עבור לתוכן

iaudio d2 - קשיים בתפעול

Featured Replies

פורסם

לבושתי, אני לא מצליח להעביר שירים אל הנגן.

התקנתי את התוכנה,סרקתי את המחשב , עלו לי כל קבצי ה-AUDIO וה-VIDEO, התמונות לא עלו לי משום מה.

חיברתי את הנגן והעתקתי שירים אל הכונןשל הנגן, לספריות.

אני מנתק את הנגן, מדליק אותו ואין כלום. ניסיתי כמה פעמים.

האם הנגן צריך להיות דלוק כשאני מחבר אותו למחשב?מה עושים?

האם אולי זה קשור לזה שהכונן והספריות מופיעות על המחשב באנגלית והשפה במכשיר היא עברית?

HELP.

פורסם
  • מחבר

נכון לעכשיו אני מצליח להעביר רק שירים מ-CDS. לא מצליח להעביר ולראות את שאר השירים שאני מעביר מהמחשב? האם זה קשור להמרה?

פורסם

באיזה פורמט (mp3,wma,flac וכו') השירים שאתה מנסה להעביר?

כמו כן תנסה להעביר לMSC באפשרויות.

פורסם
  • מחבר

אני מנסה קבצי mp3. תמונות עוברות לי בלי בעיה וגם מוזיקה מ-CD אני מצליח להמיר ולהעביר לנגן. שירים שכבר קיימים לי על המחשב אני מצליחל העביר כשאני צופה בזה במחשב אבל הם לא עוברים לנגן.

בעיה אחרת שאני לא מוצא לה פתרון אני לא מצליח ליצור תיקיות בספריית mUSIC בנגן. כל הספריות שיצרתי מופיעות על הנגן תחת pictures והן כמובן ריקות. איפה אני טועה? בכל מקום זה מתואר בפשטות רק להעביר לדרך ה-MY COMPUTER או התוכנה אבל אני לא רואה על הנגן את כל השינוייים שאני עושה על גבי המחשב. ולא נראה לי שהמכשיר לא תקין. אני פשוט מפספס משהו בהבנה.

פורסם

הנגן לא צריך להיות דלוק כאשר אתה מעתיק קבצים, זה יכול לפגוע בפעולת ההעתקה.

תנסה לעבוד לפי המדריך הבא:

http://www.bug.co.il/imgs/site/ntext/1/D2%20Hebrew%20Manual.pdf

לי אישית יש בבית D2 ומהרגע הראשון שחיברתי אותו הוא זוהה במחשב ואני כל הזמן מעתיק אליו קבצים במצב DRAG & DROP (כולל יצירת ספריות). במידה ואתה עדיין לא מצליח להעביר קבצים כדאי שבאמת תבדוק האם הנגן מוגדר על MSC (מצב העברת קבצים), הנה קצת מידע לגבי הנושא:

http://iaudiophile.net/forums/showthread.php?t=20201

פורסם
  • מחבר

ואני הייתי בטוח שה-ITUNS היא תוכנה מורכבת ....אני אשכרה אובד עצות. יש אפשרות לחבר טלפוני?

פורסם
  • מחבר

תודה על ההתייחסותיות, איך אני בודק אם אני ב-MTP? ואיך אני משנה ל-MCP והאם ניתן לעשות זאת כשיש לי מספר שירים שהצלחתי עד כה להעביר . רק מ-CDS?[br]פורסם בתאריך: 11.08.2008 בשעה 21:56:10

אגב יש לי D2 8GB עם תכנה 2.57 אם זה חשוב לדעת.

התכוונתי איך בודקים באיזה MODE אני ואיך משנים ל-MSC? נואש,נואש נואש[br]פורסם בתאריך: 11.08.2008 בשעה 22:44:42

פתרתי את התעלומה. תודה לכולם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים