיג יד שניה,אבל את המסכים עדיין אין לי....אז אני צריך לדעת מראש.

פורסם

סדרת ה7 של NVIDIA תתמוך..תראה אם יש לך אפשרות הלשיג 7600GT מיד שנייה..

בכל מקרה ה3650 שהציעו לך גם בחירה לא רעה בכלל..

פורסם
  • מחבר

סדרת ה7 של NVIDIA תתמוך..תראה אם יש לך אפשרות הלשיג 7600GT מיד שנייה..

בכל מקרה ה3650 שהציעו לך גם בחירה לא רעה בכלל..

ומה לגבי הקירור? האם הקירור הג'נרי שבא עם הכרטיסים האלו (סידרה 7 של מבידיה או ה 3650),לא מרעיש מדי? האם יש לקירור הזה חלופות?

פורסם

אז תחפש כרטיס עם קירור פסיבי (= ללא מאוורר).

פורסם
  • מחבר

אז תחפש כרטיס עם קירור פסיבי (= ללא מאוורר).

אם היית קורא מהתחלה היית רואה שזה מה שאני מחפש! או כרטיס עם קירור אקטיבי שלא מרעיש כל-כך.הדגשתי שזה דבר חשוב מאד עבורי. מכיוון שקשה מאד למצוא כרטיס AGP טוב עם קירור פאסיבי,אני שואל על מידת הרעש בכרטיסים ששאלתי עליהם,ומנסה לברר על כרטיסים אחרים או על קירור חלופי.שאלתי במיוחד בפורום הזה,כי כאן אני יכול לקבל תשובה ממי שמתמצא בכרטיסים כאלו.

פורסם

אני לא חושב שהקירור ב3650 או ה7600 מרעיש יתר על המידה..אבל זה כבר תלוי בך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים