עבור לתוכן

יש לי ספק מדגם jtc p-4 500w atx 12v dr b500e צריך המלצה לספק חדש תקציב 400

Featured Replies

פורסם

הוא יריץ את המערכת שיש לי מפרט בצד + כרטיס מסך HD4870 512 MB במקום מה שיש במפרט עכשיו?

פורסם

אני אישית אפילו לא היתי מנסה

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לפחות להגיד למה ולא סתם להגיד?

פורסם

אתה רציני? באמת לא הבנת?

יש לך ספק סופר דופר ג'נרי ואתה רוצה שהוא יחזיק לך (בצורה טובה ובטוחה) מערכת כבדה עם כ.מסך שצורך המון, שני כוננים קשיחים וכונן אופטי אחד?

פורסם
  • מחבר

כן בכול זאת זה 500W ובשביל זה אני שואל...! :bash: אני רוצה לדעת אתה פשוט כותב לא נקודה וזהו אתה לא חייב לענות אם אתה לא רוצה

פורסם

וודאי שאני רוצה, אחרת לא היתי עונה.

לגבי "זה בכל זאת 500W" - אז זהו שלא. זה יכול בקלות להקביל ל-350W "אמיתיים" של ספקים איכותייים וגם במקרה הזה לא להיות יציב,יעיל וכו' כמו כאלו.

פורסם
  • מחבר

אז אתה ממליץ לא לנסות אפילו? איזה ספקים כדי במחיר שפוי בכול זאת לא תיכננתי להוציא עוד על ספק

פורסם

וודאי שלא תיכננת, אבל אם מההתחלה קונים ספק איכותי - יכול להיות שבעתיד חוסכים את ההוצאה הנוספת ועל הדרך מרוויחים שקט, יעילות ושקט נפשי.

לא ידוע מזה תקציב סביר, אבל מה שלא יהיה אתה צריך להוסיף אותו לכותרת בהתאם לחוקים

פורסם
  • מחבר

שיניתי כותרת מישהו יכול לעזור? ומה לעשות בהתחלה עבדתי על מערכת אחרת יותר פשוטה שלא צרכה הרבה חשמל

פורסם

Seasonic 500OEM שעולה כ-330 ש"ח יספיק.

והמערכת שלך הקודמת ממש לא צרכה מעט חשמל, וזה גם בכל מקרה לא אומר שצריכים לקנות ספק ג'נרי.

פורסם
  • מחבר

המערכת הקודמת שלי זה לוח אמ ישן יותר מעבד פנטיום D 3.4 וכרטיס מסך 7900 GT ו 2GB אבל זה היה מזמן ונישארתי עם הספק הזה..

הספק שהבאת הוא איכותי מספיק וטוב?

תודה רבה לך על הכול שיהיה לך חג שמח ושנה טוב...:]

פורסם

בתקציב הקיים הוא מצווין.

ב-480 ש"ח יש לך VX550 שחזק ושקט ממנו משמעותית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים