פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים לבושתי, אני לא מצליח להעביר שירים אל הנגן.התקנתי את התוכנה,סרקתי את המחשב , עלו לי כל קבצי ה-AUDIO וה-VIDEO, התמונות לא עלו לי משום מה.חיברתי את הנגן והעתקתי שירים אל הכונןשל הנגן, לספריות.אני מנתק את הנגן, מדליק אותו ואין כלום. ניסיתי כמה פעמים.האם הנגן צריך להיות דלוק כשאני מחבר אותו למחשב?מה עושים?האם אולי זה קשור לזה שהכונן והספריות מופיעות על המחשב באנגלית והשפה במכשיר היא עברית?HELP.
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים מחבר נכון לעכשיו אני מצליח להעביר רק שירים מ-CDS. לא מצליח להעביר ולראות את שאר השירים שאני מעביר מהמחשב? האם זה קשור להמרה?
פורסם 2008 באוגוסט 317 שנים באיזה פורמט (mp3,wma,flac וכו') השירים שאתה מנסה להעביר?כמו כן תנסה להעביר לMSC באפשרויות.
פורסם 2008 באוגוסט 517 שנים מחבר אני מנסה קבצי mp3. תמונות עוברות לי בלי בעיה וגם מוזיקה מ-CD אני מצליח להמיר ולהעביר לנגן. שירים שכבר קיימים לי על המחשב אני מצליחל העביר כשאני צופה בזה במחשב אבל הם לא עוברים לנגן.בעיה אחרת שאני לא מוצא לה פתרון אני לא מצליח ליצור תיקיות בספריית mUSIC בנגן. כל הספריות שיצרתי מופיעות על הנגן תחת pictures והן כמובן ריקות. איפה אני טועה? בכל מקום זה מתואר בפשטות רק להעביר לדרך ה-MY COMPUTER או התוכנה אבל אני לא רואה על הנגן את כל השינוייים שאני עושה על גבי המחשב. ולא נראה לי שהמכשיר לא תקין. אני פשוט מפספס משהו בהבנה.
פורסם 2008 באוגוסט 617 שנים הנגן לא צריך להיות דלוק כאשר אתה מעתיק קבצים, זה יכול לפגוע בפעולת ההעתקה.תנסה לעבוד לפי המדריך הבא:http://www.bug.co.il/imgs/site/ntext/1/D2%20Hebrew%20Manual.pdfלי אישית יש בבית D2 ומהרגע הראשון שחיברתי אותו הוא זוהה במחשב ואני כל הזמן מעתיק אליו קבצים במצב DRAG & DROP (כולל יצירת ספריות). במידה ואתה עדיין לא מצליח להעביר קבצים כדאי שבאמת תבדוק האם הנגן מוגדר על MSC (מצב העברת קבצים), הנה קצת מידע לגבי הנושא:http://iaudiophile.net/forums/showthread.php?t=20201
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים מחבר ואני הייתי בטוח שה-ITUNS היא תוכנה מורכבת ....אני אשכרה אובד עצות. יש אפשרות לחבר טלפוני?
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים מחבר תודה על ההתייחסותיות, איך אני בודק אם אני ב-MTP? ואיך אני משנה ל-MCP והאם ניתן לעשות זאת כשיש לי מספר שירים שהצלחתי עד כה להעביר . רק מ-CDS?[br]פורסם בתאריך: 11.08.2008 בשעה 21:56:10אגב יש לי D2 8GB עם תכנה 2.57 אם זה חשוב לדעת.התכוונתי איך בודקים באיזה MODE אני ואיך משנים ל-MSC? נואש,נואש נואש[br]פורסם בתאריך: 11.08.2008 בשעה 22:44:42פתרתי את התעלומה. תודה לכולם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.