עבור לתוכן

בעיה מאוד מוזרה בסאונד

Featured Replies

פורסם

לילה טוב כולם

הבעיה המוזרה הזאת קיימת אצלי המון זמן, לא יודע למה לא שאלתי מקודם אבל זהו נמאס לי.

הבעיה היא עם הקול, (מוזיקה משחקים הכל... ) אני שומע רק בצד אחד, האוזניות הם בטח לא הבעיה כי החלפתי איזה 10... אז ככה בהתחלה הייתי מחבר את האוזניות החדשות בעיגול הזה (איפה שיש את הסימן של האזוניות) שומע בשני הצדדים ואחרי שבועיים זה עובד רק בצד אחד :|, החלפתי אוזניות - עוד פעם אותו סיפור...אחרי כמה אוזניות הסאונד בכלל נעלם, אבל אם אני משחק באוזניות קצת אני שומע בצד ימין או בצד שמאל, כמובן שאם אני מסיר את היד שלי הסאונד נעלם... אותו סיפור אם אני מחבר את האוזניות מאחורה או מקדימה

השאלה היא.. מה בדיוק הבעיה פה ?

כמובן ההגדרות הם בסדר גמור... לא שיחקתי בהם

תודה רבה לעוזרים :)

פורסם

או שהאוזנייות שבהן אתה משתמש זולות, פשוטות ומאיכות גרועה, ונהרסות מהר, כצפוי מאוזניות ברמה שכזו,

או ששקע החיבור על כרטיס הקול (או בפאנל הקדמי) נהרס. אתה יכול לנסות לנקות אותו עם מקל אוזניים טבול באלכוהול, אם זה הגורם.

לפי מה שאתה מתאר, זה יותר נשמע לי כמו בעייה של האוזניות אותן אתה מחבר. אם עם הרמקולים שלך הבעייה לא קורת, תקנה אוזניות איכותיות.

פורסם
  • מחבר

או שהאוזנייות שבהן אתה משתמש זולות, פשוטות ומאיכות גרועה, ונהרסות מהר, כצפוי מאוזניות ברמה שכזו,

או ששקע החיבור על כרטיס הקול (או בפאנל הקדמי) נהרס. אתה יכול לנסות לנקות אותו עם מקל אוזניים טבול באלכוהול, אם זה הגורם.

לפי מה שאתה מתאר, זה יותר נשמע לי כמו בעייה של האוזניות אותן אתה מחבר. אם עם הרמקולים שלך הבעייה לא קורת, תקנה אוזניות איכותיות.

תודה לך על התגובה

אני בטוח שהבעיה היא לא מהאוזניות כי גם חיברתי לרמקולים וזה אותו דבר... חוץ מזה אותם אוזניות עובדות מצוין עם הMP3

מחר בבוקר אני אנקה את הכניסות עם מקל אוזניים טבול באלכוהול, ואם הבעיה עדיין קיימת, מה אני עושה ?

חשבתי לקנות כרטיס קול פשוט ולחבר אותו, אולי אז הכל יסתדר ?

פורסם

הבעייה קורת גם עם החיבורים בפאנל הקדמי וגם בחיבורים האחוריים?

אם תחבר כרטיס קול אחר, תקין, קרוב לוודאי שהבעייה תפתר.

פורסם
  • מחבר

הבעייה קורת גם עם החיבורים בפאנל הקדמי וגם בחיבורים האחוריים?

אם תחבר כרטיס קול אחר, תקין, קרוב לוודאי שהבעייה תפתר.

אני מתנצל על התגובה המאוחרת...

וכן, הבעיה גם בפאנל הקדמי וגם בחיבורים האחוריים..

אני הולך לקנות מחר כרטיס קול, אחד פשוט

פתחתי אשכול נוסף במקום המתאים, תודה רבה לך :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים