עבור לתוכן

Asus VW222U ב999 ש"ח, שווה קניה?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

הייתי היום בביג-בוקס ב"ש והיה שם מבצע על מסך 22" של אסוס דגם VW222U רק 999 ש"ח, האם מבחינת איכות הוא גרוע בצורה משמעותית מ MW221C שעולה 500 ש"ח יותר?

פורסם

מדובר גם ב-12 תשלומים.

http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=624&ProductID=10961&VariantID=10962〈=he

המסך לפי הביקורת של Xbitlabs אכן ממומלץ מאד, אם כי היו פה כמה תלונות עליו, לא זוכר בדיוק במה היה מדובר ואיך זה נסגר.

בכל אופן חשבתי לקנות את ה-T240 של סמסונג אבל הוא עולה פי שתיים מהאסוס הנ"ל, כך שאני קצת מתלבט עכשיו אם ההפרש מצדיק את התוספת של 2" ו- HDMI (כנראה שלא... ;))

מעניין אותי גם איך השירות של החנות, לא פחות ואולי יותר חשוב מהמחיר.

פורסם
  • מחבר

גם אני בהתחלה חשבתי על הT אבל התגלה שיש לו המון בעיות באיכות הצבעים שלו, לכן אני באופן אישי לא הייתי הולך עליו.

פורסם

אתמול נתנו לי את המסך של אסוס, אחלה מסך! :xyxthumbs:

פורסם

יצא לי לעבוד עם המסך הזה ולדעתי במחיר הזה הוא שווה, סך הכל לא הבדל גדול לעומט שאר המסכים המתחרים אבל אני אישית אהבתי יותר את האסוס על פני הסאמסונגים השונים.

פורסם
  • מחבר

אז סה"כ אתם ממליצים לקנות אותו, בהתחשב שממילא עוד מספר ימים אני מזמין מחשב ורציתי להזמין את ה MW221C ב1500.

זה יחסוך לי לא מעט כסף, מה שחשוב לי שיהיה אפשר לראות איתו סרטים בצורה טובה (למרות שהוא TN) ומשחקים.

פורסם

גם אני בהתחלה חשבתי על הT אבל התגלה שיש לו המון בעיות באיכות הצבעים שלו, לכן אני באופן אישי לא הייתי הולך עליו.

עד כמה שידוע לי הבעיה הזאת נכונה לדגם T220 אך לא נתדקלתי בה ב-T240.

לגבי האסוס - בפורום anandtech ממליצים גם עליו, משימושי אופיס ועד מולטימדיה והארדקור גמייניג. הם אפילו העזו והמליצו על המסך גם בקטוגוריית עריכת תמונות ועיצוב אתרים - זאת מכיוון שהמסך שנבדק ב-Xbitlabs הציג צבעים מכויילים מהקופסה.

כך שהמסך הוא טוב אבל שוב אין לי שום הכרות עם החנות הזאת והשירות שלה, אולי למישהו פה יש מושג...?

פורסם

מה ההבדל בינו לבין ה 221C ?

פורסם
  • מחבר

אני לא ממש בטוח, אני חושב ניגודיות נמוכה יותר.

פורסם

אז המסך מומלץ במחיר הנ"ל?

אני מתכוון לקנות 2 כאלו אחד מהם לאבא שלי, הדרישות שלו לא גבוהות אבל הוא עובד עם AUTOCAD,REVIT וכ'ו, לא רואה סרטים לא משחקים, אינטרנט ותוכנות שרטוט...

האם הוא יספיק(התקציב הוא 1000שקל לכל מסך) השאלה היא אם יש מסך 20" או אפילו 19" איכותיים שיתאימו יותר למטלה הזו...

מבחינתי הVW222U מצויין... הדרישות שלי לא גבוהות מידי....

פורסם

הדעות לפה ולשם, ואולי דווקא בגלל זה עדיף לבדוק אופציה אחרת.

יש ביקרות בXbitlabs שמצודדת מאד במסך וכן הוא מופיע בהמלצות באנדנטק, אך במקביל ללקוחות מאד מרוצים יש דיווחים של צרכנים על בעיות בכיול המסך,כמו גם פה בפורום http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=335393.msg2907148#msg2907148 וכן דיוחים על תקלות שנראה שקשורות בבקרת האיכות של המסך, ובהיקף שנראה גדול מהרגיל.

כרגע הסמסונג (2243BW) נראה כבחירה טובה יותר מכיוון שגם הוא בירידת מחירים ועולה קצת מעל 1000 שקל, (כך שהפער ביניהם הפך לזניח) ובנוסף הוא עם ארגונומיה טובה.

פורסם
  • מחבר

האמת הייתי הולך על הסמסונג (2243) אבל הוא ממש מכוער לטעמי, השקעתי הרבה במחשב ואני לא רוצה מסך שיראה כאילו נקנה ב1.90.

אני כנראה אלך על ה MW221C... (יש בו אפשרות ל 4:3 נכון?)

יש גם בערך באותו מחיר את הסמסונג 2253LW אבל הוא 21.6 אינצ' אם אני לא טועה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים