עבור לתוכן

unidentified network - לא מצליח לפתור את הבעיה בויסטה

Featured Replies

פורסם

יש לי שני מחשבים עם ויסטה שמחוברים לראוטר של לינקסיס. המחשב הראשון עבד בסדר גמור בחצי השנה האחרונה (ויסטה 64 ביט). השבוע חיברתי מחשב נוסף עם ויסטה 32 ביט. היום עדכנתי את ויסטה ל-SP1, ומאז המחשב לא מצליח לתקשר כראוי עם הראוטר. ויסטה כל הזמן מגדירה את הראוטר כ-"Unidentified network". ניסיתי לחפש פתרון ברשת, אבל לא מצאתי תשובה. כשאני נכנס ל-properties של כרטיס הרשת (בשני המחשבים יש את אותו כרטיס רשות מובנה על לוח-האם), שני הכרטיסים מוגדרים באותו האופן בדיוק. ההבדל הוא שכשאני מבצע דאבל קליק על כרטיס הרשת ומופיע החלון המצורף, במחשב שעובד כראוי IPv4 מוגדר כ-Internet ו-IPv6 מוגדר כ-Local, בעוד במחשב שלא עובד שניהם מוגדרים כ-Local. אני מניח שדבר זה קשור לתקלה.

באמת שאין לי מושג מה עוד לעשות, וישבתי על גוגל קרוב לשעה בנסיון למצוא פתרון, אך ללא הועיל.

[attachment deleted by admin]

פורסם

אתה מחובר דרך נתב?

אתה יכול לגשת לממשק שלו?

הגדרת כתובות בצורה ידנית או אוטומטי דרך DHCP?

פורסם

כשאתה אומר שניהם מוגדרים אותו דבר-אתה מתכוון שהגדרת אותם ידנית ?

אם הגדרת אותם ידנית-ונתת לשניהם אותה כתובת אייפי-אז רק הראשון מבניהם שיבצע את ההתחברות יוכר על ידי הראוטר....

פורסם
  • מחבר

1. כן, אני מחובר לאינטרנט דרך הראוטר.

2. לא הגדרתי אותם ידנית. הדבר היחיד העשיתי היה לחבר את המחשבים לראוטר עם כבל רשת.

3. יש לציין שהדבר היחיד ששיניתי באופן ידני במחשב שלא תקין הוא שהורדתי את הסימון באופציה הראשונה בחלון המצורף (אופציית חסכון בכוח):

[br]פורסם בתאריך: 11.07.2008 בשעה 17:40:08

יש לציין שהתקלה החלה לאחר התקנת SP1 לויסטה.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

כן, אני יכול לגשת לממשק של הנתב. לצערי, מסיבה כלשהי יש לי כשל בקו טלפון, והמודם ADSL לא מצליח להסתנכרן מול השרת של בזק, אז עד שהטכנאי יגיע ביום ראשון אין לי אינטרנט מהיר. כרגע אני גולש באמצעות הפלאפון (דור שלישי).

פורסם

תראה אם המודם לא מסונכרן אז לבדוק את החיבור האינטרנט אי אפשר כמובן.

חוץ מזה הסנכרון הוא לDSLAM ולא לשרת. :)

פורסם
  • מחבר

זה שהחיבור דפוק זה משהו אחד. הבעיה היא שיש לי מחשב שלא מתקשר כמו שצריך עם הראוטר, ואני לא מצליח למצוא לזה פתרון...

פורסם

אם הוא מצליח לגשת לממשק שלו אז יש תקשורת עם הנתב.

דבר איתנו כשהמודם שלך יהיה מסונכרן.

פורסם
  • מחבר

לא הבנת, אז אני מחדד: במחשב התקין (ויסטה 64) יש גישה לממשק של הראוטר, במחשב השני (ויסטה 32) אין.

פורסם
  • מחבר

עכשיו הדלקתי את הראוטר כדי לעשות לו פינג, ופתאום הכל עובד כמו שצריך... נו טוב, זה מיקרוסופט. :bash:

בכל מקרה, תודה על הנכונות לעזור!

פורסם

לא בהכרח MS אשמים כאן ::)

להוציא/להכניס מהחשמל, מהרשת וכיו"ב, זה א'-ב' של פתרון תקלות מהסוג הזה(חוסר תקשורת פיסי).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים