פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים כרגיל משעמם ואין מה לעשות..אז סתם משחק the witcher ושותה אקסלים כמו מטורף יש לי הרגשה כאילו שאני מסוגל כל היום D: נ.ב
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים the witcher הזה כזה משחק טוב? שמעתי עליו דברים מעולים, אבל אני בכללי לא חסיד גדול של משחקי תפקידים. כדאי לי לנסות?
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים Cooler master Oh hi, i upgraded your picture ולגביי- משרטט תכנונים סופיים של כמה דברים שאני הולך לבנות בסוכות. תמונות....... בסוכות ;D
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים מחבר the witcher הזה כזה משחק טוב? שמעתי עליו דברים מעולים, אבל אני בכללי לא חסיד גדול של משחקי תפקידים. כדאי לי לנסות? דיי מסובך האמת בכללי משחק סבבה, קצת כבד וזמני טעינה מעצבנים אבל סבבה הייתי מציע לך לשחק oblivion או משו נ.ב scorn אתה סוס D:
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים אני החלטתי לשמור מצווה...ולעזור לאנשים לעשות היום OC רצחני למעבד וווהוו!
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים איך אתה משחק the witcher, רק לראות איך השחקן מחזיק את החרב (הכניס אותי ל WTF רציני) גרם לי למחוק את המשחק...
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים im eating pigs whil sitim near the window and listening to music *joke* בוא נגיד ככה לא ברור בכלל, מה זה "I'm eating pigs whil sitim" אתה בטח מתכוון לPork, את שתי המילות האחרונות בציטוט בכלל לא הבנתי.
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים הוא התכוון שהוא יושב ליד החלק ושומע מוזיקה..בכל אופן אני מבלה אותם בצפיה של הפרקים האחרונים של היחידה/גיבורים/האוס ובאכילה מרובה
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים צם ובמחשב? איזה מן צבוע אתה? אני צם רק כדי לבדוק איך זה ולא מסיבות דתיות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.