עבור לתוכן

חדש כאן מחפש נייד עד 5000 איך המפרט הבא?

Featured Replies

פורסם

קודם כל מה שאני מחפש מהנייד שלי זה דבר ראשון אמינות ועמידות שאני לא יתחיל לטייל איתו במעבדות

לא יוצא הרבה מהבית רוצה מסך 15

שימושים עיקריים: אינטרנט תוכנות אמיול אופיס מעט משחקים ומוזיקה הרוב הגדול זה גלישה באינטרנט

חשבתי על המפרט הבא שהוא בטח מעולה על הנייר, השאלה איך האיכות והאמינות

‎Gigabyte W566N-P83T2‎

‎Model‎ ‎W566N-P83T2‎

‎ CPU‎ ‎‎Intel® Core 2Duo Processor T8300,3MB L2 Cache,2.4GHz,800MHz FSB‎

‎ Memory‎ ‎2GB DDR2 800MHz (Up to 4GB) (2 x 1024MB)‎

‎ HD‎ ‎250GB SATA 5400 RPM‎

‎ Display‎ ‎15.4 inches TFT-LCD WXGA, 1280x800, Glare type ‎

‎ GPU‎ ‎NVIDIA GeForce 8400M GS 256MB‎

‎ Optical Device‎ ‎DVD RW Dual/ Super Multi 12.7mm slim ‎

‎ Lan‎ ‎PCI-E Ethernet 10/100/1000M Base T on board‎

‎ Audio‎ ‎ 2 channel HD Audio‎

‎ Dual array Microphone and two stereo speaker‎

‎ Wireless‎ ‎Gigabyte GN-WI01GT‎

‎ Webcam‎ ‎Yes(1.3 Mega Pixel)‎

‎ Card Reader‎ ‎4-in-1 card reader x1( SD/MMC/MS/MS Pro‎

‎ Ports‎ ‎ ‎

‎ USB 2.0 X4‎

‎ IEEE 1394 X1‎

‎ Microphone-in x1‎

‎ Headphone-out x1‎

‎ Line-in X1‎

‎ S-Video x1‎

‎ VGA X1‎

‎ RJ-45 connector for Ethernet X1‎

‎ RJ-11 connector for Modem X1‎

‎ OS‎ ‎ No‎

‎ Weight‎ ‎2.7 KG‎

‎ Warranty‎ ‎שנתיים אחריות בבית הלקוח ע''י מור לוי טכנולוגיות בע''מ היבואנית הרשמית של Gigabyte בישראל, טלפון: 03-9423222‎

תודה מראש לכל העוזרים

צחור

פורסם

טוב אז ככה לי יש אחד כזה עם מעבד 7500 אחלה מחשב אני מרוצה ממנו מאד..תמורה טובה לכסף..!

סוללה קצת חלשה, רמקולים לא הכי בעולם ומשטח עכבר נעט מעצבן..!

סה"כ אני מרוצה מכל שקל שהשקעתי אחלה מחשב..!

אם תרצה פרטים נוספים אז בכיףף..!

פורסם

אם הנקודות החשובות לך ביותר הן אמינות ועמידות אני ממליצה שתשקיע יותר באיכות הבניה ופחות במפרט. Gigabyte מייצרת מחשבים עם איכות בניה ממוצעת ומטה. רבים מן הדגמים הנוכחיים שלה סובלים מ-Touchpad מאד לא מוצלח (ואת זה אני אומרת בעדינות). בכל מקרה אל תקנה את המחשב הזה מבלי לבדוק את ה-Touchpad בעצמך.

באלו משחקים מדובר?

פורסם
  • מחבר

משחקים די פשוטים האמת

תסלחו לי על הבורות אין לי מושג במושגים של מחשבים ניידים

מה זה Touchpad ??

המשטח של העכבר??

סוללה חלשה ורמקולים לא משהו. זה לא קריטי מבחינתי

האם הוא מתחמם?? בכמה קנית את שלך עם המעבד 7500

ובנוסף אני אשמח לקבל המלצות על ניידים אחרים בעלי מפרט בסגנון הזה

איך הניידים של HP איזה דגמים מומלצים

פורסם

עזוב קניתי אותו מזמן לפני חצי שנה...בגלל זה אני מרשה לעצמי לתת עליו חוות דעת..הוא עלה לי 5,200.

Touchpad זה המשטח של העכבר..!

מתחמם כמו כל מחשב רגיל לא משהוא חריג..!

יחסית לבעייה שיש עכשיו בכרטיסים הגרפפים (אם אתה לא יודע על מה אני מדבר תגיד) אז הוא לא מתחמם כי יש לו את הסדרה הנגועה..!

פורסם
  • מחבר

לא אין לי מושג במה מדובר??

מה זאת אומרת הסדרה הנגועה?

פורסם

תקרא פה:

http://hwzone.co.il/news/1215115722/55414/

במילים פשוטות השבב שנמצא במחשב הזה נמצא בסדרה שהחברה הודיעה שיש בה בעייה לא ידוע בדיוק באיזה מהם יש תקלה באילו שיוצרו בהתחלה בסוף בכולם אין משהוא מדוייק...לעומת זאת חלק מהמחשבים עם הכרטיס הנ"ל מתחממים יתר על המידה ולא מתמודדים עם הבעייה כיוון שמע' הקירור שלהם לא טובות לעומת זאת אצלי הוא עובד תחת לחץ כבד מאד והוא עומד בזה בסדר גמור..!

פורסם

ובנוסף אני אשמח לקבל המלצות על ניידים אחרים בעלי מפרט בסגנון הזה

איך הניידים של HP איזה דגמים מומלצים

אתה לא חייב לקנות מחשב עם מפרט כזה. לשימושים שלך אין לך צורך במעבד ברמה של ה-T8300 וכמו כן אם מדובר רק במשחקים פשוטים או ישנים אז אין לך צורך בכרטיס מסך יעודי. בנוסף ציינת שחשובים לך איכות הבניה והעמידות, זו הסיבה שהמלצתי שתשקול להשקיע יותר באיכות ופחות במפרט.

בתקציב ולצרכים שלך אני לא ממליצה על ניידי HP. אני ממליצה לך לשקול מחשב כמו Lenovo R61 שהוא בעל איכות בניה מצויינת. ה-Sl500 החדש גם הוא אפשרות טובה שמגיעה עם 3 שנים אחריות (אבל אולי תעבור בקצת את התקציב שלך). ה-Vostro 1510 הוא אפשרות ביניים לא רעה, הוא עמיד בהרבה מה-Gigabyte ומגיע עם 3 שנות אחריות במחיר נמוך מה-Lenovo ומפרט יותר גבוה.

אם אתה בכל זאת רוצה מפרט גבוה וסדרה צרכנית על חשבון איכות בניה עדיין יש דברים טובים יותר בתקציב שלך. אתה יכול לשקול משהו כמו ה-Inspiron 1525 שנותן תמורה לא רעה לכסף, הוא בעל איכות בניה טובה משל ה-Gigabyte שציינת ומגיע עם 3 שנים אחריות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים