פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים אלו האוזניות (עם המיקרופון כמובן): http://tms.co.il/product/2411 קראתי עליהם קצת וגיליתי שיש שליטה על ה-SOUND וכמו שאתם רואים יש גם הרבה ריפוד נוח. לצערי, אני לא יכול להגיע ליותר מ-60 שקל בגלל שאני גם צריך לקנות עוד משהו. האם זה הדבר הכי טוב שאני יכול להוציא במחיר הזה, או שיש דברים יותר טובים? תודה רבה רבה למי שיעזור.
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים האיכות של הסאונד באוזניות כאלה היא על הפנים, ובתקציב הזה הכל יהיה פחות או יותר אותו דבר.
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים מחבר למה אתה מתכוון ב"על הפנים"?זה סאונד כזההה גרוע?כי חבר שלי קנה ב-30 שקל אוזניות רק בלי ריפוד ושמעתי את הסאונד, הוא היה סבבה לגמרי.אז אני חושב שב-60 שקל אני אקבל סאונד אפילו יותר טוב, לא כך?
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים אוזניות ב 30 שקל לא יכולות להוציא סאונד טוב, זה עניין של עלויות יצור וחומרים.אבל סאונד זה עניין סובייקטיבי. מישהו אחר חושב ש-30 שקל זה טוב ולא מבין מה ההבדל בין זה לבין אוזניות ב 300 שקל. אם זה סאונד טוב בשבילך אז לך על זה.דרך אגב, אם לא מדובר באותו יצרן או דגם או משהו כזה, אין קשר בין האיכות למחיר. יכול להיות שאתה קונה את זה מחנות יקרה וחבר שלך קנה אוזניות טובות יותר מחנות זולה מאוד.
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים אם סאונד של אוזניות ב30 מספיק טוב לך אז כל אוזניות שתקנה יהיו מספיק טובות בשבילך.
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים מחבר חבר שלי קנה מחברה אחרת וממקום אחר. S:בכל מקרה, אני לא מחפש איזה סאונד מדהים.אני רק רוצה לשמוע מוזיקה (ולפעמים משחקים) באוזניות במקום ברמקולים של המחשב (שכוללים סבופר) כי אבא שלי מתלונן שזה מעצבן אותו.בכל מקרה, אם האוזניות האלו באמת כל כך גרועות, אז יש לכם משהו בתקציב של נגיד 70 או 80 שקל שנחשב טוב? X:
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים כמו שכתבתי, במחיר הזה הכל באותה רמה פחות או יותר.קיבלתי אוזניות דומות מאוד למה שאתה רוצה לקנות, רק של OVANN.יש לי רמקולים של קריאייטיב, נחמדים אבל לא משו על רמה.הסאונד של האוזניות היה פשוט זוועה ליד הרמקולים האלה.אבל זה יכול להיות גם כי הייתי רגיל לאיכות יותר טובה ואז זה בכלל ביאס אותי.אבל מצד שני, אם אוזניות ב 30 שקל נשמעו לך בסדר, אז כנראה שלא תתאכזב...
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים מחבר אחרי חיפוש באייבורי וגם בזאפ, מצאתי עוד 2 אוזניות שעומדות בתקציב שאמא שלי מוכנה להגיע אליו (70 שקל ): http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1015&CatCode=417 או http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=464128 וכמובן שיש גם את האוזניות הקודמות שהצעתי: http://tms.co.il/product/2411 אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על הטובות ביותר. (: תודה רבה רבה רבה רבה!!
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים הכסופות של GENIUS. הכי "נורמליות" מבין כל אלה... אני לא מאמין שאמרתי את זה
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים מחבר סתם שאלה, איך מחליטים בדיוק מה הכי טוב?היה רשום שם בתגובה על ה-T41וTeac שיש להם סאונד ממש טוב ושמי שקנה אותו ממש מרוצה מכל הבחינות וכל זה.ועל זה שאתה המלצת עליו, יאר אמר שהסאונד שלו זוועה.אז איך אפשר לדעת שהסאונד של מה שאתה המלצת עליו יותר טוב מהסאונד של T41וTeac?
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים אין לי את האוזניות האלה, אבל יש לי משהו ממש דומה של OVANN.ברמות האלה אין הבדלים מי יודע מה בין האוזניות.יחסית לרמקולים שלי, זה זוועה. (Creative Inspire 2500)אבל אם אתה עכשיו עם רמקולים פשוטים שגם לא איכותיים, כנראה שאתה תסתדר עם האוזניות.
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים מחבר אני כרגע עם 2 רמקולים קטנים ומעפנים+סבופר חזק.רק בגלל הסבופר אני שומע טוב, בלעדיו אני שומע חרא.אז בכל מקרה, על מה ללכת? אם יש לכם משהו אפילו יותר טוב ממה שהצעתי בטווח מכירים הזה, בבקשה תגידו.אני כבר מת לקנות את זה. S:
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים מחבר אני מתכוון מבחינת נוחיות וסאונד.כי עובדה שאתה אומר שהסאונד של Genius חרא, ומישהו שקנה את האוזניות Teac T41 אמר:חוות דעת:יש לי אותן כמה חודשים ואני מאוד מרוצהאוזניות מעולות!שומעים ממש טובנוחות לשימוששומעים מצויןלא עולות הרבהיתרונות:מיקרופון ושמע טובים מאוד!חסרונות:איןהחלטה קשה. X:
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים כי הוא נוב שלא שמע סאונד איכותי מחייו.שמעתי חלק מהן, מכולן, ה GENIUS הכי "נורמאליות" (אני לא אומר טובות, כי הן לא)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.