עבור לתוכן

לכל משתמשי GIGABYTE מצאתי פתרון ל TOUCHPAD המציק

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה בסה"כ הסתדרתי עם המשטח שלי אבל עדיין היה חסר לי משהוא אז החלטתי לחשוב על רעיון עד שחברת ASUS עזרה לי למצוא רעיון חברה שלי קנתה מחשב של החברה ואיתו קיבלה כמה מדבקות (כמו טפט) שעליהן יש מספרים שאפשר להדביק על משטח העכבר ואפשר להתמש בו כמחשבון עכשיו בעקרות זו סתם מדבקה שיש עליה מספרים..!

אבל מה כן המרקם שלה נעים וחלקלק פשוט משטח טוב...לקחתי לה מדבקה אחת חתכתי אותה למידות המשטח שלי הדבקתי והפלא ופלא ממש נוח וכיף לעבוד...!

אז נכון לא לכולם יש חברים שקנו ASUS אבל אפשר ללכת לחנויות ולראות טפטים (עדיך לראות מהסוגים היוקרתיים ושהיות בצבע מט) לראות אחד שיש לו מרקם נוח לקנות חתיכה ולהדביק זה יכול להיות לכם ממש נוח..!

בהצלחה רן..!

פורסם

אחי לא הבנתי איזה טפט\מדבקה אתה מתכוון

יש לך אפשרות לתת קישור לדוגמא למשהו שיכול לשמש לזה ! ??

נ.ב

מעניין אותי לדעת למה הרעיון שלך להשוואות ביצועים לא תופס יותר מידי בתכלס מעניין אותי לדעת באמת מה יוצא לאנשים מבחינת ביצועים !!!

פורסם
  • מחבר

קישור לא אבל אני אומר לך למקום כמו אופיס דיפו או כל חנות של ציוד משרדי וכאלה ותראה טפטים רגילים שעושים מהם מדבקות וכאלה חפש את האיכותיים שבינהם יש קשיחים כאלה שיותר נוטים להיות עשויים מחומר בריסטולי כזה (כלומר כמו של בריסטול) ואז הוא חלק כזה ואז פשוט לחתוך חתיכה ולהדביק על המשטח אני עשיתי את זה וכל כך נוח לי זה פשוט שונה לגמרי סוף סוף זה חלק והאצבע נעה בכיף..!

ואני אגיד לך את האמת באמת מוזר לי שהוא לא הולך דווקא אנשים אוהבים תחרויות בריאות כאלה ולראות מי משיג תוצאות טובות..! בנייחים זה הולך טוב..!

אבל אתה יודע למה זה לא הולך בגלל עצלנות אנשים חושבים שלוקח שנה להוריד ולהתקין תתוכנות בדיקה בגלל זה..!

מה נעשה ולי ביום מן הימים הוא ייעלה על גל..!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים