פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים בהמשך לדיון הזה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=368089.0אחרי שפתרתי את הבעיה, ניסיתי להעלות את הwindows xp שוב אבל זה לא עבד, אני מקבל bsod מהיר מאוד שאני אפילו לא מצליח לצלם מה כתוב, והמחשב מרסט.ניסיתי גם בsafe mode וload recent optimized settings גם - כלום.[בנתיים אני כותב מlive cd של אובונטו, אחח איזה מזל שיש לי אחד כזה וחיבור ללא חייגן]אפשר לסדר את הבעיה מבלי לפרמט את הwindows?
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים תלחץ F8 מיד כשהבוט לואדר טוען את הWINDOWS, תבחר באפשרות של אי עשיית RESTART אוטומטי במקרה של BSOD (אנילא זוכר איך זה מופיע בMENU) ותעלה תצלום.
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים מחבר אוקיי.. תודה רבה עשיתי את זה, לצלם עוד לא צלמתי כי המצלמה בהטענה אבל, כתבתי את החלק החשוב על דף חיפשתי בגוגל והבנתי שזאת בעיה מאוד נפוצה "Unmountable boot volume", בעיה בקובץ boot.ini. אני אשמח אם יסבירו לי על דרך לסדר את זה דרך הLIVE CD של UBUNTU. הנה התמונה: [גם מגוגל]
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים תכניס את הדיסק התקנה של הווינדוס לכונןכשתשאל אם להתקין או לתקן תלחץ R ותכנס למסוף רפייר.תבצעchkdsk c: /pתפעיל מחדש את המחשב
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים מחבר כאשר פרסמתי את ההודעה הקודמת, מצאתי את הפתרון הזה באתר הזה: http://unmountablebootvolume.windowsreinstall.com/ ועדיין לא הספקתי לכתוב שפתרתי את הבעיה ותודה לכולם. [שמציג עוד כמה פתרונות לבעיה זו] ואכן הכל עלה כמו שצריך, וברוב טפשותי עשיתי טעות עם הרזולוציות של שני המסכים ועכשיו אני לא מצליח לראות כלום, (כן אני צוחק על עצמי ). בכל מקרה אני עכשיו כותב דרך Safe mode with networking יש איזה דרך להגדיר את הרזולציות של הnormal mode? כי בsafe mode הן מוגדרות בסדר גמור.
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים תוסיף /BASEVIDEO boot.ini לשורה של מערכת ההפעלהלמשל:multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect /basevideo
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים מחבר עכשיו אני רואה הכל ב640X480 ב4 ביט של צבע ואני לא יכול לשנות את זה... אבל היי! זה עדיף על כלום S:
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים תסיר את הכרטיס מסך ממנהל ההתקנים יחד עם הדרייבר ותפעיל מחדש את המחשב.אחרי זה תוכל להתקין את הדרייבר ולקבוע רזולוציה שהמסך שלך יכול להציג.
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים מחבר בדיוק השניה גמרתי לעשות את זה ובאתי לבדוק מה כתבו לי, טלפתיה, הכל בזכות אורן זריף. בכל מקרה, תודה רבה לכולם בשני האשכולות המחשב שלי חזר לפעול לגמרי בזכותכם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.